March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

To power σαν ιδιωμα τα ΣΠΑΕΙ!!!

Οσο για τους Manowar, τραγουδια οπως Battle Hymns, Hail And Kill, Blood Of Enemies, κλπ, μονο γελιο δεν μου προκαλουν…

Αυτο εγω παλι το πιστευα παντα για τις black και death μπαντες…:stuck_out_tongue: No offence Philipako.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και φυσικα το power breaks them all.:bounce:

Ωχ! Λες να σπασα τίποτα? :smiley:

Not taken Σοφία! :wink:

Γιατι ρε nihilist, αδικο αεχει? Σε ολα τα τραγουδια black/death τα drums ειναι blast στα 250 bpm, φωνητικα ιδια. και μια βαβουρα ολη την ωρα… Μονο στα solo καταλαβαινεις την διαφορα…:stuck_out_tongue:

@nihilist:

Επειδή έχω καταλάβει οτι γνωρίζεις κάποια πράγματα από μουσική, ατάκες του τύπου “…Και οι δύο σκατά είναι…”, “…Το power σαν ιδίωμα από μόνο του είναι ένα αστείο…” και “…Και πια η διαφορά? Όλα ίδια είναι! Αν ακούσεις ένα τα έχεις ακούσει όλα!..”, προφανώς δεν σε αντιπροσωπεύουν!

Οπότε, δεν χρειάζεται να μπώ στη διαδικασία να απαντήσω… :bye:

Κοίτα νομίζω ότι είναι και θέμα εξάσκησης του αυτιού… Εγώ όταν πρωτοάκουσα Maiden (δημοτικό) μου φάνηκε καφρίλα και αναρωτιώμουνα πως στο καλό τους ακούνε…:lol: :lol: Τώρα βέβαια είναι ό,τι ποιο φυσιολογικό για μένα…

Εισαι λαθος 100%

To ειπα αυτι και για να δειξω οτι οπως και το power ακουγεται το ιδιο, ετσι και το black/death… Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα τα ειδη, ασχετα αν δεν τα πολυακουω… Εξαλλου It’s All METAL…:metal:

Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall
Heavy metal or no metal at all whimps and posers go on get out
Leave the hall

Αυτα ειναι ρε Gigatron…8)
Σημερα πηρα το εισητηριο…
Simone ερχομαστε!!!

Τελικά η κοπέλα πριν 2 σελίδες ποια ήταν ???:-k :-k :-k

Νομίζω ότι θα σερβίρει τις μπύρες στο μπαρ

Το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι αθλιο!

Βασικα, ποζερικο ειναι…:slight_smile:

Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερό τους αλλά οι στίχοι είναι γαμάτοι!!!

Πάντως αξίζει να υποστηριχθεί σαν φεστιβάλ γιατί και προσιτή τιμή έχει
και αξιόλογο billing και πρέπει να υπάρχει επιτέλους ένας ανταγωνισμός
στη DIDI.

Αλλιώς θα έρχονται μόνο τα συγκροτήματα που θέλουν αυτοί, στην τιμή που θέλουν και εμείς
θα πληρώνουμε διαχωρισμούς 50, 60, 80 ευρώμπροστά και πίσω από τον ηχολήπτη.[-X [-X

Τουλάχιστον αυτοί έχουν 50 ευρώ εισιτήριο τελείωσε. Και από ότι ακούγεται σκοπεύουν να
το καθιερώσουν σαν φεστιβάλ.:rockon:

Το κακό φίλε είναι το πρόβλημα της καθημερινής, τουλάχιστον για τα πρώτα συγκροτήματα…οκ από το απόγευμα και μετά…αλλά από τις 12:30???

Δεν απλά είναι καθημερινή, είναι Μεγάλη Τετάρτη. Τα σχολεία θα είναι κλειστά και γι’αυτό το σχεδιάσανε μεσοβδόμαδα. Αλλά μετά την ταλαιπωρία με τους Maiden, λίγο χλωμό να πάω πάλι στο ελληνικό για να τους δώ. Συν ότι το νέο CD είναι για τα μπάζα. Συν ότι στα live τους είναι ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο (και δώ στην Ελλάδα έχουν δείξει μόνο το χειρότερό τους εαυτό). Συν ότι πιθανότατα θα φύγω Μ.Πέμπτη πρωί για επαρχία και θα είμαι κομμάτια από την κούραση.

Καθημερινή είναι και το 1η Ιουλίου Heaven and Hel!
Τι να κάνουμε? Το metal θέλει θυσίες :wink:

Αυτό που λέω είναι ότι τουλάχιστον για πρώτη διοργάνωση είναι
φιλότιμη προσπάθεια και αφού έχουν σκοπό να το καθιερώσουν αξίζει να τους υποστηρίξουμε.

Σίγουρα αξίζει, απλά μεγάλη πατάτα που το έβαλαν καθημερινή γτ έχουμε τις δουλειές μας.
Θα προσπαθήσω πάντως να πάω από την αρχή και θα δω τι δικαιολογία θα βρω να δώσω στην εταιρία. :slight_smile: