Ωωχ καλα οπως νομιζετε…δεν ειμ κανενα πιτσιρικι που δεν εχει ιδεα απο 80’s μεταλ και ετσι…εχω καποιες γνωσεις…και δεν μπορω να καταλαβω πως συγκρινετε τους Manowar με μπαντες οπως Blind Guardian, Iced Earth, Helloween και αλλες…δεν μπορω να καταλαβω πως αρεσαν…πως επεζησαν…με τετοιο δηθεν στυλακι…
Άφθονο γέλιο με Τζιτζιοφόγκο, ειδικά αυτό το τελευταίο με τις συγκρίσεις.
Όλα τα ποστ του στις δύο τελευταίες σελίδες εξαιρετικά αφιερωμένα σε όλους όσοι κάθε φορά λένε “αμάν πια εσείς οι Μανογουοράδες, δεν αντέχετε στο παραμικρό τη διαφορετική άποψη”.
τζιτζιφιόγκος όνομα και πράμα! αγαπάμε τρολλς
βρε[B]Jijifiongos[/B] το οτι δεν “νιώθεις” εσύ τους [B]MANOWAR[/B] δεν πάει να πει και κάτι…
ο [I]γουστος [/I]είναι [I]γουστος[/I]…
*αλλά θα τρελαθούμε στο τέλος…
ωωχ…καλα ενταξει…
και δν ειπα ποτε οτι ειμ τρολλ…ουτε ποτε ποσταρα με τετοιο σκοπο…τωρα αν το βλεπεις εσυ σαν τρολλ…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Λοιπόν επειδή μάλλον μπερδεύεσαι άλλο τι μας αρέσει και άλλο τι είναι καλό. Oι Manowar έχουν μεγαλώσει κόσμο με τις ΥΠΕΡΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ τους που ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΑΣ άλλος δεν μπορεί να γράψει!
Δικαιώμα σου να μην σ’αρέσουν αλλά μη πετάμε και ότι παπαριά θέλουμε… Iced Earth!!!
Ούχουχου ούχουχου ούχουχου…
Δεν είπα ποτε οτι ειν ιδιο ειδος…εννοουσα οτι εχουν καποια κοινα θεματα στους στοιχους και οτι ειν και οι 2 ιεροτητες των κλασσικων μεταλλαδων (που κυριως απ αυτους εχει ποστς αυτο το θρεντ)…και δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκετε…και δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν απλως…δεν τους βρισκω καν καλους…δηλαδη, αν δεν ηξερα τι επαιζε με κοινο, θα ελεγα στα σιγουρα οτι δεν τους ακουει κανεις…και αυτο δεν εχει να κανει με το αν μου αρεσουν…
ποιος εχει συγκρινει του Manowar με τους Helloween να το σκισω!!!
πειτε!!!
Αν δεν σ’αρέσει αυτό σε λάθος φόρουμ είσαι
Επική σύγκριση!
Βασικά από χτες που είδα κάτι που παίχτηκε σε άλλο θρεντ προβληματίστηκα. Το να μπαίνεις σε θρεντ μπάντας και να λες ότι είναι μέτριοι και πολύ περισσότερο να τους θάβεις δεν θεωρείται trolling, spamming, politically incorrect, κάτι όχι και τόσο ωραίο και ευγενικό τέλος πάντων; Κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να θάψω τους Helloween π.χ. στο θρεντ τους, αλλά δεν το κάνω από σεβασμό. Παρόλα αυτά τέτοιες γραφικότητες έχουν πολύ πλάκα, οπότε τελικά δεν είμαι σίγουρος αν τις κατακρίνω ή τις στηρίζω.
ROSS THE BOSS ρεεεεεεεεεεεεεεεε
To highlight όλου του κομματιού είναι το σόλο που κάνει.
Τις απόψεις μου για το θέμα τιε έγραψα παραπάνω
Τον είχα γνωρίσει στη Σαλονίκη όταν είχε έρθει πρώτη φορά. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου και βλέπαμε το support. Περιττό να πω το κοκομπλόκο που έπαθα!!!
Τη δεύτερη φορά που είχε έρθει Αθήνα, έκατσε μετά το τέλος της συναυλίας στην έξοδο και υπέγραψε/φωτογραφήθηκε με όλους υπομονετικά.
Πλάκα είχε που κάποια στιγμή σε απόγνωση έλεγε: Φέρτε και κανα RTB CD να υπογράψω, όλο Manowar μου δίνετε… (ελεύθερη μετάφραση).
Εμένα με ψάρωσε κανονικότατα. Του πάω τα Into Glory Ride και Battle Hymn να υπογράψη και με λέει:
Is those Manowar? I won’t sign them!!!
εγώ να είμαι κάπως έτσι 8O8O αλλά μετά λέει φυσικά I’m just kidding!!!
και στη συνέχει βγάζει και μου δίνει μία πένα που πάνω έγραφε Fender Steel και ο θεούλης λέει άλλαξα όνομα και με λένε έτσι τώρα!!! αχχαχαχαχαχα
:bow2: :bow2:
Jijifiongos τα γουστα ειναι γουστα, αλλα το να ποσταρεις απλα για να κραξεις και να κανεις ακυρες συγκρισεις δεν βοηθαει στο να ακουστει απλα η γνωμη σου, αλλα στο να βαλουν οι αλλοι τα γελια…
Τζάμπα ασχολείσαι angus
ΧΑΧΑΧΑ μην ασχολείστε μωρέ, να είναι καλά το παιδί μας έκανε και γελάσαμε…
:–
…