Manowar uk tour november 2011

στην ηλικία μου πρόβατα και κότες και πολύ μου πέφτει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν έχεις δικαιολογία [-X
ο έρικ είναι 57 αλλά τα ελάφια 6-6 τα έχει.

Αποσύρομαι ντροπιασμένος στο dungeon μου… :frowning: :-s :oops:

Βγήκαν τα τίκετς!

http://www.myfavouritemagazines.co.uk/metal-hammer-manowar/

ελρικ σε στελνω τα ινφο με Pm

Ωραίο το King Of Metal Pack, αλλά πανάκριβο. Συναγωνίζονται επάξια τους Bon Jovi σε rip off των fans.

Ε τι πακέτα και μαλακίες!!! Εγώ ένα σκέτο εισιτήριο θέλω… και αυτοί στο μεταλ χαμερ λενε:

Tickets are only available to purchase as part of the Warrior Pack or King of Metal Pack. We are unable to sell individual tickets.

έτσι είναι η προπώληση.λογικά μετά από κάποιες μέρες που θα λήξει η προπώληση και θα κυκλοφορήσουν κανονικά θα ύπάρχουν σκέτα τίκετ χωρίς κορδέλες κτλ κτλ.

Πάντως εγώ τσίμπησα ένα: Manowar Battle Pack UK£10.99
για συλλεκτικούς λόγους.
Το CD είναι διαφορετικό από το 2011 που έχουμε ήδη αγοράσει + το περιοδικό.
Και το καλύτερο, δε μου χρεώσανε ταχυδρομικά.
Με 11 λιριά (ελπίζω) έρχεται.

Thanks for your order!
Order No. 204019

Shipping Carrier: Standard

Κατα τα άλλα περιμένουμε για εμφάνιση στο Ελλάντα.

οι τελικοί υπολογισμοί λένε ότι για τα live στο leeds και στον λονδίνο θα χρειαστούν 307 ευρώ , χωρίς να υπολογίζονται φαγητά/ξύδια/merchandize .

Βρε κάτσε να τους δεις εδώ (αφού έχουν λέτε ελπίδες να παίξουν Αθήνα).
Και με τα μισά λεφτά ψωνίζεις και το Supersonichydromatic Super Ultra Mega New Package, που περιέχει soundcheck/αυτόγραφο/πάσσο/συνέντευξη με Λώρη κλπ κλπ

θα πάω στάνταρ απλά εκεί που θα πηγαίναμε και στο κάρντιφ έτσι όπως είναι η φάση τώρα θα πάμε leeds/london μόνο. όταν με το καλό έρθουν ελλάδα και βγάλουν κανένα περίεργο πακέτο θα τα σκάσουμε κι εκεί 8)

τι ώρες ξεκινάνε συνήθως τα live την αγγλία?

αχχααχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχα

Βασικα το ultimate πακετο είναι υπο σοβαρή σκέψη μπορώ να πω… :-k:-k

Ναι ξέρω με πιάνουν τον κώλο αλλά…

Στη Γερμανία στο MCFII που είχε ένα παρόμοιο πακέτο (δεν το πήρα, αλλά 5-6 Έλληνες το πήραν) ο DeMaios τους είπε στο τέλος της “ξενάγησης” στη σκηνή “Thanks for support”. Κάτι είναι κι αυτό.

υπήρχε ένα υποτυπώδες έστω value for money σε εκείνο το πακέτο?? τι σου είχαν πει?

Όλα είναι σχετικά - οι ίδιοι φυσικά και το ευχαριστήθηκαν, βγήκαν με το χαμόγελο της colgate και τις υπογραφές στο χέρι…

Βέβαια προσέφερε λιγότερα από της Αγγλίας και ήταν στα 150 Ευρώ, αφού είχες αγορασμένο εισιτήριο του Φεστιβάλ.

Τότε όμως είχε και signing sessions, ένα 2ωρο επί δύο μέρες, οπότε φάγαμε το σπρωξίδι της ζωής μας και πάθαμε ηλίαση, αλλά τσιμπήσαμε υπογραφές και φωτό (χωρίς ξενάγηση) δωρεάν. Τώρα που μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, κάποιος το σκέφτεται για το πακέτο περισσότερο. Και είναι γνωστό ότι στα ξενοδοχεία κλπ δεν τους πετυχαίνεις εύκολα.

Ειδικά για το τελευταίο είναι κυρίως που το σκέφτομαι γιατί Σαλόνικα φάγαμε άκυρο από εδώ μέχρι την έρημο Γουαδαλαχάρα!!!

καλά δε παίζει ποτέ να δώσουν υπογραφές ή να τους πετύχεις έξω (εφόσον κάνουν το meet and great) και ας ξέρεις το χοτελ (καλή ώρα αστάλδε ε? :p)
είχαν βγάλει και φωτό στη γερμανία???υπογραφές σε όλα τα booklets κτλ κτλ??

Μαλάκα ξέρεις τι κατάλαβα; Αφού θα το πάρουμε που θα το παρουμε τι το συζητάμε; ααχαχαχαχ

ειλικρινά δε ξέρω :stuck_out_tongue: