Manowar

Εγω την silver εχω και γαμαει. Πολυ πιο ωραιο το μαυρο εξωφυλλο με τον ασημενιο αετο. Πιο επικο.
Εχει και στιχους και ιστορια και σχολια και γκομενακια στην πισινα…

ωραία, ελπίζω να την πετύχω πουθενά. thx both.

πάντως έχω την εντύπωση πως είναι out of print

πφ, παίζει. αυτή που πετυχαίνω πρόσφατα ήταν μια με ένα άσπρο πλαίσιο, της εμι νομίζω. σκατούλες.

μαλακία έκδοση είναι αυτή της rock classics (emi). απάτη, ούτε δισέλιδο…

φαίνεται τελείως σκατά, πράγματι. κι απ’ ότι βλέπω είναι και η μοναδική που ψιλοκυκλοφορεί πλέον. τέσπα, άλλη φορά : P.

Manowar = μπλιαχ

:-- και τώρα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια πριν νιώσω το μένος σας να πέφτει πάνω μου σαν τσίγκινο βρακάκι του Eric Adams.

O ΤRAMPAKOULAS θα ερθει σπιτι σου να σε σκοτωσει #-o

οτιναναι

καλύτερα να φοβάσαι του περιεχόμενο του τσίγκινου κατασκευάσματος.

ΤΣΟ και ΛΟ ρε.

την εχω αλλα δε στη πουλαω

τίμιος, στηρίζω. είπαμε, αυτά δεν πωλούνται.-

[SIZE=“1”]ούτως ή άλλως δεν αγοράζω μεταχειρισμένα, αρρωστάκι γαρ.[/SIZE]

Χωρίς να είμαι οπαδός των Manowar (μόνο το The Triumph Of Steel έχω) οφείλεις να επιχειρηματολογήσεις καλύτερα κοπελιά. Μια μπάντα που έβγαλε κομματάρες μέχρι και τον προαναφερθέντα δίσκαρο, δεν ισοπεδώνεται μόνο και μόνο επειδή οι τύποι είναι τρελοί φαφλατάδες και νούμερα σωστά?:slight_smile:

Μπα, δεν τους ισοπεδώνω, απλά δεν τους πάω με τίποτα. Τί να πρωτοπιάσω; Τα φωνητικά; Τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών τους; Την εμφάνισή τους; Δεν έχουν να μου πουν τίποτα σαν συγκρότημα και τους βρίσκω και κάπως εκνευριστικούς σε μερικά σημεία. Χαίρω πολύ, το ξέρω ότι έβγαλαν δίσκους που πούλησαν τρελά και τους το αναγνωρίζω. Αλλά so what; Εμένα δεν με κέρδισαν.
Τα γούστα μας λέμε εδώ πέρα, δεν γίνεται να συμφωνήσουμε όλοι. Απλά τα πράγματα. Για μένα οι Manowar είναι “μπλιαχ”, για άλλους είναι “WOW!” Και εννοείται ότι δεν θα κρίνω όσους τους γουστάρουν. Δικαίωμά τους βέβαια!
Αυτά από μένα :slight_smile:

Neniel από σήμερα σε αγαπάω επίσημα :stuck_out_tongue:
Tα ίδια πάνω κάτω και από μένα!

Χαχαχχχ tatsoman :drunk: Κι εγώ σε πάω/αγαπάω μικρή μου!

Και για άλλη μια φορά, παράκληση προς τους μοντς: για όνομα του Θεού, κάντε κάτι να σταματήσει σ’ αυτό το θρεντ το βλακώδες φλέημιν των μονολεκτικών ή ολίγων λέξεων ποστ κατά των Μάνογουορ. Ας αλλάξει αν γίνεται ο τίτλος, να φύγει ίσως αυτό το “τί γνώμη έχετε…” που όπως εμφανίζεται ψηλά στο σέξιον παρακινεί τον κάθε ανέπαφο να γράψει την ασήμαντη παπαριά του χωρίς να προσφέρει τίποτα στο θρεντ. Δηλαδή σας παρακαλώ, κάντε κάτι. Θέλετε να με κάνετε να το πω στα ίσια; Δε μας ενδιαφέρει ρε πούστη μου η “γνώμη” των αντι-Μάνογουορ για τους Μάνογουορ. Αυτό το πράγμα δε γίνεται σε κανένα άλλο τόπικ για συγκρότημα. Το χουμε πει χίλιες φορές. Κάντε κάτι. Πλιζ.

ντάξει ρε κοπελιά, όταν λες για στίχους και εμφάνιση, ας πούμε ότι σε καταλαβαίνει κάποιος. αν και προφανώς στο θέμα “στίχοι”, δε μπορεις να χεις γνώμη για όλα τα κομμάτια, αλλά πάω πάσο καθώς κρίνεις απ’ όσα έχεις ακούσει και καλά κάνεις.

όταν λες “τα φωνητικά” όμως, τι ακριβώς εννοείς? γιατί εδώ χάνεται δε χωράνε αντικειμενικότητες. μπλιαχ [SIZE=“5”]Η[/SIZE] φωνή?

αυτή και αυτή η φωνή? :S

Άλλαξε και ο τίτλος. Οι άπιστοι να πάτε αλλού :stuck_out_tongue:

θετικότατη.μάλιστα τους λατρεύω.

edit: πρόλαβα πριν αλλάξετε τον τίτλο ε?