Manowar

Αυτο ακριβως !! :lol2::lol2::lol2:

Πουτσα και ξυλο σε ολους τους τζιτζιφιογκους που σπιλωνουν και συκοφαντουν με αυτο τον τροπο το Μεγαλειο των Θεων !! [-X

Και μετα μου λετε να μην μιλαω απαξιωτικα για τους οπαδους των Slipknot/s.o.a.d./linkin park και τα συναφη… Ω, μα τι συμπτωση !! , αυτα ειναι τα αγαπημενα συγκροτηματα του 'φιογκου !! :lol:

Οξω ρε χλεμπουρες που εχετε αποψη και για τους MANOWAR !! :twisted:

φίλε νάιτσκαι,το μεγαλείο των Θεών(όπως γράφεις) το σπιλώνουν οι ίδιοι οι Manowar με αυτά που κάνουν τα τελευταία χρόνια.Μεγαλώσαμε με τις μουσικές τους,με τους δίσκους τους αλλά δεν νομίζω οτι τα τελευταία χρόνια έχουν να προσφέρουν κάτι,αντιθέτως απομακρύνουν κ αυτούς που τους στηρίζουν.Αν δεν μπορούν να το κλείσουν το μαγαζι.Δεν τους έχω δει λάιβ(ευτυχώς ή δυστυχώς) αλλά με όσα διαβάζω /ακούω δεν τιμάνε την αφοσίωση των οπαδών τους με τα πρόσφατα κάκιστα λάιβ.Το να κάνεις βόλτες με τις μηχανές πάνω στην σκηνή ή να παίζεις με τις γκόμενες…κλπ δεν βοηθούν να κρατήσεις το όνομά σου ψηλά.Αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνώ με τους απαξιωτικο’υς χαρακτηρισμούς του τζιτζιφιόγκου έτσι?Αλοίμονο…δεν έχω αναφερθεί ποτέ με τέτοιο τρόπο για κανένα συγκρότημα είτε μου αρέσει είτε όχι.

Ναι ρε Νικο, αλλα οπως βλεπεις τα σχολια του φιογκου αφορουν τη μουσικη τους και οχι το ποια ειναι η πορεια τους τα τελευταια χρονια. Παντως ολος ο κοσμος ανα την Ευρωπη μια χαρα διασκεδαζει και γουσταρει και με τις μηχανες και με τις γκομενες και με ολα. Ξερουν να διασκεδαζουν με το heavy metal, δεν το παιζουν σοβαροφανεις οπως ειμαστε εμεις εδω στο Ελλαντα.
Νταξει προφανως το παιδακι δεν εχει ιδεα για το συγκροτημα κι ας λεει οτι εχει ακουσει πραγματα…

Ωραίος ο nikosPL. Μπορεί κάποιος γενικά να έχει ξενερώσει με την όλη φάση (και πολύ λογικό είναι κακά τα ψέμματα) αλλά είναι διαφορετικό να πεις οκ παιδιά η μπάντα πλέον δε μ’αρέσει για αυτόν και αυτόν το λόγο και άλλο να μπεις και να κράζεις μια μπάντα με τετοιο ένδοξο παρελθόν λέγοντας με λίγα λόγια ότι είναι γτπ!

Ακόμα κ την μουσική να αφορούσαν τα σχόλιά του πιστεύω οτι θα μπορούσε να πεί την άποψή του με πιο κομψό τρόπο…αλλά απο εκεί καταλαβαίνει κάποιος αν πραγματικά θέλει να κάνει συζήτηση ή απλά γράφει για να πικάρει κ να δημιουργήσει θέμα.κ ο συγκεκριμένος απλά ήθελε να κάνει χαβαλέ…
Πάντως αν κ δυσκολεύομαι να ακούσω πλέον Manowar,τα 4 πρώτα άλμπουμς μου είχαν κάψει τον εγκέφαλο τότε.τα είχα σε κασέττα αντεγραμμένα(έχουμε κ μια άλφα ηλικία:)) κ τα είχα λιώσει.Βλέπω οτι κάποια κυκλοφορούν κ σε βινύλιο σε επανεκδόσεις κ το σκέφτομαι πραγματικά να τα τιμήσω έστω για να κοσμούν την δισκοθήκη μου.αυτά.

Βασικα τωρα που τα ξαναβλεπω, τα σχολια του δεν αφορουν καν την μουσικη τους.
Αερολογιες λεει και οτι δεν του αρεσει το στυλ τους και μπλα μπλα μπλα.

Ακριβώς:wink:

πες τα ρε…και εγω αν και τους ακουω δεν μου αρεσουν και δεν μπορω να καταλαβω πως ενω τους ακουω δεν μ αρεσουν…οχι δηλαδη οτι μ αρεσουν απλως τους ακουω…

παρανοια:lol:

Εγω ειπα αυτα που πιστευα…Οτι δηλαδη σε σχεση με καποια αλλα συγκροτηματα που τους εχετε εσεις το ιδιο ψηλα, αυτοι ειναι πολυ δηθεν…ετσι μου φαινεται…
Και σταματαω να ποσταρω εδω, γιατι απ οτι φαινεται εσεις εχετε ορεξη για χαβαλε, οπως ειπε καποιος πιο πανω…

ΥΓ:Φαινεται να εχω αποκτησει εχθρους στο φορουμ!!! :roll:

Χαχαχαχα τα κομπλεξ σου φανηκαν μονο και μονο οτι επικεντρωθηκες μονο στα καινουρια γκρουπ, χωρις να βλεπεις μεσα καποια τα οποια εκτιμας…εγω στην θεση σου δεν θα το ανεφερα καν αυτο!!! :smiley:

Και σορρυ για τα διπλοποστ!

Ζητω οι Helloween.Κατω οι Nanowar

Κάτσε καλά, το the number of the bitch είναι έτη φωτός μπροστά.

αυτό το θρεντ είναι καταδικασμένο σε ατέρμονο λουπ ε :lol:

ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Ναι το βρηκες, εγω ειμαι ο κομπλεξικος της υποθεσης…:-s #-o

Παντως απο ολοκληρη την λιστα σου, μονο τους Kamelot και τους Βlind Guardian εκτιμω, που οκ τους δευτερους τους βρισκεις σχεδον σε καθε λιστα πιτσιρικα, οποτε δεν μου λεει κατι αυτο… :dunno:

Το θεμα ειναι οτι απο αυτα που γραφεις φενεται οτι δεν εχεις ιδεα για το συγκροτημα οπως σου ειπαν και πολλοι παραπανω, ενω εσυ με μια αφελεια επιμενεις οτι ‘‘οχι, ξερω τι σας λεω’’…
Αναλογα με αυτα που γραφει ο καθενας, θα παιρνει και τις αναλογες απαντησεις. Fair enough i think. :wink:

Σαφώς και είσαι γιατί αντί απλώς να γελάσεις και να κάνεις χαβαλέ μαζί του όπως κάνανε ΟΛΟΙ οι άλλοι πέταξες πάλι χολή για συγκροτήματα.
Στην πραγματικότητα δεν διαφέρεις και πολύ απ’ τον Τζιτζιφιόγκο όταν αναφέρεσαι σε Slipknot και σία.

O,τι ειπε ο Γρακχος :

Kαι εν πασει περιπτωσει δεν βλεπω τον λογο να ‘‘γελασω’’ οπως εκαναν και οι αλλοι.
Η κατασταση εχει παραγινει και ειναι πλεον πολυ ενοχλητικη.

Οσο για την χολη που αναφερεις προς τα συγκροτηματα αυτα, απλα ηταν μια επιβεβαιωση για αυτα που σας ελεγα παλιοτερα και τωρα με δικαιωνει. So simple ! :slight_smile:
Δεν εχω καμια διαθεση να ανοιξω βεντετα μεταξυ μπαντων… Απλα δειχνει ποια ειναι συνηθως τα ακουσματα των ‘‘aντι-’’. Και αυτο οπως το εκλαμβανει ο καθενας…:wink:

Βλακείες λες.

Ενταξει ΚρισΠ.

Ωωωωχ…οι αντι και οι αντι…οπως ειδες δεν τα εβαλα με ΟΤΙ ακους εσυ…απλως ειπα την γνωμη μου για ενα μονο συγκροτημα…ειπα οτι δεν καταλαβαινω και τα σχετικα…και ριξε μια ματια καλυτερη στις μπαντες που κατακρινεις…ποτε δεν ξες…:wink:

(Ναι ναι ενταξει…οτι πειτε στη συνεχεια)