Τα πρώτα δύο που λες, δεν έχουν σημασία. Το τρίτο ψιλοέχει. Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν σταμάτησε να έχει μπύρα…
8) 8O :-s :-k
Γειά σας κι απο εμένα.είπα να κάνω κι εγώ μια κριτική της συναυλίας.λοιπον οrion και iron maidens ειχανε χαβαλέ αλλά τπτ το ιδιαίτερο.εκτός απο το οτι ακούστηκε το alexander the great επιτελους…Ανώριμοι τα σπάσανε,sodom αν και με μετριο ηχο μας σοδομίσανε,tristania ανύπαρκτοι…δεν κατάλαβα γιατί παίξανε πάνω από τους sodom…φαντάζομαι ούτε κι αυτοί το καταλάβανε…και το κοινό έδειξε οτι συμφωνεί με την γνώμη μου…οι μισοι κοιμόντουσαν και οι άλλοι μισοι τρώγανε!!annihilator ηταν κάτω του αναμενομενου δυστυχώς…δεν τους βοήθησε και ο ήχος…αλλα έχοντας δει την προηγούμενη τους εμφάνιση που είχα πάθει πλάκα,περίμενα περρισοτερα.αλλα και πάλι ήταν πάνω απο τον μέσο όρο του φεστιβάλ…edgay τωρα…είχανε κάνει καλό μπάσιμο στην μέταλ αγορα με το vain glory opera(αν και 3ο του αλμπουμ νομίζω,ή 4ο…),αλλα απο εκεί και πέρα τπτ…μην φανταστείτε και κανα δίσκο ορόσημο του μέταλ αλλα ηταν καλος.το live δε απαράδεκτο…ο tobias μου φαίνετε θέλει να γίνει ο νέος Μελισσανίδης!πολύ κολωτούμπα και κακό!αδιάφοροι…ούτε και για αυτούς κατάλαβα τον λόγο που παίξανε πάνω απο sodom και annihilator.αν κρινω και απο τις αντιδράσεις του κοινου,ούτε οι υπόλοιποι καταλάβανε γιατί.πάμε τώρα στουσ θριαμβευτές τησ βραδιάς.Nevermore.με μέτριο ήχο,αλλα με την μπάντα να τα δίνει όλα πάνω(και κάτω) απο την σκηνη(α,ρε dane!!!).για μένα το σετλιστ ητανε ικανοποιητικο.μην ξεχνάμε άλλωστε οτι απο το πρώτο δεν παίζουνε πλέον και πολυ συχνα,και απο το ep…αααχ…πονεμενη ιστορία…ενα matricide ρε παιδια!!ο dane απέδειξε γιατί για να είσαι καλός φροντμαν δεν πρέπει να κάνεις κωλοτούμπες, και ανοίγματα!!!ο άνθρωπος είναι απλα 8εός!τώρα για nightwish συγγνώμη αλλα δεν θα σχολιάσω.άκουσα 3-4 τραγούδια και έφυγα.δεν γουστάρω eurovision metal…και για τέλος μερικα σχόλια σε δικά σας(μας)σχόλια:
σχόλιο 1ο:δεν 8εωρώ οτι η απόδοση του dane ήταν η κορυφαία που έχει κάνει στην Ελλάδα,όπως είπε κάποιος φίλος.1997&1999 ήτανε κορυφαίες με το 2001 να ακολουθεί απο κοντά.χωρίς οι άλλες να είναι μακριά απο τα στανταρ του.
σχολιο 2ο: όσον αφορά τον φίλο που είπε για τις χαρντκορ επιρροές και τις 7χορδες κιθάρες.7χορδες ειχανε ΚΑΙ στο dreaming neon black,και επιφυλλάσομαι για το poe.αυτό που άλλαξε dead heart είναι ο παραγωγός…για τις επιροές διαφωνω κάθετα.μου λες για χαρντκορ και μετα μου αναφέρεις morbid angel!!!πίστεψε με πολλά απο τα ριφ των nevermore 8α μπαίνανε άνετα σε δίσκο morbid angel.και αυτό είναι τιμη.άλλωστε η μουσική τους ήτανε ανεκαθεν ένα μείγμα απο heavy/power/thrash/death me doom αναλαμπες,και ελάχιστο industrial(βλεπε fault of the flesh και love bites διασκευη).αυτό είναι που τους έκανε να ξεχωρίσουν!επίσης λες χαρντκορ και μοθ αναφέρεις παντερα…τι να πω τώρα??οι παντερα ήτανε crossover με βάση αδιαμφησβητητη το μεταλ!!οπως λέγανε και οι ίδιοι,παίζανε ΜΕΤΑΛ!!
