Manowar!

http://www.manowar.com/thesonsofodin/

etsi … pgioths !

HAIL AND KILL!!! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Ελπιζω το αλμπουμ να τσακιζει κοκκαλα,γιατι η δικαιολογια για την αναβολη της περιοδειας τους ηταν η ολοκληρωση του αλμπουμ…
STAND AND FIGHT!

Δεν ειναι καθολου ασχημα αυτα τα 2 κομματακια…Αντε ρε Πο***η μου να τους δουμε επιτελους…Απο την αναμονη στην αναμονη μας εχουν.

LIVE BY YOUR HEART

eksomologhsh eixa paei pses wiz. kai peran tis kassetas, epaikse kati ksekarfwtes metallies, fast as a shark ktl…
kai den mporesa ksespasa se head-kounaeing :stuck_out_tongue:
o palios re gmt ein alliws !

Ακουγονται καλα κ τα δυο κομματια αλλα θα περιμενω καλυτερα το Αλμπουμ για να εκφερω αποψη… ΝΑ τους ξαναδω live παντως δεν καιγομαι, γιατι ακομα θυμαμαι την εμφανιση τους στο Rockwave… Απαισιοι!!! Αλλα στο ειδος τους κοβουν κωλους!!!

Tι ειχε γινει και ηταν απαισιοι?

Tι ειχε γινει και ηταν απαισιοι?[/quote]

Θα ήταν MANOWAR… :lol: :lol: :lol:

Θα ήταν MANOWAR… :lol: :lol: :lol:[/quote]

Αφου θα ηταν manowar σημαινει οτι θα ηταν κια γαμω τις συναυλιες και οτι θα εγινε της π***ανας…

Αφου θα ηταν manowar σημαινει οτι θα ηταν κια γαμω τις συναυλιες και οτι θα εγινε της π***ανας…[/quote]

Κοιτα, δεν λεω οτι η συναυλια ηταν για τα Θεομπαζα αλλα απο μπαντες σαν αυτες εχω καποιες απαιτησεις… Σε εκεινο το φεστιβαλ ειχα παει 150% μονο λογω αυτων κ ηταν πραγματικα απαισιοι!! Τραγουδια ξεχασμενα απο ολους, τουρτα στον Adams επι σκηνης… Δυστυχως για αυτους πιο πριν ειχαν παιξει οι Mercyful Fate που εκεινη την περιοδο βγαζανε φωτιες κ αυτο βαρυνε λιγο ακομα την ολη φαση!!! Ελπιζω να κλεισουν στοματα με αυτο το δισκο, γιατι εχουν περασει ΧΡΟΝΙΑ απο την τελευταια μεγαλειωδη στιγμη τους (προσωπικα μιλαω!!!)!!!

Αφου θα ηταν manowar σημαινει οτι θα ηταν κια γαμω τις συναυλιες και οτι θα εγινε της π***ανας…[/quote]

Κοιτα, δεν λεω οτι η συναυλια ηταν για τα Θεομπαζα αλλα απο μπαντες σαν αυτες εχω καποιες απαιτησεις… Σε εκεινο το φεστιβαλ ειχα παει 150% μονο λογω αυτων κ ηταν πραγματικα απαισιοι!! Τραγουδια ξεχασμενα απο ολους, τουρτα στον Adams επι σκηνης… Δυστυχως για αυτους πιο πριν ειχαν παιξει οι Mercyful Fate που εκεινη την περιοδο βγαζανε φωτιες κ αυτο βαρυνε λιγο ακομα την ολη φαση!!! Ελπιζω να κλεισουν στοματα με αυτο το δισκο, γιατι εχουν περασει ΧΡΟΝΙΑ απο την τελευταια μεγαλειωδη στιγμη τους (προσωπικα μιλαω!!!)!!![/quote]

Αγαπητε φιλε η φιλη(μαλλον φιλη νομιζω), την εμφανιση τους την περιμενω πως και πως, γιατι δεν τους εχω δει live. Παντως οτι κατι δεν παει καλα απο συναυλιακης πλευρας μου το εχουν πει πολλοι.

