Manowar

Δεν είμαι κατά των επανηχογραφήσεων [I][B]γενικά,[/B][/I] αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπιστεύομαι τους τωρινούς Manowar για να κάνουν κάτι τέτοιο σωστά, λυπάμαι. Δηλαδή πολύ φοβάμαι ότι τα υπέρτατα Battle Hymn και Dark Avenger θα τα σκοτώσουν. Μακάρι να με διαψεύσουν βέβαια, αλλά νομίζω ότι αυτή η κίνηση έχει μόνο εμπορική και όχι καλλιτεχνική σκοπιμότητα, δηλαδή από ουσία μηδέν.

Μόνο έτσι (δυστυχώς) έχουμε ελπίδες για καλό setlist σε επόμενη περιοδεία…
Να τα σκοτώσουν δε νομίζω, αφού studi-ακά διορθώνεις ό,τι θες.
Στο MCFII πάντως ήταν καλή η λιωε απόδοση των παλιών κομματιών, χωρίς “πείραγμα”. Είχαν λίγο παραπάνω όγκο και λίγο πιο “κιθάρα κολεγίου” αντί για RTB ήχο.

Θεωρω αυτη την κινηση, αχρειαστη και τελειως ακυρη… Γιατι να ξαναηχογραφησουν κατι τοσο μα τοσο [B][SIZE=“3”]ΓΑΜΑΤΟ[/SIZE][/B]? Ειναι γαματο οπως ειναι, γιατι να αλλαξουν κατι? Αυτο εχει νοημα μονο σε πιο μικρες μπαντες, ή αν δεν ειχε το αλμπουμ καλη παραγωγη ή κυριως οταν εχουν αλλαξει τραγουδιστη… Για να ειναι τα κομματια με την φωνη του καινουριου, οπως εκαναν οι Exodus για παραδειγμα… Ειμαι εντελως κατα αυτης της κινησης.

Το μονο καλο ειναι οτι μπορει να το παιξουν ολοκληρο και μιας και μαζι με το Hail To England ειναι τα αγαπημενα μου Manowar album, δεν το χανω αυτο… Φερτε τους ρε, μην αναγκαζομαστε να τρεχουμε εξω…

Στο fb του Rockwave πέφτει άπειρο spam για Manowar!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

όχι στο Rockwave γιά όνομα του θεού!!!
μόνο σε δική τους συναυλία!

Καλά θα είναι απόλυτη απογοήτευση σε RW. Θα έχουμε τα “καλά” της Βουλγαρίας -.-

Mακάρι μόνους τους!

Μόνοι τους, μόνοι τους (με support τον Κατή :smiley: )
Τουλάχιστον έτσι θα παίξουν 1:20 αντί για 50 λεπτά.

Θέλω απλά μια μεγαλειώδη εμφάνιση για να βουλώσουν στόματα. Μπορώ να έχω μία παρακαλώ;;;;;

εδώ τα στόματα δεν βούλωσαν το 2007. θα βουλώσουν τώρα?

εγινε το 2007, αλλα η σνομπαρια πηγε συννεφο απο ολους τους haters, αυτοι χασανε

καλα δε συζηταω για MCFΙΙ που ηταν απλα μια ονειρωξη

Επειδή μας βούλωσαν τα στόματα στο MCFII (κι εγώ ονείρωξη έπαθα), και επειδή δεν ξανασυμβαίνουν εύκολα όλα αυτά, ας βολευτούμε με τη 1:20 παίδες…

Στην Kavarna της Βουλγαριας (εκει με τον μεταλλα τον δημαρχο) :smiley:

έτσι και είχαμε εμείς τέτοιες εικόνες στις πολυκατοικίες θα στουκαραμε κάθε 20 μετρά με αυτοκίνητα και μηχανάκια…

Ονειρικο:D

Χααααλιες…Ειχα γραψει πολλα αλλα ο μπροουζερ εκανε ρεφρες και τωρα βαριεμαι να τα ξαναγραφω…παντως ειναι αθλιοι…και απορω πως δεν εχουν φαει ντοματες…

WE ARE THE KINGS OF METAL
METAL WILL KILL YOU
THE DRAGON WILL TAKE THIS WORLD
WE LIVE FOR METAL

Μονο ψευτομαγκιες…απορω πως καταφεραν να αγαπηθουν απο τους κλασσικους μεταλλαδες…πως καταφεραν να μην φανε ντοματες…γιατι λενε καραγκιοζιλικια και σιγουρα δεν εχουν καμια ιδεα τι ειναι μεταλ…αν ειχαν, θα επαιζαν κατι καλυτερο απ αυτο που παιζουν…

Και ξερω οτι θα μου ερθουν πολλα αρνητικα ρεπλαις…!!!

Μπα, απλά δεν έχεις ακούσει νότα.

Καλα ετσι νομιζε…Οσο χρειαστηκε να ακουσω, ακουσα…(και δεν εννοω 5-6 κλιπακια στο Γιουτιουμπ)…8)

αχαχαχαχααχαχα

Edit: Τώρα που σταμάτησα να γελάω.

SERIOUSLY???

όχι ρε μπούστη μπρόουζερ, τι χάσαμε…