σχολιο 3ο:ο tobias δεν είνα κορυφαίος φροντμαν…άλλο φροντμαν κι άλλο κάνω τον καραγκιόζη…δες snider,biff,hetfield,dane,anselmo και πάρα πολλους άλλους και θα καταλάβεις τι εστί φροντμαν.
σχόλιο 4ο προς οπαδούς nightwish:έπαθα πλάκα από την συμπεριφορά σας!έχει έρθει το αγάπημένο σας συγκρότημα…περιμένετε με ανυπομονεσία να ξεκινήσουνε…αγωνία…ιδρώτας…και μόλις ωγαίνουνε…κάθεστε όλοι με τισ φωτογραφικες και τραβάτε!!!ΟΛΟΙ ομως!!!δεν το έχω ξαναδει αυτο!!!το μισάωρο που έκατσα εβλεπα ΜΟΝΟ φωτογραφικές μηχανες…πήρανε φωτια!!ρε,δεν πάτε να πάρετε κανα dvd τους να το φχαριστηθείτε???προσπάθησα να το κάνω κι εγώ αυτο στους νεβερμορ αλλα αντεξα μόνο μισο κομμάτι…εβαλα μέσα την μηχανη και βουρ στον πατσα!!!και είχα πει ,μετα απο 7 φορεσ που τους έχω δει ας αράξω πίσω να τους τραβήξω για να έχω κάτι να θυμάμαι…είμαστε και παππούδες πλεον… πως μπορείτε να παίζει το αγαπημένο σας συγκρότημα και να κάθεστε με την μηχανη στο χερι???ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Υ.Γ.ΟΛΑ τα σχόλια που έκανα είναι φιλικά χωρίς ίχνος κακίας.απλά έχω κάποιες απορίες,κι απότι διαβάζω,πολλοι έχουν τις ίδιες.δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν.ο καθένας ακούει ό’τι γουστάρει και δικαίωμα του να το αγαπάει και να το υπερασπίζεται.απλα απάντησα σε μερικά σχόλια με λίγο χιούμορ…
+10000000… Ειδικά στους Nightwish, επειδεί είχα ξεμείνει μόνος και τα πράγματα είχαν χαλαρώσει, κυριολεκτικά πήγα σε όλες τις πιθανές θέσεις. Μπροστά, πλάγια, πίσω μέχρι και στην πόρτα. Τίποτα. Παντού τα ίδια χάλια. όσο για τις ερμηνείες τα φωνητικά ακολουθούν κατά βάση pop φόρμες ήδη από το Century Child και μετά οπότε δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό. Για τα υπόλοιπα συγκροτήματα και τον ήχο τα περισσότερα έχουν ειπωθεί. Απλά να προσθέσω ότι κατά την γνώμη μου τον καλύτερο ήχο είχαν οι Overgarven όπως και πολύ καλή απόδοση(παρόλο που προσωπικά δεν ακούω αυτό το είδος και τους άκουγα από τις κερκίδες στα πλάγια). Οι De Profundis μου φάνηκαν ψιλοαδιάφοροι, early 90’s doom death ήχος θα έλεγα. Βέβαια την ώρα που έπαιζαν κυρίως βόλταρα(και παρόλα αυτά ηχητικά ακουγόντουσαν καλά). Οι δε Hannibal ήταν για μένα το πραγματικό ανέκδοτο της ημέρας. Εντάξει σεβασμός στην προσπάθεια τους, αλλά τέτοιος μουσικός αχταρμάς τι να πω. Φανερά απροβάριστοι, τόσες κιθάρες και ακουγόντουσαν μόνο τα πλήκτρα(ίσως γι΄αυτό βέβαια να μην φταίνε αυτοί). Έχοντας ακούσει τόσα για αυτούς σαφώς περίμενα περισσότερα.Στους Tristania αλήθεια, αυτός ήταν ο ήχος τους στις κιθάρες ή εξαφανιζόντουσαν λόγω των προβλημάτων ήχου(όπως στην αρχή που δεν ακουγόντουσαν ούτε τα φωνητικά?)?
