Manowar

Θενξ Βασίλη! :slight_smile:

χόρρορ, το ποστ σου είναι επίσης ένα βήμα από το φλέημιν.

Θα μου πεις εσύ δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

freedom, αν μπορείς, βάλε και μια παρένθεση στο όνομα του θρεντ: (whimps and posers leave the hall)

θα έλεγα πως παίζει να είναι και η μοναδική σου επαφή με τους manowar, αλλά από την άλλη ίσως ούτε καν… :roll:

Ωρίστε, τώρα άλλαξε ο τίτλος και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Αλλά για ηρέμησε λίγο. Την ώρα που πόσταρα ο τίτλος ήταν ακόμη “τί γνώμη έχετε”, οπότε έπρεπε να είστε προετοιμασμένοι και για θετικές αλλά και για αρνητικές γνώμες. Και αν γουστάρω θ’αναλύσω περισσότερο την άποψή μου, αν δεν γουστάρω όχι!
Επίσης, δεν είμαι ούτε “ο κάθε ανέπαφος” (πρώτα άκουσα 2 δίσκους τους για νά’χω ας πούμε ένα καλό δείγμα και μετά τους έκρινα) ούτε κάνω “βλακώδες φλέημιν” όπως λες (επειδή εκφράζω αντίθετη άποψη το λες άραγε αυτό;). Κούλαρε λίγο και κόψε τους χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους.

σκεφτόμουν να βάλω κανά τέτοιο γραφικό αλλά θα μας παίρναν με τις πέτρες :lol: και τότε κάτι ποστ με προφυλακτικά κλπ θα είχαν κάποιο δίκιο :stuck_out_tongue: anyway, ότι θέλετε!

Εδιτ: Η άποψη της Neniel μια χαρά ήταν βασικά (αν και στο θέμα της φωνής μας τα χάλασες), anyway, καλό θα ήταν ποστ με σώβρακα και καπότες να λείπουν, υπάρχουν άλλα τόπικς για αυτά =)

μπα, ούτε εκεί δεν τους προτιμώ.
(τι εννοείς “ίσως ούτε καν”?:blues:)

Κι εμένα εκεί έπεσε το μάτι μου.Η φωνή δεν υπάρχει,καθόλου να μη σ’αρέσουν δεν γίνεται να μην προσκυνάς Adams.[-X

εγώ πάντως θα πρότεινα να κάνετε ό,τι έκανα κι εγώ για τους σάμπαθ. Όταν έκρινα ότι το σάμπαθ-τόπικ είναι παιδική χαρά, πήρα τα κουβαδάκια μου κι έκανα δικό μου σαμπαθοτόπικ με σαφή τίτλο και σαφές εισαγωγικό ποστ ότι εδώ δεν παίζουμε, έκανα και 2-3 ριπορτς σε σπαμ ποστς και όλα μέλι γάλα.
Δηλαδή ντάξει, ρωτάει κάποιος για κάποια έκδοση δίσκου, και έρχεται το σμήνος να σπαμάρει. Ντάξει, άμα συνεχιστεί, απλά αφήστε αυτό το τόπικ ανοιχτό σαν παιδική χαρά και πηγαίντε σε ένα άλλο (του μάνου? ίσως) να μιλάτε σοβαρά. :blues:

Ναι, έχει φωνή με δυνατότητες ο άνθρωπος, οκ. Αλλά μπορείτε να δεχτείτε ότι η συγκεκριμένη χροιά φωνής δεν αρέσει στο 100% του κόσμου; Είναι κάποιες φωνές που με κερδίζουν με την πρώτη ακρόαση. Στον Adams έδωσα μερικές ευκαιρίες αλλά δεν μ’ενθουσίασε. That’s all.

Παιδιά, οι Manowar ανέκαθεν υπήρξαν αμφιλεγόμενο συγκρότημα, και ο φίλοι τους (δε λέω οπαδοί) το ξέρουν μια χαρά αυτό. Ναι, υπήρξαν εκείνοι που έβγαλαν μερικούς απο τους επικότερους δίσκους στην ιστορία της μέταλ μουσικής, που τους ακούγαμε και τους ακούμε και μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, που διαθέτουν έναν πραγματικά εμπνευσμένο μπασίστα και έναν απίστευτο τραγουδιστή, που επηρέασαν εκατοντάδες συγκροτήματα, και που χάραξαν μια εποχή…

…Όπως υπήρξαν και οι καραγκιόζηδες ποζεράδες, με τις ηλίθιες δηλώσεις και ακόμα πιο ηλίθιες συνεντεύξεις (κατά καιρούς), που πλάσαραν ένα πραγματικά αμφιλεγόμενο image και το εμπόριο του οποίου είναι πραγματικά αστείο, όπως και εκείνοι που δίχασαν κόσμο και κοσμάκη με τις δηλώσεις τους περί αληθινού και μη μέταλ κλπ.

Με λίγα λόγια, μέρος των Manowar είναι και οι επικές κομματάρες, και τα σώβρακα, και οι δίσκοι που άφησαν εποχή, και τα καρακιτσαριά τους. Και τα δύο ανήκουν (ή θα πρεπε να ανήκουν) σε αυτό το θρεντ λοιπόν, αν θέλετε τη γνώμη μου.

Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος ανήκει εξίσου ή στη μία ή στην άλλη κατηγορία (lovers or haters), με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε. Κακό πράγμα η άγνοια, κακό και η φανατίλα.

Πάντα μου άρεσε να βλέπω να γίνεται πλάκα σε βάρος ενός συγκροτήματος απο τους ίδιους του τους οπαδούς πάντως.

Αυτά απο μένα, hail

Ήρεμος είμαι. Και να σου πω την αλήθεια αγαπητή Neniel, δε φταίς και τόσο εσύ. Φταίει το ότι εδώ και κάποια χρόνια που υπάρχει αυτό το θρεντ έχει καταντήσει ο βόθρος του φόρουμ, όπως εύστοχα γράφτηκε κάποτε, με κύρια ευθύνη εκείνων που πόσταραν απλώς για να κράξουν και μάλιστα νομίζοντας ότι γίνονται αστείοι ή κάτι τέτοιο. Οπότε κάθε νέο ποστ σ’ αυτό το ύφος απλά εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι προσωπικό. Το “Μάνογουορ=μπλιαχ” ήταν βλακώδες φλέημιν και τρολάρισμα αλλά χωρίς να το συνειδητοποιείς, επειδή πιθανότατα δεν έχεις διαβάσει τί έχει γραφτεί αυτά τα χρόνια εδώ μέσα (κατανοητό). Αλλά για να ξέρεις στο μέλλον, όχι δε μας ενδιαφέρουν οι αρνητικές γνώμες γιατί τις χορτάσαμε εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν μ’ αυτά που γράφω εκφράζω άλλους συμφορουμίτες που αγαπάνε τους Μάνογουορ, αλλά πιστεύω ότι αυτό το θρεντ πρέπει να γίνει ένα θρεντ όπου θα ποστάρουν α) όσοι αγαπάνε τους Μάνογουορ και ενδιαφέρονται γι’ αυτούς και β) όσοι μπορεί να μην τους γουστάρουν, αλλά έχουν τη διάθεση να συζητήσουν όμορφα, περί γιατί χάλασε το πράγμα μ’ αυτό το γκρουπ, πού πάει το έπικ μέταλ γενικότερα, τί είναι η ζωή τί είναι ο άνθρωπος κτλ. Όχι δια νόμου προφανώς, αλλά στην πράξη, με μια ελάχιστη κατανόηση απ’ τους υπόλοιπους που από τη σκοπιά τους ναι, ξέρω γω, καλά κάνουν και τους μισούν, δικαίωμά τους. Και το γράφω αυτό χωρίς κανέναν ενδοιασμό γιατί δε θεωρώ ότι είναι ούτε αυταρχικό, ούτε αντιδημοκρατικό, ούτε οτιδήποτε άλλο μπορεί να γραφτεί από κάτω. Επαναλαμβάνω, όλα τα θρεντ στο “Groups & Artists” έτσι είναι. Στο καθένα γράφουν οι οπαδοί του εκάστοτε συγκροτήματος (και κάποιοι άλλοι που έχουν μια κριτική αλλά όχι ισοπεδωτική άποψη) και όσοι πιστεύουν ότι το εν λόγω συγκρότημα είναι “μπλιαχ” κατά κανόνα δεν ασχολούνται, κρατάνε αυτή την άποψη για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Νομίζω ότι κι εμείς ως οπαδοί των Μάνογουορ έχουμε αυτό το δικαίωμα. Ελπίζω η αλλαγή του τίτλου να είναι μια καινούρια αρχή (πολύ ΠΑΣΟΚ ακούστηκε αυτό).

Φιλικά.

Τι να σου πω τώρα συμφορουμίτη με το περίεργο nickname…
Φυσικά δεν έχω τόσο χρόνο για χάσιμο και τόση υπομονή για να διαβάσω άλλες 140 σελίδες σ’αυτό το thread, οπότε ναι, αγνοώ την κατάσταση εδώ μέσα. Αλλά νόμιζα ότι σηκώνετε και μια δόση χιούμορ. Δεν μπήκα εδώ με κακία, απλά εξέφρασα γνώμη με πιο ανάλαφρο ύφος. Και προσπάθησα να την αναλύσω κιόλας μέχρι κάποιον βαθμό.
Τεσπα, θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί από μέρους μου.
Συνεχίστε.

