Manowar

Φλωρο να πεις την μουρη σου ξερολα… Δεν εχεις κλεισει ουτε μια βδομαδα στο φορουμ και την εχουμε δει τσαμπουκας κι ετσι… Τουλαχιστον 2 μερες τωρα μου εχεις χαρισει αφθονο γελιο, και σ’ευχαριστω:)

Νταξει.Και μενα μ’αρεσουν οι Μανογουορ.Και αρκετα μαλιστα.
Να παρω κι εγω το σπαθι μου να σφαξω ολο το φορουμ που τους μισει?
Χαλαρωσε λιγο μεγαλε.Συζητηση και καλα πρεπει να γινεται,οχι προσβολες σε ατομα που δεν ξερεις και δεν σου ειπαν και τιποτα το σπουδαιο.
Κρυβομαστε πισω απο την IP μας και ειμαστε μαγκες.Γιεα.

Αυτα θα εγραφα τωρα therion , αλλα με προλαβες .

Ρε φιλε whitecross οκ αλλα λιγο πιο χαλαρα … δν βρισαμε τους LED ZEPPELIN τους manowar βρισαμε … κλαιν μαιν δλδ :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι λές???Ποιος τύπος?Δλδ μουσικοί σαν τον Prince ξέρουν λιγότερα από εσένα για τη μουσική που παίζουνε???Ο κόσμος τον ονόμασε βασιλιά της πόπ…όσο και να μην σου(και μου επίσης) αρέσουν τα κομμάτια του,αυτό δεν μπορείς να το αγνοείς.

1.Κατά τη γνώμη σου.Εμένα και η φωνή του τραγουδιστή και τα σόλος και ότι έχουν στη μουσική τους μου προκαλεί βαρεμάρα.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πράγματι βαρετοί,απλά δεν μου λένε εμένα κάτι.Είναι θέμα γούτου.:wink:

2.Πληροφοριακά,όλα τα videoclips σε playback γυρίζονται:p

3.Δεν νομίζω.Όταν βλέπεις κάτι έτιμο λογικό είναι να το θεωρείς και εύκολο,δεν είναι όμως έτσι.Το απλό δεν είναι κατ’ ανάγκη και μη αξιόλογο.

4.Τα ομοφοβικά σε παρακαλώ σταματησέ τα.:wink: Άσε που κανείς δεν είπε τους Manowar έτσι…

5.Δεν έχω δεί επιχηρήματα απ’ τη πλευρά σου σε αυτά που γράφεις,αντίθετα σε έχω δεί να προσβάλεις 3 άτομα που σου απαντάγανε μέχρι ενός σημείου με επιχηρήματα και είναι απ’ τα πολύ αξιόλογα μέλη του φόρουμ.Για μουσική μιλάμε,είναι άτι το πολύ όμορφο και απ’ τα πιο σημαντικά δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μας,δεν είναι ανάγκη να τα πένρεις τόσο για αυτά που γράφοντε.

Φιλικά πάντα:)

Μπραβο ! Πολυ ωραια τα ειπες . :slight_smile:

Ωραίοοοος.
Άλλο ένα τέτοιο και θα φύγεις πριν καν συμπληρώσεις βδομάδα.

οχι μην κανεις τετοιο λαθος σε παρακαλω

Προφανώς για το δέυτερο δεν έχεις να πεις τίποτα έτσι?Εσύ να δεις freedomofrock τι γέλιο μου έχεις χαρίσει…

Therion δεν θα πάρω το σπαθί μου να σφάξω κανέναν ειδικά τους άσχετους που δεν έχουν επιχειρήματα τους αφήνω στην ασχετοσύνη τους με τι θα γελάω?

Ευτυχως δεν αναφερθηκες και στον ντραμμερ των Manowar γτ θα πεθαινα(απο τα γελια)

Καποια κομματια τα εχει γραψει ο Van Hallen και ο Slash αλλα νταξει για την πλακα τα γραψανε!
Τωρα αν εσυ στο χεσιμο βγαζεις κομματια σαν το Beat It τοτε τι να σου πω πρεπει να γαμας!