ΕΕΕΕ… Οχι κ φιλη :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: !!! Αρρεν εδω, χεχε!!! Καλα κανεις κ τους περιμενεις… Αλλωστε κ γω λεω λεω αλλα κατσε να ερθουν κ μαλλον παλι μπροστα μπροστα θα μαι!!! 8)

1000 συγγνωμη… Απλα ειδα το Julian και το μυαλο μου πηγε στο Ιουλια… :frowning: :frowning: :frowning:

Χαχαχα… Κανενα προβλημα !!!

kala, auto to “Sons Of Odin” oloidio me to “Call To Arms” apo to Warriors Of The World!

Μην βγαζετε συμπερασματα απο συναυλιες μεγαλων group στο Rock Wave γιατι πολλεσ φορες οι συναυλιες ειναι μαπα…Εχω δει πολλα live των Μαnowar και δεν νομιζω οτι κανουν μαπα συναυλιες…<—Παντα η αποψη μου…Μπορει να ειναι και λαθος…

http://www.rocking.gr/forumt-2533.php <–(live)

Eγω παλι θα διαφωνισω μαζι σου … εχω δει 2 Live των Manowar το ενα στο Σ.Ε.Φ. και το αλλο στο Aγκαθι , και ηταν επιεικως τραγικοι … αφου στο 1,5 σετ τους επαιξαν μονο 45 λεπτα και ολα τα υπολοιπα τα φαγανε στο μπλα μπλα για το οτι τους πολεμουνε οι εταιρειες και οτι ποσο μεγαλο τον εχει ο Δεμαϊος … αν πηγαινα παλι σε Live τους θα φροντιζα να εχω κανα σακουλακι ηλιοσπορους να μασαω για να μην μουτζωνω δλδ …

Κι όχι μόνο καλέ μου φίλε Nimlot!..

Να την πώ την κακία μου; Μόνο των Maiden τα τραγούδια φαίνονται οτι είναι ίδια…απο Manowar, ACDC, Whitesnake, Scorpions και λοιπές μεγάλες μπάντες (όχι απαραίτητα μεγάλο όνομα, αλλα με χρόνια στην δισκογραφία) όχι μόνο δεν μοιάζουν καθόλου…αλλα δεν λένε και τίποτα…οι Maiden τους φταίνε όλους…

:cry:

cheers mates

Κι όχι μόνο καλέ μου φίλε Nimlot!..

Να την πώ την κακία μου; Μόνο των Maiden τα τραγούδια φαίνονται οτι είναι ίδια…απο Manowar, ACDC, Whitesnake, Scorpions και λοιπές μεγάλες μπάντες (όχι απαραίτητα μεγάλο όνομα, αλλα με χρόνια στην δισκογραφία) όχι μόνο δεν μοιάζουν καθόλου…αλλα δεν λένε και τίποτα…οι Maiden τους φταίνε όλους…

:cry:

cheers mates[/quote]

Φιλε μου για βαστα λιγο αεραμυνα!!! :stuck_out_tongue: Απο που κι ως που μπηκαν στο ιδιο σακι ολες αυτες οι μπαντες ακομα δεν το καταλαβα… Αν δεις τις πρωτες σελιδες θα δεις πως ειπα πως εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τετοια γκρουπ σαν κι αυτα!! Κανενα “Brave new World” ", “Triumph of steel” κ λοιπα δεν θα με ικανοποιησει… Κανεις δεν εθαψε ουτε ακυρωσε οτι εχουν προσφερει οι Maiden αλλα πρεπει να παραδεχθεις πως κανενας δισκος τους με την “επανενωμενη” συνθεση δεν ικανοποιησε!!! Απο την αλλη πλευρα εχουμε τους Priest με το “angel of retriibution” που χωρις να ειναι κορυφαιος τους δισκος, αφησε αψογες εντυπωσεις…Σε λιγο θα μας πεις πως υπαρχει κ οργανωμενη επιθεση στους MAiden…