Εδώ το χάνω. Δηλαδή υπάρχει κόσμος που γουσταρει τα τελευταία περισσότερο από το Into glory ride? Και τους ζητάει να παίζουν αυτα στα live? Οκ…
Κ ομως. Θα σου πω τρια απλα παραδειγματα. Στο Manowar Fans στο φουμπου, μονο οι Ελληνες κ βετερανοι ξενοι ποσταρουν τα παλια. Οι υπολοιποι μεχρι κ Lords of Steel.
Youtube. Δες τι βιουζ εχουν τα καινουργια κ τι τα παλια. Καλα το warriors of the world, τραγουδαρα βεβαια, εχει συνολικα πανω απο 100εκ views.
K κατι που ζησα ο ιδιος. Πριν το λαηβ εδω τους ειχα δει κ στο Μοναχο, σε ενα μεγαλο κλειστο γεματο με 7-8χιλιαδες κοσμο.
Σε κατι gods made heavy metal κτλ να γινεται “χαμος” κ στο Thor κ στο Blood of my enemies σχεδον κριντζαρα, γτ ενιωθα οτι οι μονοι που παραδιναμε ψυχη κ φωνη ειμασταν εμεις οι 3 Ελληνες.
Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο
Απο την αλλη. Σαν side effect. Χαιρομαι γι αυτους γτ εδω κ αρκετα χρονια φαινεται να χουν κανει ενα νεο πολυ δυνατο φαν μπεηζ που τους επιτρεπει να κανουν μεγαλες συναυλιες σε διαφορες χωρες κ με καλη συχνοτητα. Τους αγαπω κ θελω να περνανε καλα στα γεραματα. Ειδικα ο Λουης ο Μαρουλο. Ο κυνηγος αηδονι της καρδιας μας😛
Τι λεει για τον ανθρωπο σαν υπαρξη οτι το Sleipnir εχει 5εκ views κ το Mountains 500χιλ κ το Secret of Steel 185χιλ😂
Στο χέρι σου είναι κυριολεκτικά, να ανέβουν τα views από τα 2 αυτά έπη
Μέχρι να πάθει αγκύλωση ο δείκτης
Χαχαχα μην νομιζεις τον εχω δωσει κ αυτον τον αγωνα. Θα ταν ακομα χειροτερα τα πραματα😛
Σας λέω χρόνια ότι ο Αρχηγός μάς διαβάζει, αλλά δεν με πιστεύετε. Τώρα που ήρθε εδώ, some heads are gonna roll. Επιτέλους θα μπει λίγη τάξη.
τι εγινε δεν εχουμε Manowarαδες εδω; Mono to SIT των Iron Maiden θυμηθηκατ(μ)ε;
29 χρονια απο το Triumph of Steel στις 29.9
bonus cult-ιλα (απο προηγουμενο αλμπουμ ομως)
Iron Maiden - #7472 by Ian_Metalhead
Είχα το t-shirt του εξωφύλλου, το οποίο από την πολυφορεσιά (sic), τον ιδρώτα και τα πλυσίματα κατέληξε σχεδόν γκρι και βρήκε νέα χρήση ως ξεσκονόπανο για τη μητέρα μου (αφού κόπηκε σε κομμάτια).
Ντεζα-βι, νομιζω οτι το εχουμε ξαναπει.
εγω αντιστοιχα εχω αυτη απο το live στο ΣΕΦ
(δεν ειναι η δικια μου τωρα αλλα την βρηκα στον ΝΕΤ)
Ναι ρε φίλε… ΝΑΙ!
Εϊναι η πιο παλιά μεταλ μπλούζα που μου έχει διασωθεί, σε εξαιρετική κατάσταση. Τιμή αγοράς 6000 δρχ, ΠΟΛΛΑ λεφτά τότε…
Έχω ακόμα και την μπλούζα του τουρ, αλλά είναι σε τεύχη και σε άλλο χρώμα από το αυθεντικό, χαχα…
Fixed για τη δικη μου
Εχω ακομη, σε αριστη κατασταση. Μεγαλο νουμερο ομως, αδυνατισα πια.
Καλύτερος δίσκος 90’s
Καλύτερος δίσκος των Manowar στα 90s, προφανώς εννοείς.
Όχι ότι είχε και κάποιον ιδιαίτερο ανταγωνισμό, ποσοτικά ή ποιοτικά, δεν ήταν η γονιμότερη περίοδος των “βασιλέων”!
Αυτό και το louder than hell έβγαλαν μόνο στα 90s. Για μένα είναι στο περίπου ισαξια, ωραιοι δίσκοι και οι δύο. Καμιά σχέση με τις κορυφές της μπάντας στα 80s βέβαια.
Δισκαρα το Triumph. Μερικοι δυναμίτες και καποια πολυ συγκινητικα σημεία στην Ιλιάδα. Και μετά έχουμε Spirit Horde, Demons Whip, Burning, Power of thy Sword, Master of The Wind, Ride the dragon, ακομα και το Metal Warrior. Oλα πολυ καλα εως κομματαρες
Triumph - τελευταίο καλό. Μετά παίρνουν καλύτερο κιθαρίστα, αλλά βγάζουν αδιάφορούτσικο δίσκο και αρχίζει τρελό σκαμπανέβασμα, οπού πάντα τα κάστανα απο τη φωτιά τα βγάζει το γεγονός οτι τραγουδάει ο αντάμς.
Ο,τι να ναι.
Όταν έρθουν Ελλάδα ή μιλήσουν σε ελληνικό μέσο σχετικά με αυτό θα αρχίσουν τις “επικες” κωλοτουμπες.
αμα ήταν απο την περιοχή των μαιδών… χμ… πάντως τους Θράκες τους θεωρούσαν μη Αχαιούς, αρά … όχι Έλληνες. Ουσιαστικά κατέβηκαν από Ουκρανία και η επιμιξία με τοπικούς πληθυσμούς δημιούργησε την όλη φάση και ίσως και τους Δάκες. Αλλά βουλγάρικη δυναστεία έχει 500-600 χρόνια μχ.