Manowar

Τι λες τώρα. Ούτε που το ήξερα αυτό. Εξηγεί πολλά πράγματα.
Εγώ δυστυχώς δεν τους είχα δει το 2007 γιατί δεν περίμενα ότι θα είναι τέτοιο το σετλιστ και βέβαια μετά τράβαγα τα μαλλιά μου. Τους είχα δει το '96 (νομίζω) σε εκείνο το ροκγουέηβ με σόντομ και ιμμόρταλ. Ήμουνα και μικρός τότε και είχα φάει μεγάλη ήττα. Έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω για ποιόν γαμημένο λόγο παίζουν π.χ. το The Gods Made Heavy Metal και όχι το Bridge Of Death. Επίσης θυμάμαι είχα πάει από νωρίς και περίμενα απ’έξω, οπότε έκαναν soundcheck και είχαμε ακούσει αποσπάσματα από Mountains και Blood Of My Enemies ξέρω γω (πωπω το θυμάμαι λες και ήταν χτες) και μου είχε φτάσει στο πηγούνι από την ηδονή. Και μετά ακούω εκείνο το απογοητευτικό σετλιστ…
Τέλος πάντων, για να συνοψίσω, τουλάχιστον εκείνη την εποχή, για τα δικά μου γούστα, το σετλιστ τους ήταν απαράδεκτο και αναρωτιόμουν γιατί. Αυτά που αναφέρεις, δίνουν μια εξήγηση, αλλά και πάλι μου κάνει τρελή εντύπωση.

Σε Έλληνες δημοσιογράφους έλεγαν πάντα “Μας έχουν “σφυρίξει” ότι εσείς οι Έλληνες προτιμάτε γρήγορα κομμάτια”. Αν όντως ίσχυε, κάποιοι μ@@@@@ς μας πήραν στο λαιμό τους.
Ίσως μόνο εδώ να είμαστε κολλημένοι με τα τόσο παλιά τους τραγούδια (και καλά κάνουμε), αλλά οι ίδιοι κάνουν ό,τι επιτάσσουν οι περισσότεροι οπαδοί τους (βλέπε Γερμανοί).

100%! Σιγά μην καθόμαστε να ασχολούμαστε με κάτι που δεν μας αρέσει, που είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρούς λόγους γι αυτό, από ότι γίνεται με τους Manowar τους οποίους πολλοί κρίνουν χωρίς να έχουν ακούσει καν νότα, κακά τα ψέμματα!

Επιβεβαιωνω αυτο που λεει ο Trampakoulas για το ποιοι δισκοι τους ειναι οι πιο δημοφιλεις παγκοσμιως.
Σε μια ψηφοφορια για το καλυτερο/αγαπημενο δισκο τους που ειχα δει (νομιζω μαλιστα στο επισημο site τους), τις περισσοτερες ψηφους ειχε το Warriors Of The World και το Κings of Metal, ενω τα 4 πρωτα που θεωρουνται απο τους ελληνες κλασσικα ηταν πολυ πισω.
Γιαυτο και τα προσφατα setlists τους ειναι αυτα που ειναι. Γιατι αυτα τα κομματια ζηταει ο κοσμος πλεον…

Οπότε δεν έχουμε πολλές ελπίδες να ξαναδούμε καλό setlist, μόνο αν σκεφτούνε καμία επέτειο π.χ. 30 χρόνια από το Sign of the Hammer, χαχα

Ελα μωρε, ποσό πιο μαλ…ες να γίνουν δηλαδή? Ειναι σετλιστ αυτά?

1.Manowar
2.Death Tone
3.Metal Daze
4.Fast Taker
5.Shell Shock
6.Dark Avenger
7.William’s Tale
8.Battle Hymn
9.Warlord
10.Hatred
11.Revelation (Death’s Angel)
12.Guitar Solo
13.Each Dawn I Die
14.Kill With Power
15.Hail To England
16.Army of the Immortals
17.Black Arrows
18.Bridge Of Death
19.Animals
20.All Men Play on 10
21.Guyana (Cult Of The Damned)
22.Thunderpick
23.Blow Your Speakers
24.Carry On
25.Violence And Bloodshed
26.Drums Of Doom
27.Master Of Revenge
28.Black Wind, Fire and Steel
29.Wheels of Fire
30.Kings of Metal
31.Pleasure Slave
32.Sting of the Bumblebee
33.The Warrior’s Prayer
34.Blood Of The Kings
35.Kingdom Come
36.Heart of Steel
37.Hail and Kill
38.Die With Honor
39.Warriors of the World United
40.Defender
41.Mila Rodino
42.The Crown and the Ring (Lament of the Kings)
43.Fighting the World
44.The Oath
45.Thor (The Powerhead)
46.Blood of My Enemies
47.March for Revenge (By the Soldiers of Death)

Όλο σόλα, παπαριές και Warriors of the World παίζουν. Ούτε Mountains, ούτε Secret of Steel, ένα Gates of Valhalla ρε αδερφέ έτσι για το γαμώτο, για αυτούς που πλήρωσαν να σε δουν. Τιμήστε ρε τα παντελόνια σας, ξέχασα όμως φοράνε μόνο τα βρακιά τους.

Όχι δεν θα ήθελα να δω αυτό το λαιβ- κοροιδία…

E ναι τι να δεις από το παραπάνω;; Όλα μαλακίες…

Όχι ρε γαμώτο. Αλλά το 92 στο ΣΕΦ περιμέναμε πως και πως από το πρωί, πιάσαμε κάγκελο και τελικά φάγαμε μια φόλα εκατό λεπτών μαζί με τα σόλο τα encore και το λόγο του Joey. Τι σκαλίζω κι εγώ τώρα…

Παθών είμαι κι εγώ (όχι κάγκελο, πιο πίσω).
Αλλά είπαμε: αν ξέραμε τι παίζει, θα το περιμέναμε. Δεν θα πέφταμε από τα σύννεφα. Τώρα που κυκλοφορούν bootlegs περιόδου 87 και μετά βλέπουμε ότι έτσι έκαναν πάντα.

