Επικαλέσου λόγους ανωτέρας μεταλικής βίας
Μόνο μην πεθάνεις καμια γιαγιά, παππού, θεία, μπατζανάκη, ξάδερφο κ’ λοιπούς συγγενείς
Επικαλέσου λόγους ανωτέρας μεταλικής βίας
Μόνο μην πεθάνεις καμια γιαγιά, παππού, θεία, μπατζανάκη, ξάδερφο κ’ λοιπούς συγγενείς
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, ο λογος που δεν θα παω ειναι οτι δεν μου αρεσουν γενικα τα συγκροτηματα που ξερω και απο τα υπολειπα δεν εχω ακουσει πολλα πραγματα. Μακαρι να καθιερωθει και να γινεται καθε χρονο!
Να έρθεις και να πεις κι ένα τραγούδι!!!
Σιγουρα οχι το “Metal Warriors”
Πες το “Blood of My Enemies” !
Aμα παρω κανα παχυλο χαρτζιλικι για Πασχα, δεν αποκλειεται να με δειτε!:lol:
Αυτο οκ!!!
NeoRevma ? the promoters of the March Metal Day festival, set to take place April 4 at the Fencing Olympic Complex at Hellinicon in Athens, Greece ? have announced that MANOWAR will perform one of its songs in Greek for the audience at this year’s event. The fans have the chance to vote for the song they want to see the legends of metal perform in Greek. An online poll has been launched on the festival’s web site, www.marchmetalday.gr, allowing fans to choose from the following MANOWAR tracks: “Fighting the World”, “Kings of Metal”, “Warriors of the World United”, “Manowar” and “Black Wind, Fire & Steel”. The poll will close at the end of the month
psifiste!!!
Nαι ψήφισα ήδη το manowar αν και δεν θα παρευρευθώ
ωραιο! εγω ψηφισα το Warriors Of The World αλλα δεν το βλεπω να βγαινει…
Black wind fire and steel dagwto!!!
Εγω το Kings Of Metal.
Οι αποψεις διιστανται.
To return of the warlord…οπς λάθος.Το Kings of metal…8)
Pantws mexri stigmis proigeitai to “Black Wind, Fire & Steel”
Alla exoun psifisei mono 51 atoma…
Krima pou den einai stin psifoforia to Hail And Kill
Ναι ρε συ, κι εγω αυτο θα ψηφιζα αμα ηταν…
Aπο τα υπολοιπα ψηφισα το Manowar.
Ki egw Zafrock
Black wind,fire and steel anetaki…
Το θέμα όμως είναι να μην “χαραμίσουμε” κάποια τραγουδάρα, τραγουδώντας τη στα ελληνικά, γιατί λογικά θα ακούγεται κάπως αστεία (μην πώ γελοία) στη γλώσσα μας! :roll:
Προσωπικά τους ύμνους των Manowar τους θέλω “ανέπαφους”, όπως ακριβώς τους γνώρισα και μεγάλωσα μαζί τους! :yes:
Γι’ αυτό ψήφισα το “Kings Of Metal” που δεν είναι και κανένα αριστούργημα και ταυτόχρονα θα έχουν πολύ πλάκα οι στίχοι του στα ελληνικά! :lol:
“They wanna keep us down
But they cant last
When we get up were gonna kick your ass
Gonna keep on burnin
We always will
Other bands play manowar kill
Other bands play manowar kill”
Ελπιζω μην γινει καμμια μαλακια και πουν τιποτα στα ελληνικα… ΕΛΕΟΣ δηλαδη…#-o #-o
Ayto den einai o diagwnismos? Sta ellinika tha to poun afto pou tha bgei
Alla simerizomai tin apopsi tou maiden 1979