Kamelot… :please: [-o< :papas:
Priest ρε .
παιδια αυτο που λετε για τον Halford δεν ισχύει . Πέρσι τουλάχιστον η φωνή του προκαλούσε σεισμό .
παιδια ελεος… αν γινει οπως περσυ στο ελληνικο που δεν ακουγαμε τιποτα να μου λειπει… επισης υπαρχει ποτε περιπτωση να δουμε συστεμ? ειναι τοσο δυσκολο να δουμε ενα ωραιο line up με συστεμ μασιν χεντ και χειτ μπριντ? καλο το μεεεταλ αλλα να μην δουμε και τιποτις απο γιου ες ει? ολιγον nu? ολο με μειντεν-ναιτγουις (και οσα αλλα τελειωνουν σε γουις) θα την βγαζουμε? φερτε τοτε ντομινε που γαμουν και δεν τους ειδαμε , μια που πεθανε ο μπαμπας του τολκι μια που δεν μπορουσα #-o … νιου μπλοντ γιου σιστερφακερς!!! :lol: :lol: (καλα αμα εχει 15χρονα κοριτσακια θα παω οπωσδηποτε!!!)
πι.ες
αρχιζα να παιζω το guitar hero rocks the 80ies στο πσ2 και εχω πορωθει!!! που ειναι οι ακσεπτ? που ειναι οι κουαιετ ραιοτ? που ναι ο βαγκνερ? που ειναι ο πουτσινι???
[QUOTE=odc;220468](θα’θελα και Rhapsody που δεν τους είδα πέρυσι αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας)[QUOTE]
κολοφαρδε… μερικοι απο εμας τους ειδαν… αυτο μονο… ειδαν… το ακουσαν το εφαγε η μαρμαγκα του κλειστου υποστεγου αεροπλανων… :lol:
Aφήστε ήσυχα τα 15χρονα κοριτσάκια μη γίνει της Παρις Χιλτον.
Απ’ όσο έχω δει δεν έχει και τπτ καλό… Αλλά το 3 θα το πάρει ένας φίλος και θα έχει: Knights of Cydonia από Muse, Helicopter από Bloc Party (ΠΑΝΙΚΟΣ ), 3s & 7s από QOTSA, Stricken από Disturbed, Through the fire and flames από Dragonforce και άλλα καλά…
http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_hero_3#Soundtrack
[SIZE=“1”]sorry για το offtopic[/SIZE]
[QUOTE=Storm Shadow;220631]παιδια ελεος… αν γινει οπως περσυ στο ελληνικο που δεν ακουγαμε τιποτα να μου λειπει… επισης υπαρχει ποτε περιπτωση να δουμε συστεμ? [QUOTE]
Έχω την εντύπωση ότι οι System δεν ξαναέρχονται Ελλάδα λόγω της αρνητικής υποδοχής που είχαν όταν είχαν ανοίξει για τους Slayer…
Οι System eχουν διαλυθει ρε, προσωρινα, τι System μου λετε, μην ξυνουτε πληγες.
Παντως πραγματικα περσυ ο ηχος ηταν αθλιος, ελπιζω να βρουν αλλο μερος αυτη την φορα.
Σιγα ρε αμα ειναι να κανουν περιοδεια μη δεν ερθουν για κατι που ειχε γινει 10 χρονια πριν…
Δεν ξέρω που είσουν εσύ αλλά εγώ απόλαυσα τον καλλήτερο ήχο σε συναβλία(στους headliners) . Είμουν πρώτη σειρά κάγκελο αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό .
Μαλλον ησουν προκατειλημμενος θετικα. Καλο ειναι αυτο…
Μαλλον θα ειναι κι αυτο που ειπε ο Κρισπ αλλα και το οτι ησουν πρωτη σειρα παιζει ρολο. Απο καποιο αρκετα κοντινο σημειο στην σκηνη, και επειτα οσο πιο πισω πηγαινες ο ηχος ακουγοταν σαν να βγαινει απο το πηγαδι.
