Συμφωνω με ολα που λες. Εχουν γραψει απιστευτα [SIZE=“2”]ΕΠΗ[/SIZE] που δεν γραφονται με τιποτα ξανα, αλλα απο μονοι τους αδικουν τον εαυτο τους και αμαυρωνουν το ονομα τους… Μακαρι να το αντιληφθουν γρηγορα και ολοι θα ειμαστε εκει μαζι τους…
Τώρα σοβαρά,
Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα για “λαμογιές” κατά τις επισκέψεις τους Ελλάδα, όπως ότι ζητάνε κι άλλα λεφτά τελευταια στιγμή και τους κυνηγάνε λίγες ώρες πριν τη συναυλία κλπ.
Ξέρει κανείς κάτι; Από πρώτο χέρι, ε!!!
Εγώ ξέρω από πρώτο χέρι πως το 2007 που θέλανε να φύγουνε και ακούγονται διάφορα απλά δεν τους είχε πληρώσει ο διοργανωτής μέχρι λίγο πριν βγούνε , όπως είχανε συμφωνήσει…το ίδιο είχε γίνει και μετέπειτα στο ίδιο φεστιβάλ με τους Annihilator!
σωστός ο αποπάνω. αυτές οι ραδιοαρβυλιές οτι ζητάγανε και καλά παραπάνω απλά δεν παίζουν. σε αυτό το επίπεδο παίζουν συμβόλαια, δικηγόροι και μάνατζερ, δεν είναι μπακάλικο να πεί ο άλλος ότι του κατέβει “άλλαξα γνώμη, θέλω παραπάνω”. υπάρχουν ρήτρες και προθεσμίες που πρέπει να τηρούνται και ως δια μαγείας οι λαμογιές πάντα στην Ελλάδα γίνονται…
ναι ρε παιδιά…το 2010 και με μια μπάντα αυτού του βεληνεκούς σιγά μην παίζουν τέτοια θέματα…
Αρα το κραξιμο πρεπει να παει στους διοργανωτες, οχι στους Manowar… Να ερθουν με αλλο διοργανωτη και γαματο setlist να ταρακουνηθει το συμπαν…
Αντε, να τους φέρουμε ρεφενέ, πόσα θέλουν;
Κάποιος από δω μέσα νομίζω συνάντησε DeMaio στο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας φέτος και ρώτησε αν θα ξαναέρθουν Ελλάδα και απάντησε στεγνά όχι γιατί δεν πληρώνουν καλά! (κάτι που επιβεβαιώνει θα έλεγα την παραπάνω ιστορία)
Davidian I think
Πιπες.Δεν υπαρχουν αυτα τα “ποτε δε θα ξανα/αποκλειεται να”.Αμα τους κανουν δηλαδη μια σοβαρη προσφορα με προκαταβολες και λοιπα,οχι θα πουν?:roll:
Εγώ μαζί σου είμαι. Δε θέλω η τελευταία φορά που τους είδα να είναι αυτή στη Σόφια…
Μαζί σου, αλλά (σαν δικηγόρος του διαβόλου) πριν λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει μία είδηση (σε site με Holywood News) ότι η Magic Circle Music φέσωσε χοντρά έναν φωτογράφο και τους έχει πάει δικαστήρια.
προφανώς γιά να τους πήγε στα δικαστήρια σημαίνει πως αθέτησαν μία επίσημη συμφωνία. αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις ραδιοαρβυλίες του στυλ “μας ζήτησαν παραπάνω”. αν όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε αυτός που το ισχυρίζεται θα πρέπει να τους είχε πάει και αυτός στα δικαστήρια…
Σωστά,
Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχει ραδιοαρβύλα γι’αυτό και δε συνεχίστηκε δικαστικά. Έξω σίγουρα υπήρξε κάτι, για αυτό και γράφτηκε το άρθρο. Τώρα ποιος έχει δίκιο, θα το βρει η δικαιοσύνη κύριε Ευαγγελάτε μου…
Έλα και το βρήκα:
εντελώς espresso το άρθρο :lol:
αδιαφορώ γιά το τι έχει παιχτεί, ας το βρούν τα δικαστήρια
Δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι αληθεια ολα αυτα, αλλα οπου υπαρχει καπνος… Δεν εννοω οτι συνεβη κατι τετοιο αλλα ο DeMaio μου φαινεται οτι την εχει χασει λιγο την μπαλα… Γενικα πολλα αρνητικα τα τελευταια χρονια και ειναι πραγματικα κριμα…
MANOWAR Re-recording Battle Hymns
According to Manowar Official Facebook, bassist Joey DeMaio have confirmed that the band is in studio re-recording the classic and milestone Battle Hymns.
Battle hymns released in 1982 is Manowar?s debut album and it established them as one of the first epic heavy power metal bands. It is considered a classic today and one important Heavy Metal releases of the eighties.
UPDATE:
According to the german Manowar fan site www.manowar.at, Joey DeMaio declared recently in an interview that besides the band being in studio re-recording Battle Hmyns at the moment, a new DVD named ?Blood of the Kings ? Chapter One? will be published as well. On the DVD there shall be footage of the recordings of Battle Hymns. In addition to this Manowar will play the whole Battle Hymns on the upcoming tour. The New studio album from ?The Asgard Saga? is due to be released late 2011/early 2012.
You can find more information about this in th following interview that bassist Joey Demaio gave to colombian webzine:
για ποιο λόγο ? #-o [-X
όπως έγραψα και αλλού
λοιπόν το σκέφτηκα και είμαι 101% υπέρ της επανηχογράφησης. πρώτα απόλα θα περιοδεύσουν γιά να το στηρίξουν και έτσι θα ακούσουμε πολλά έπη που παίζουν σπάνια. επίσης περισσότερος κόσμος (και ειδικά γερμανοί που δεν νιώθουν) θα έρθει σε επαφή με ένα άλμπουμ που δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου. μεγάλη γάτα ο Demaio λέμε!
μείον είναι το οτι θα καθυστερήσει (κι’άλλο…) ο νέος δίσκος…
και μετά σειρά θα πάρει το Into Glory Ride. :lol:
Δουλειά δεν είχε ο διάολος…
[-X
μιά χαρά! δύο στα δύο έπη λοιπόν!