Εγώ προτιμώ του 83 γιατί έιχει αυτό το πιο πρωτόγονο feeling! Μου αρέσει και πιο πολύ ο Adams εκεί!
Το Defender δεν είναι τραγούδι Manowar, είναι τραγούδι Orson! 8) Οπότε στηρίζουμε '87!
Και τα 2 είναι τέλεια! ΠΑρεπιπτόντως επειδή τώρα έριξα μια ματιά λίγο πιο πίσω…Ειλικρινά νόμιζα οτι ο Adams αρέσει στο 100%!! Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να του βάλω Manowar Και να μου πει οτι η φωνή δεν του άρεσε! Από την μάνα μου και την αδελφή μου μέχρι προ χρόνων ravades φίλους μου κτλ κτλ…χάλασε η κοσμοθεωρία μου:) Αdams! Ανυπέρβλητος!!
ε τι να λέμε τώρα γιά αυτό το λαρύγγι. έχει κάνει τα απίστευτα ο άνθρωπος και συνεχίζει 56 χρονών ναούμ…
Κι εγώ είμαι υπέρ αυτής του 83. Είναι πιο ωμή η εκτέλεση, ενώ του 87 είναι πιο “χτενισμένη”. Κι έτσι κι αλλιώς, όμως…
RIDE LIKE THE WIND, FIGHT PROUD MY SON, YOU’RE THE DEFENDER GOD HAS SENT…
Πάντως στο λινκ του τραμπ, οι μανογουορ σβήνουν πρηστ στο green manalishi. Εποsh.
Και εγω την εκδοση του '83 προτιμω, πιο αγρια, πιο πωρωμενη…
Eμένα του 87 μου αρέσει λίγο περισσότερο, ίσως επειδή την άκουσα πρώτη. Όπως και να έχει είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!! Κάνα νέο για καινούριο ντράμερ έχουμε?
ε λογικά Donnie Hamzik is back for good
τι έγινε με τον ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ?
κάποιος καυγάς έπαιξε και τώρα είναι με το Ross the Boss
δεν έχω ακούσει τον δίσκου αυτούνου. μόνο ότι τον είχε άβαταρ ο δαμνέησον θυμάμαι. λέει τπτ?
έχει τις στιγμές του, κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο
Και των δύο είναι…αλλά μαζί σου για το 87:):!:
Επειδή βαριόμουνα και δεν είχα δουλειά έκατσα να διαβάσω μεγάλο μέρος των Posts εδώ και πρέπει να πω ότι είδα τραγικά πράματα! Απλά θα πω σε κάτι που έχω καταλήξει προσωπικά! Θεωρώ πραγματικά και μέσα από την ψυχή μου πολύ άτυχο άνθρωπο όποιον δεν έχει ευχαριστηθεί, δεν έχει πορωθεί και δεν έχει αντιληφθεί το μοναδικό μεγαλείο συνθέσεων όπως τα Mountains, Bridge of Death, HEart of Steel, MAster of the wind, Each dawn i Die, Dark Avenger, Battle Hymns, Guyana κτλ κτλ…η λίστα είναι ατελείωτη! Είναι κρίμα που είχαν αυτή την ευκαιρία και δεν την αδράξαν ποτέ! Και πριν βιαστεί κανείς να με κράξει ως κολλημένο να ξέρει οτί ακούω τα πάντα! Από Tea PArty, Guns n roses ,system of a down και Faith no more μέχρι MAnilla Road, Solitude Aeturnus, Melechesh και Morbid Angel! Όσο για το image, δηλώσεις κτλ…ξυπνήστε! Heavy Metal ακούτε! Είναι μέρος της μυθολογίας! Νοιώστε την λίγο!
P.S: και όσοι κράζουν στίχους ας διαβάσουν λίγο καλύτερα…για κάθε απλοικό Metal Warriors υπάρχει και ενα Mountains, ένα Heart of Steel τα οποία θέλουν ψυχή και όνειρα για να τα κατανοήσεις!
Σωστός! Όσο κι αν έχουν σχεδόν 20 χρόνια να γράψουν κάτι σοβαρό, τα κομμάτια που αναφέρεις συν κάμποσα ακόμα είναι ασύλληπτα και αξίζουν ρησπέκτ τουλάχιστον.
εγώ ανατριχιάζω όποτε το ακούω πάντως.
Μετά από αυτό δεν χρειάζεται να ειπωθεί τπτ άλλο εδώ. Κλείστε το, κλειδώστε το, κάψτε το, θάψτε το…
Γαμάει.Για μένα είναι το τελευταίο μεγάλο κομμάτι τους.
:bow2: