Death to false metal
Λοιπον, παρε τους δισκους με χρονολογικη σειρα.
Με την ησυχια σου, οχι στα γρηγορα.
Και σε ενα μηνα περιμενουμε ποστ εδω:
:!: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14002&highlight=�����������
καλά ρε δικέ μου ηρέμησε το παιδί είπε την άποψη του και αμέσως όλοι τον κράξατε
α) Ρε Τζιτζιοφόγκε τον πούλο από δω μέσα, άντε τελείωνε καμιά φορά. Άιντε δηλαδή.
β) Νάητ Σκάη στη συγκεκριμένη περίπτωση το δίκιο το έχει ο ΚρισΠ.
Δηλαδή επιτέλους, ποιός τους γαμεί τους Σλίπνοτ γαμώ το κέρατό μου!
Μπορούμε εδώ μέσα να μιλάμε για τους Μάνογουορ (όταν λέμε όμως για τους Μάνογουορ εννοούμε για τη ΜΟΥΣΙΚΗ των Μάνογουορ) και όχι για το κάθε άσχετο γκρουπ;
Tο θεμα ειναι το τί ειπε και το πώς το ειπε.
Ρε αυτους τους ανεφερα ως επιβεβαιωση για ενα θεμα που συζητουσαμε παλιοτερα. Μην κολλατε σε αυτη την ‘‘παρενθεση’’.
παιδικο ποστ
Μ’αρέσει που κάποιοι απο σας νομίζατε οτι η αλλαγή τίτλου θα αλλάξει το σύνηθες περιεχόμενο του θρεντ…
Όντως, αποδείχθηκε φρούδα ελπίδα εκ μέρους μου, το παραδέχομαι.
παλι μαλωνετε για τους
manowar?δε βαρεθηκατε?8)
μιά χαρά πήγαινε το θρεντ μετα την αλλαγή του τίτλου. απλά τα τρολλς είναι ανίκητα, εχουν μαγικές δυνάμεις ξερωγώ. τέσπα βάζω ένα κόσκινο στο θρέντ γιά να ζαλίσω τους καλικάντζαρους που θα μετράνε τις τρύπες και συνεχίζουμε με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Manowar related ποστς.
τα τρολλς ειναι ανικητα :lol::lol::lol:
πολυ καλο:lol::lol:
Bασικα υπαρχει και θρεντ με καλλιτεχνες που δεν μας αρεσουν για οποιον δεν του αρεσει η μπαντα…:roll:
[B]Night*Sky[/B] οι [B]MANOWAR[/B] είναι θεοί αλλά μην κάνεις συγκρίσεις και μην λες ρε συ “αφού ακούς αυτούς τι θα έλεγες”… το ίδιο λέει και αυτός…ποια είναι η διαφορά.??
είναι τελείως άκυρο…
Και όλα τα λεφτά ένα από τα σχόλια κάτω:
“Ross The Boss please forgive them because they don’t know what are they doing”
χαχαχαχααχχχαχαχααχχχαχα
δεν το είχα ποστάρει το βίντεο αυτό και πιό πριν? έπος είναι!
Επειδή από μπάσο δε νοιώθω και πολλά τώρα που είδα τα σκατόμουτρα του DeMaio το θυμήθηκα να το ρωτήσω. Είναι όντως ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ μπασίστας όσο λέει ο κόσμος;
Υποτίθεται ότι είναι από τους καλύτερους μπασίστες (με πένα) του κόσμου, ίσως και από τους πιο γρήγορους.
Συνήθως, όσοι θέλουν να επιδείξουν τεχνική και ταχύτητα, παίζουν όπως μπορούν το Bumblebee και το William’s Tale, τυχαίο?
Βέβαια τον βοηθάνε και οι κατοχυρωμένες πατέντες του Dawk!!
Προς Τραμπάκουλα: νομίζω ότι αυτό που πόσταρες είναι με τον DeMaio να μιλάει για το ΒΗ 2011, όχι για το Dark Avenger recording…αλλιώς μου ξέφυγε.
:lol:
είδα και αυτό μετά:
we need to crush the scum with the most merciless music only manowar can forge upon the anvil of doom.
(message to jijifiongos έπρεπε να λέγεται το video)
κλαίω με τον απο πάνω…
We don’t want a rerecording of Battle Hymns, or any other old album.
We want a genuine new album. This year, preferably.
MANOWAR is to kick ass, not to kiss sentimental asses.Now, there have been some comments on German fora concerning this video. Well, as we all know, German metal fanboys are not qualified to comment anything metal, because it is because of them MANOWAR has recently lowered its flight. Why don’t you just go drink some weak, watered down German beer and leave metal to MEN.