Aπό Nightwish μου αρέσει τρομερά το πρώτο τους [COLOR=“Indigo”]“Angels Fall First” /COLOR και αρκετά το δεύτερό τους “Oceanborn”! (1998 )
Με το που βγάλανε το τρίτο τους, το καλοκαίρι του 2000, σταμάτησα να τους ακούω…
Live χάρηκα που θα τους έβλεπα το 2004, λόγω Judas Priest, γιατί σκεφτόμουν ότι όσο και να μην μου αρέσουν από το 2000 και μετά, θα ευχαριστιόμουν τουλάχιστον τα τραγούδια αυτών των πρώτων δίσκων…
Βέβαια, έφαγα ήττα τελικά, γιατί σχεδόν είχαν ξεχάσει ότι υπάρχουν τραγούδια από αυτους τους δίσκους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
Οι προπέρσινοι που λες, λοιπόν, μπορεί να μην μου άρεσαν οι πρόσφατες μουσικές τους επιλογές, αλλά είχαν τουλάχιστον την αντιπαθητική μεν, αλλά αυθεντική τραγουδίστριά τους δε!
Τώρα, δεν έχω καν λόγο…
Μέσ’ στο μυαλό μου είσαι εσύ! :lol:
Γενικότερα…
…οι Kamelot έτσι όπως έχουν καταντήσει πραγματικά κολλάνε στο festival! :yes:
…ξεχάστε τους Priest και άλλα μεγάλα groups!
Ανακοινώθηκε ότι οι Nightwish θα είναι headliners, οπότε να περιμένετε σχετικά μικρά groups τώρα πια…
http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=82321
…απορία προς τον Storm Shadow:
Με τέτοιο avatar πώς και ακούς SOAD, Machine Head και Hatebreed; :-k
Από περιέργεια ρωτάω!
…απορία προς The RippeR:
Έχω πάει καμια 300αρα συναυλίες και ο ήχος στους Manowar φέτος ήταν μέσα στους 5 χειρότερους ever… :?
Μου κάνει εντύπωση το “εγώ απόλαυσα τον καλλήτερο ήχο σε συναβλία”…
Αλλά και πάλι, γούστα είναι αυτά…
…Συμφωνώ με sofi-k, το μέρος επιβάλλεται να αλλάξει, είναι τραγικά άθλια η ακουστική του!
Αφού ο καθένας ζητάει ότι συγκρότημα του έρθει στο μυαλό, χωρίς να σκεφτεί καν αν κάνει περιοδεία τότε, αν είναι διαλυμένο, ανενεργό κ.τ.λ., τότε ας γράψω και εγώ το δικό μου ευχολόγιο!
Θέλω τους:
Titan Force
Axel Rudi Pell
Mägo De Oz
Stryper
Lizzy Borden
Shylock
Shakra
Sister Sin
Crashdïet και
Machine Men
8O
Μιλάμε για το συγκρότημα που έβγαλε το Black Halo, έτσι; :?
[QUOTE=Storm Shadow;220637][QUOTE=odc;220468](θα’θελα και Rhapsody που δεν τους είδα πέρυσι αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας)
κολοφαρδε… μερικοι απο εμας τους ειδαν… αυτο μονο… ειδαν… το ακουσαν το εφαγε η μαρμαγκα του κλειστου υποστεγου αεροπλανων… :lol:
κ.λοφαρδΗ παρακαλώ :lol: τελευταία φορά που ψάχτηκα ήμουν γυναίκα
Από ολότελα πάντως καλή κι η Παναγιώταινα, ας τους έβλεπα έστω και θα τραγουδούσα εγώ για πάρτη τους, δεν κολλάμε σε τέτοια εμείς, είμαστε GREEK κοινό ρε!
Ετσι μπραβο…
δωμάτιο μου. Για prive performance και σε όποιον αρέσει! Άαααααμα πια! Που για να παραδεχτείτε κάποιον σε ευρεία κλίμακα πρέπει να είναι βάρβαρος ο ήχος του. Όκσω κάφροι :lol:
Κοπέλα, σε πάω!!
Η κατάντια συνήθως έγκειται σε έλλειψη νέων ιδεών, με αποτέλεσμα την ανακύκλωση παλαιότερων…
Ναι δυστυχώς τελικά θα είναι αυτοί οι headliner πάνε οι ελπίδες …#-o #-o
Ξέχασες τους ac/dc :!: :!: :!: :!:
Επ επ Κωνσταντινε…Αυτους τους θελω σε full set…Οχι σε φεστιβαλακι…!!