Επαναλαμβάνω: όχι, δεν υπήρξες αστεία. Απλά it’s not funny anymore.

Επίσης το ύφος ήθελες να είναι ανάλαφρο αλλά δεν ήταν. Ήταν απλά σπαστικό. Δεν πειράζει όμως, εγώ δε σου κρατάω κακία.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να μην το πάρεις ότι “σ’ έδιωξα”.

Θενξ που βρίσκεις το νικνέημ μου περίεργο.

Δεν πειράζει μωρέ, ούτε κι εγώ σου κρατάω κακία…που μ’έδιωξες και λες ότι έχω σπαστικό ύφος :stuck_out_tongue:
Και πού ξέρεις; Ίσως μια μέρα πιούμε τις μπυρίτσες μας όλοι παρέα, μεθύσω αρκετά και αρχίσω να τραγουδάω Manowar κι εγώ :drunk:
Άντε cheers!

Mάλιστα, τώρα δως του και ελπίδες του σάτυρου.

Γράκχο πάντως εμένα όσο σε έχουν κουράσει οι αντιμανογουοράδες, άλλο τόσο έχω κουραστεί ρε αγόρι να σε βλέπω να κλαψουρίζεις σα μάρθα βούρτση κάθε φορά που κάποιος λέει πως οι μάνουγορ είναι “μπλιαχ”. Δε σου ταιριάζει.

Δηλαδή δεν καταλαβαίνω, τα τόπικ είναι μόνο για αποθέωση? Και το άλλο που λες πως μόνο εδώ γίνονται αυτά γελάω, σόρυ, αλλά φαίνεται πως έχεις διαβάσει τα 10/1000 των θρεντς.

καλα που αλλαξε ο τιτλος και σταματησε το σπαμινγκ

Πλάκα πλάκα, αυτό το τελευταίο “ξέσπασμα” στο MANOWAR thread ξεκίνησε μετά απο ένα απο τα ελάχιστα ποστ εδω μέσα το οποίο εξέφρασε κανονική άποψη και όχι οτινάναι (ντάξει, μετά το αρχικό MANOWAR = μπλιαχ). Εδώ μέσα έχουν γραφτεί τέρατα αλλα κάποτε αυτά πάυουν να είναι αστεία και γίνονται κουραστικά
όχι μονο για αυτούς που ακούνε, αλλα θα έπρεπε και για αυτούς που τα λένε.
Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι με την ονομασία, 9 στα 10 τόπικ συγκροτημάτων με πολλούς φίλους, και εχθρούς το ίδια συμβαίνει.

Εγω προσωπικά έχω 6 λόγους να παρακολουθώ και να γραφω σε αυτό το τόπικ…

έζησα γιά να το δω και αυτό. 18 χρόνια που ασχολούμαι με τους Manowar και το metal γενικότερα βρέθηκε άνθρωπος να πεί κάτι αρνητικό γιά τη φωνή τους Adams. όσο ζείς μαθαίνεις τελικά… σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Γράκχο δηλαδή γαμώ το κέρατό μου δεν έχει πλάκα πιά να τη λες στους Manowar. περάσανε τα χρόνια, μέχρι και το χάμμερ σχεδόν σταμάτησε να ασχολείται. πάλιωσε το αστείο. ακόμα και αυτοί που τσιμπάγανε(με) και αρχίζανε τις χριστοπαναγίες βαρέθηκαν πιά. έκανε ένα σοβαρό πόστ ο dude και μόλις ανέβηκε πρώτη σελίδα το θέμα πλακώσατε σαν τη μύγα στα σκατά. και άμπαλος κόσμος δηλαδή όχι τιποτάλλο. ΑΦΤΑ

κατά τα άλλα ας πούμε και κάτι οντόπικ

τσεκάρετε αυτο το σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο

πέσμου ρε γράκχε γαμώ το κέρατό μου ποιός άλλος πέρα από το μακαρίτη μπορεί να τραγουδήσει Queen τόσο γαμημένα ανατριχιαστικά?

αυτό είναι μιά καλή κουβέντα. ποιά έκδοση του Defender προτιμάτε? 83 ή 87 και γιατί?
προσωπικά κλίνω περισσότερο προς το 87 αφενός γιατί αυτή άκουσα και έλιωσα πρώτη, αφετέρου τα λόγια το κυρ Όρσον είναι πιό “έμμετρα” αν και ο Adams ακούγεται κάπως πιό καβλωμένος το 83. επίσης το 83 αν και έχει ένα πιό live φήλινγκ στερείται της ατμόσφαιρας του 87. πάντα το 83 μου φαινόταν πιό “γρήγορο”.