Esit:Ξεχασα να αναφερω τον Paul McCartney:wink:

Ενώ εσύ απαντάς στα επιχηρήματα των άλλων με επιχηρηματα βλέπω:roll:

Άντε,λίγο ακόμη και θα φτάσεις το επίπεδο του Lonesome Guitarist:lol:

Ο χαρακτηρισμός βασιλιάς είναι καθαρά δημοσιογραφικός…όπως Βουγιουκλάκη εθνική σταρ Elvis βασιλιάς της rock και παπαριές…

Τώρα αν εσύ δεν βλέπεις επιχειρήματα από την πλευρά μου αλλά θεωρείς επιχειρήματα το φλώρε που μουθ λέει ο άλλος το γραφικός κολλημένο μυαλό κτλ ε τι να σου πω αγοράκι μου ψάρια και εσύ από τη μανούλα να βλέπεις καλύτερα.και τα 3 άτομα δεν έχουν τι να κάνουν και ειρωνεύοντε όποιον εχει αντίθετη άποψη nothing more nothing less.Αυτόί είναι.Και τη φιλία σου κράτησε την για κανέναν Freedomofrock αφού έχετε και κοινές απόψεις.Prince λοιπόν :lol:

Εγω εχω χαρισει γελιο μονο σε σενα…

Εσυ εχεις χαρισει γελιο σε ολο το φορουμ… Απλοχερα κι ολας…:wink:

Άρα ή είσαι δικηγόρος παρ αρείω πάγω και εκπροσωπείς όλο το forum ή μεγάλος αδελφός και ξέρεις τι κάνει ο καθένας ανά πασα στιγμή ε?

Εγώ μιλάω μόνο για την παρτη μου δεν μπλέκω άλλους να με υποστηρίξουν άσχετε.

άντε στη μαμά για ψαράκι τώρα.

Επειδή συνεχίζεις να απαντάς προσβάλλοιντας,δεν με ξέρεις και από χθές,οπότε κόψε λίγο:wink: Έτσι,δεν χρωστάμε να διαβάζουμε μαλακίες και να μας προσβάλουνε κι από πάνω…

εγω βρηκα βιντεο του whitecross στο youtube

Εντάξει, το οτι οι Manowar ήρθαν να κυρήξουν ιερό πόλεμο στους false metallers, και να διχάσουν την μεταλλική κοινότητα, το είχαμε καταλάβει καιρό τώρα (κάτι δεκαετίες βασικά, που συνεχίζεται ανελέητη η τζιχάντ).

Ο Μάικλ Τζάκσον τι φταίει?? :-s Φίλε μου, το να μη σου αρέσει κάτι είναι οκ και νορμάλ. Το να τα ισοπεδώνεις όλα όμως δε λέει. Προφανώς οι κύριοι Slash και Van Halen ήταν υπο την επήρεια βαρειών ναρκωτικών όταν συνεργάστηκαν μαζί του. Ή οι κύριοι Μαικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Έντι Μέρφι, και άλλοι πολλοί. Και όντως, τώρα που το σκέφτομαι βιντεοκλιπ όπως το thriller με το κινηματογραφικό στήσιμο και τις απίστευτες χορογραφίες δε συγκρίνονται με το Brothers of Metal prt. 1, και τις μηχανές των μανογουόρ.

Κάτι τέτοιοι οπαδοί κάνουν ακόμα και μένα που γουστάρω τους Manowar να το ξανασκέφτομαι…

Πάντως,προτείνω στον γουάιτ κροςς να δεί λίγο Lucky Star,.

θα σε χαλαρώσει:lol:

Κι όμως!! Είναι τρου!!! THE SISTERS OF METAL, prt. 126! :lol3: :lol3:

ον τοπικ:δε μ’αρέσουν

ζουμί:
ρε,αφήστε τον άλλο λίγο,δεν τον πρόλαβα live…πφ

θεωρω τον Michael jackson εναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ χορευτη-διασκεδαστη και τιποτα παραπανω…