Και εγω τον έχω δει σε ολές τις συναυλίες εδώ και νομίζω οτι πρώτη φορά είχε τόσο δυνατή φωνή και διαυγή σκηνική παρουσία. Αλλά εντάξει δεν θα χαλάσουμε και τις καρδίες μας. Εξάλλου η συναυλία τους για το Dreaming Neon Black me Angeldust παίζει να είναι και η καλύτερη που έχω πάει.
Συμφωνώ απόλυτα!!
2 μερες μετα…επιστροφη στη βαση μου, με ενα σβερκο να ειναι κομματια, και τα νευρα ακομα τεντωμενα…
Οι περισσοτεροι με καλυψαν με οσα εγραψαν στις περιγραφες τους…
Εφτασα στο ελληνικο την ωρα που επαιζαν οι Hannibal…μια χαρα επαιζαν, το Touch of Evil το γουσταρα τρελά…
Μετα Iron τσουλες και Orion ξενερωματα… Αν εξαιρεσεις το μπασιστα των Orion που το παλικαρι φροντισε να μας ψυχαγωγησει την ωρα που οι τεχνικαραδες εψαχναν να βρουν γιατι δεν ακουγεται η κιθαρα, παιζοντας το σολο του Cliff (RIP) στο Anesthesia…
Οι Παρθενες γαμησαν σε 2 κομματια, Phantom of the opera και Hallowed…κατα τα αλλα απλα ακουγονταν…ισως να ειναι και η προκαταληψη μου που δεν μπορω να ακουσω Maiden χωρις το Βρασιδα…
Anorimoi…τι να πει κανεις…αν αποφασισουν να παρατησουν τη μαλακια και να γραψουν κανα σοβαρο κομματι μπορει και να βγουν απ’την αφανεια…
Sodom στα καπακια…Sodom και ξερο ψωμι οπως ελεγα στην παρεα μου τρώγοντας ενα αθλιο σαντουιτς…Βαρατε γιατι χανομαστε…μιση ωρα ανελεητου headbanging…
Tristania…τα 2 πρωτα κομματια ηταν παρ’ολιγον instrumental…Οι 3 φωνες αφαντες, και οταν εστρωσε το πραμα η Καυλα (Mariangela Demurtas) με απογοήτευσε…Νταξ δεν την περιμενα να τα βγαζει οπως η Vibeke, αλλα δεν την ειδα να τραβαει και πολυ…
Περιμενοντας τους Ανελεητους ακουσαμε ενα πολυ καλο soundcheck απ’την αλλη πλευρα που ετοιμαζε τους Εντγκεηδες…Οταν βγηκαν και επαιξαν πια, ξεχασα τα παντα και πλακωθηκα σε αλλο ενα μισαωρο ανελεητου headbanging…
Εdguy…ρε Tobias αγορι μου, αστο δεν κανεις…αντε και παραδωσου σε κανα αστυνομικο τμημα να ησυχάσουμε…Ξεπεσμενο Power με πολυ μπλα μπλα στο ενδιαμεσο…κοντεψα να κοιμηθω ορθιος…
Nevermore…Η παρανοια του Dane πλημμύρισε το κονσερβοκουτι και το croudsurfing μου κοστισε μια ξεγυρισμενη μελανια στα πλευρα…(Ατιμε χοντρε αν σε πετυχω πουθενα την εκανες)…seven tongues και δεν βλεπω τιποτα μπροστα μου…ΓΑΜΩ!!!
[CENTER]
[/CENTER]
Nightwish…αφου φτασαμε αισιως στη μια το πρωι βγηκαν και αυτοι να μας πουνε τα δικα τους…Δεκατετραχρονα ολου του κοσμου ενωθειτε…δεν καθομουν καλλυτερα στον παιδικο σταθμο της γειτονιας να ακουω και ομορφα παραμυθακια???
Δεν αντεξα παραπανω απο 4 τραγουδια, και αποφασισα να την κανω, ειχα κλεισει σχεδον ενα 12ωρο…
Οι πορτες ορθανοιχτες, κανοντας με να νοιωθω μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ που εσκασα το 60ρι για να μην ακουσω τιποτα…Ειχα παει και στους Tool στο ξιφασκιας, ηξερα τι με περιμενε απο αποψη ηχου…Το ΜΜD παντως ηταν 80 φορες χειροτερο…12 ωρες παραμορφωσης και βιασμου της ακοης…χλωμο το βλεπω να ξαναπαω εκει μεσα εστω και για AC/DC…ο Dio ο ιδιος να κατεβει δεν με βλεπω να πηγαινω…
Edit: Οποιος μαλακας ακυρωσε τα meet & greet μετα τους Tristania να του καει το πισι, το πλυντηριο και η μηχανη του αυτοκινητου του…
Edit 2 : Respect στον εικονιζόμενο μεταλοπατερα …
[CENTER][/CENTER]
κι εγώ συμφωνω στο θέμα της διαυγούς παρουσίας…χεχε.εκοψε το αλκοολ τουλαχιστον!για τα άλλα δεν ξέρω…:-k πάντως το κομμάτι απο τον προσωπικο του δισκο που ανέβασε στο myspace είναι γαματο…μάλλον δισκάρα θα βγάλει πάλι!ασχετο!
Τι έκοψε λέει; :lol:
Elusive_Cure η photo με τον πατέρα τα σπάει ! :thumbup:
Πήγα και εγώ ο άμοιρος στην συναυλία μιας και είχα κερδίσει μέσα από αυτό το site ένα Meet n Greet με τους Annihilator.
Φωτογραφικές μηχανές, εξώφυλλα από CD για υπογραφές και δεν συμμαζεύεται.
Που να ήξερα όμως…
Στις 16:00 φτάσαμε με το φιλαράκι μου και η πρώτη εντύπωση που είχαμε από τον χώρο ήταν “ουλαμός αρμάτων στην Αυλώνα” (όσοι ΣΤΡ ΤΘ θα καταλάβουν).
Παίζαν τα κοριτσάκια οι Iron Maidens εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να καταλάβω τι σκατά δεν πάει καλά με τον χώρο και είχαν τα μπάσα ήταν 100 φορές πάνω από όλα τα άλλα. Maiden Clones λέω, το μπάσο θα έχουν ψηλά.
Δυστυχώς αργότερα κατάλαβα γιατί τόσοι πολλοί έχουν κράξει τους διοργανωτές για τον χώρο της συναυλίας. Χάλια ακουστική. Λες και έχει βάλει στην διαπασών ραδιοφωνάκι 5W. ΧΑΛΙΑ!
Είδαμε και τους ταλαίπωρους τους Orion που τους κάηκε ( ο ενισχυτής. Τουλάχιστον προσπάθησαν.
Προσπαθούσαμε εντωμεταξύ να πάμε τουαλέτα ανάμεσα στα συγκροτήματα που παίζανε, αλλά καταλήγαμε σε κάτι ουρές αναμονής λες και ήταν τελευταία μέρα παραλαβής τελών κυκλοφορίας στην εφορία. Άσε που νόμιζες πως έπρεπε να περάσει κανείς τον λαβύρινθο της Κνωσσού για να φτάσεις εκεί. Τελικά κάποια στιγμή κατουρήσαμε. Δόξα το θεό!
Βγήκαν μετά και οι θεοί Sodom που τα σπάσανε όλα ( pit με καπνογόνα και λοιπά), αλλά ο ήχος τους αδίκησε. Παίξανε και το Ace of Spades στο τέλος και έγινε το έλα να δεις! Την επόμενη φορά μόνοι τους στο Gagarin για να γουστάρουμε. Uncle Tom Rulez!
Κατόπιν Anorimoi στους οποίους γελάσαμε για τους στίχους των τραγουδιών, αλλά λόγω ακουστικής, δεν μπόρεσα να διακρίνω μουσική. Μου θύμισαν μέταλ Πανούση.
Tristania. LOL. Τι χάλια ήταν αυτά; Τους είχα ακουστά σαν όνομα, αλλά όσο και να προσπάθησαν τους έθαψε η ακουστική μαζί με τις συνθέσεις τους. Ευτυχώς ήμουν μακριά στην άλλη σκηνή γιατί καβατζώναμε πρώτη γραμμή για Annihilator, οι οποίοι βγήκαν μετά και τα έσπασαν όλα!
King of the Kill, 2 τραγουδάκια από το νέο μέτριο Metal και μετά η χαρά του Never, Neverland και Alice in Hell. Όταν έπαιξαν το Human Insecticide και το Alison Hell, έπαθα ζημιά στο σβέρκο. Ακόμα με πονάει! Βγήκε και ο Bob από τους Firewind και έπεσε ξύλο. Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι ήμουν μπροστά μπροστά, αλλά η παρέα του Jeff Waters είχε τον καλύτερο ήχο! Phantasmagoria In HELL! Ραααρ!
Αλλαγή μετά σε Edguy που δεν έπεισαν. Προσπάθησε και ο Tobias, αλλά κάποια στιγμή το γάμησε με τα καραγκιοζιλίκια που έκανε για να μας ξεσηκώσει. Ρε φίλε, έχετε να κάνετε καλό δίσκο από το '90. Παίξε και φύγε. Μην το παίζεις βεντέτα!
Πριν πάμε για την κόλαση των Nevermore, έκανα ανάκριση σε όλους τους σεκιουριτάδες και μέλη - διοργανωτές (lol) του festival για το meet’n’greet με τους Annihilator. Κανείς δεν ήξερε Χριστό και τελικά με τα πολλά πολλά ρώτησα εκεί στο stand που είχαν το ενοχλητικό laptop που spammare μηνύματα μέσω bluetooth και μου είπαν: “Θα γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα”… Τους έριξα κάτι αγίους από μέσα μου και πήγα Nevermore.
Τα παιδία τα σπάσανε όλα. 3η γραμμή ήμουν μπροστά από τον Loomis (έπιασα και πένα!) και έφαγα τρελό ξύλο. Ο ήχος ήταν κακός και πάλι με το bass να παραμορφώνεται, αλλά το show και η απόδοση του τρελού (Dane) τα κάλυψε όλα. Highlights: Η φάση που κατέβηκε μπροστά στο κοινό και τραγούδησε μαζί μας.
Θα έπαιζαν και μια έκπληξη από ότι μας είπαν, αλλά ένας (απο)διοργανωτής τους κατέβασε και τους ανάγκασε να πουν καληνύχτα νωρίς…
Επιβάλεται να έρθουν ξανά μόνοι και να γράψουν ιστορία όπως έκαναν και το '01 μαζί με τους Annihilator στο Ρόδον (RIP)
Nightwish δεν είδαμε γιατί είχε πάει 01:00, ήμασταν κομμάτια και έβγαλαν ανακοίνωση (αφού ρώτησα τον πιτσιρίκο που έβγαζε τις έβγαζε) ότι κάποια Meet ‘n’ Greet ακυρώθηκαν. Τον κακό σας τον καιρό! Που να σας τάξουν λαχείο και να σας το ακυρώσουν αφού έχετε παραιτηθεί από τις δουλειές σας βρίζοντας το αφεντικό σας!
Άντε και του χρόνου… NOT!
Χειρότερη διοργάνωση μετά το φιάσκο του Athens Open Air Festival.
Τσάμπα τα 60€!!!
Στέη Χέβυ!
σωστός, τουλάχιστον ξεδώσαμε στις μπύρες, liquid lunch
Ασε ρε μεγαλε και ωριμε.
τα 14χρονα δεν έχουν ψυχή ?
οπα ρε βαρυμαγκα. ειμαι 33 και μου αρεσουν πολυ οι nightwish μηπως επρεπε να ρωτησω τους γονεις μου για να τους δω?
τοσα χρονια βαρεθηκα τους πολυ βαρυμεταλλους ρε παιδι μου.
εγω οταν ημουν 14 ακουγαμε metallira, ειμασταν πιο μεταλ απο αυτα δηλαδη?
αντι να χαιρονται μερικοι που υπαρχουν ακομα πιτσιρικια που ακουν μεταλ κλαιγονται#-o :?
[QUOTE=petpanag;324602]οπα ρε βαρυμαγκα. ειμαι 33 και μου αρεσουν πολυ οι nightwish μηπως επρεπε να ρωτησω τους γονεις μου για να τους δω?
τοσα χρονια βαρεθηκα τους πολυ βαρυμεταλλους ρε παιδι μου.
εγω οταν ημουν 14 ακουγαμε metallira, ειμασταν πιο μεταλ απο αυτα δηλαδη?
αντι να χαιρονται μερικοι που υπαρχουν ακομα πιτσιρικια που ακουν μεταλ κλαιγονται#-o :?[/QUOTE
]
+99999999999999999999
αινταααα…
ρε σας εβρισα??
την παλευετε???
και 80 να σαι στα @@ μου στην τελικη…εμενα δεν μου αρεσαν κι’ας παιζανε και την καραγκουνα…
δεν εχω τιποτα με τα 14χρονα φυσικα, μη γραφετε μαλακιες…
τελος παντων …
Eγώ πάλι μετά από όσα διάβασα δε μετάνιωσα που δεν πήγα!
Άλλωστε μόνο για Νightwish θα πήγαινα και δε θα την πάλευα μέχρι τη 1!Next year!
Πότε θα σταματήσουν αυτοί οι κομπλεξισμοί δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή πρέπει να βρίζω κι να είμαι άγριος για να λέω ότι ακούω καλή κι ποιοτική μουσική;(μεταλ). Παρατηρούσα τον κόσμο στους Edguy και στους Annihilator. Ναι. Κι εγώ διασκέδασα περισσότερο με τους Annihilator επειδή είχα πάει να ακούσω μουσική και παίξανε περισσότερη. Αλλά το ότι ο Sammet προσπαθούσε να ξυπνήσει το κοιμισμένο κοινό, γιατί το κατακρίνετε όλοι;
Άλλωστε τις κραυγες του κόσμου στα παιχνίδια του Sammet, δεν τις άκουσα/ είδα όταν έπαιζαν οι Annihilator.
Μάλλον εσείς (οι βαρείς οι μεταλλάδες του ατελείωτου headbanging) δε βλέπατε τι έκανε ο υπόλοιπος κόσμος.
Ρε σταματήστε να είστε κολλημένοι. Δλδ, το ότι οι Nightwish έχουν βγάλει κομματάρες και έκαναν μπολικο κόσμο να ακούει κι αυτός μέταλ είναι αρνητικό; Το ότι έχουν ΚΑΙ κοινο μικροτερων ηλικιων πού σας χάλασε; Αλλά μάλλον φταίει το γεγονός ότι κι εσας όταν ησασταν σ’αυτην την ηλικία και προσπαθούσατε να ακουσετε μεταλ, καποιος σας ελεγε “14χρονο”.
Τέλος, θελω να αναφέρω ότι σ’όλα τα ποστ όλοι λένε “εγω ειδα λιγο Nightwish και εφυγα”. Πάντως εγώ είδα εκεί ότι ξεκάθαρα οι Nightwish είχαν μαζέψει τον περισσότερο κόσμο. Μεχρι τελους.
Αυτό που θέλω να πω είνα σταματήστε να είστε κολλημενοι με ενα είδος. “Οι dark/death/brutal βρίζουν τους φλωρους power”. Εμένα που μ’αρεσουν όλοι δλδ γιατί πρεπει να ανεχομαι τις αβασιμες παπ@ριες του καθενος;
Τεσπα, όλοι ηταν γαμ@τοι. Οι διοργανωτες ηταν για τον π@#@%& καβαλα. Παρ’όλα αυτα θεωρώ ότι άξιζαν τα 60 Ε γιατί είδαμε πολλά και φοβερα συγκροτήματα.
υγ. Οσο για τους Edguy, προφανως ακομα πουλανε. Και πιστεψτε με, απο τοτε που σταματησατε εσεις να ακουτε power (το 90), εχουν βγει κι αλλοι πολυ καλοι δισκοι. Αλλα… αμα δεν ψαχνεσαι και μενεις κολλημενος σε 3 συγκροτηματα…
υγ2. Σορυ για τα σχολια. Αλλα γενικα αυτη τη νοοτροπια τη βλεπω συνεχεια γυρω μου και γενικα εχω μπουχτίσει να βλεπω “κολλημενους”.
Οχι μωρε δεν προσεβαλες κανεναν.
Α και αλλο το “ΕΜΕΝΑ δεν μου αρεσουν” (που λες τωρα) και αλλο το “ειναι μουσικη για 14χρονα”.
Βρισε και εσυ τους Nightwish για να δειξεις οτι εισαι κακος/αγριος/ωριμος/ψαγμενος μεταλας, μπορεις!
Με λύπη μου παρατηρώ ότι πέρα το δεδομένο (και γνωστό στο forum) πρόβλημά σου με την γραφή της ελληνικής γλώσσας, έχεις και αδυναμία στην κατανόησή της…
Παρακαλώ, διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά τα posts των χρηστών που θέλεις να σχολιάσεις…