Άσε που το λόγο του Joey τον κυκλοφόρησαν “κάποιοι” και σε 7" bootleg, να θυμόμαστε τα χάλια.

Καλά τα παλιά…τώρα θα μας ξανάρθουν;…γιατί τελευταία φορά…τά’σπασαν:):!:

να πω και εγώ την άποψή μου εδώ: καταρχάς δεν ακούω ιδιαίτερα πολύ Manowar όυτε και παλιά άκουγα, και είμαι της φάσης respect για αυτά που κάναν αλλά δεν μου λένε εμένα προσωπικά κάτι παραπάνω. Ένα album (warriors of the world) είχα αγοράσει το οποίο ήταν και η πρώτη μου επαφή με αυτούς.
Και εδώ ξεκινάει μια αρκετά αστεία ιστορία: ξεκινάω λοιπόν το cd στο cd-player να το ακούω, αλλά μου ακουγόταν πολύ χαμηλά η αρχή…λέω ίσως το έχω χαμηλά το volume το δυναμώνω στο full και με το που το κάνω αυτό σκάνε οι κιθάρες drums όλα μαζί με εμένα να πετάγομαι πίσω από την ένταση και να προσπαθώ να βγάλω τα ακουστικά μέσα στο λεωφορείο πανικοβλημένος…φυσικά με κοίταγαν όλοι περίεργα…:lol:
γενικά είχε πολύ πλάκα μετα το όλο σκηνικό, αλλά μπορεί να πεί κανείς ότι η πρώτη μου επαφή με Manowar ήταν έντονη, οπότε και φαντάζομαι τον Demaio σε μια γωνίτσα να με κοιτάει και να γελάει από υπερηφάνια για το επίτευγμά του…:slight_smile:

Δε θέλεις να έρθουν με το τωρινό setlist:

Manowar Concert at Sant Jordi Club, Barcelona, Spain Setlist on September 12, 2010

1.Hand of Doom
2.Call to Arms Play
3.Swords in the Wind
4.Die For Metal Play
5.Let the Gods Decide
6.Sleipnir Play
7.Sons of Odin
8.God or Man
9.Thunder in the Sky
10.Loki God of Fire
11.Warriors of the World United
12.House of Death
13.Heaven & Hell (Black Sabbath cover)
14.Brothers of Metal Pt. 1 Play Video
Encore:
15.Kings of Metal
16.Hail & Kill
17.Black Wind, Fire and Steel
18.Army of the dead pt.1

μιά χαρά είναι και αυτό το σετ γιά έναν Manowar φαν 8)

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! τι σετλιστ είναι αυτό 8O… ρε τι ειδαν τα ματια μου εν έτει 2010…

Πωπω φίλε, θα έκλαιγα τα λεφτά μου κυριολεκτικά όμως.

ρε τι είναι αυτά που λέτε, παίζουν έπη οι άνθρωποι.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ κοπάνημα, αλλά όχι τόσο ρίγος…
Από διάρκεια καλό!

Εντάξει και εγώ τρελός manoworas είμαι, αλλά άμα παίζαν αυτό το σετλιστ θα ξενέρωνα αρκετά! Κυρίως μετά από το τελευταίο τους live εδώ!

Η αληθεια ειναι οτι αν και το setlist εχει καποιες κομματαρες μεσα, γενικα δεν… Που ειναι τα πραγματικα [SIZE=“4”]ΕΠΗ[/SIZE]? Μακαρι να μας ερθουν και να μας παιξουν αυτα, τα πραγματικα [SIZE=“4”]ΕΠΗ[/SIZE]

1. Δε μπορώ να φανταστώ άνθρωπο που έχει έστω και ελάχιστη σχέση με τη μουσική που να μην παραδέχεται ότι ο Adams έχει ένα από τα καλύτερα λαρυγγια που κυκλογορούν εκεί έξω (άσχετα αν σας αρέσει ή όχι)

2. Τα έπη που έχουν γράψει οι Manowar (ε σιγα μην κάθομαι να αναφέρομαι σε ένα ένα ξεχωριστά, θα βραδιάσουμε) πάρτε το χαμπάρι καμία άλλη μπάντα δεν μπορούσε, δεν μπορεί και δεν πρόκειται ποτέ να γράψει.

3. Είτε μας αρέσει είτε όχι πλέον δε ξέρω τι έχει γίνει και γιατί αλλά δεν μου κάθονται ρε παιδί μου αυτά που κάνουν. Επιλογή τους βέβαια και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω οι Manowar είναι και τα έπη, είναι και οι μηχανές, είναι και οι γκόμενες, είναι και τα ποζεριλίκια. Αυτά τα δέχομαι. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι εμφανίσεις τραγικές όπως η πρόσφατη που είδα στη Σόφια τον Ιούνη. Από την άλλη όμως έχεις και ένα live τον Μάρτη του 2007 που σοδόμισε κάθε κύτταρο του οργανισμού μου.

4. Εύχομαι ο θεός Thor ή ακόμα ο Διάολος ο ίδιος να τους φωτίσει και κάποια στιγμή να θυμηθούν ποιοι είναι και να μην πετάν το ένδοξο παρελθόν τους έτσι! Εμφανίσεις όπως το Absolute Power στη Γερμανία και γενικά κάθε δικό τους φεστιβάλ, όπως και η 5ωρη συναυλία στην Βουλγαρία δεν ξεπερνιούνται από κανένα. ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜΩ!!!