Mακαρι!!! Παντως τον Οκτωβρη στο Ross The Boss,αυτο που εγινε δεν το εχω ξαναδει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Mnpws 3erei kaveis to programma,8a paizouv oi mpavtes tautoxrova n xwrista?
Χωριστά λέμε…[-X Είναι δυνατόν 12 ώρες να παίζουν 2 σκηνές μαζί???
Για πολλοστή φορά, θα τελειώσει πρώτα η Wizard’s stage και μετά θα ξεκινήσει η Warrior’s Stage!
Πάντως, πουθενά δε λέγεται αυτό ρητά από τους διοργανωτές… Τόσο δύσκολο ήταν να το πούν; Και αν όντως τελειώνει πρώτα η μία και μετά αρχίζει η άλλη, γιατί το κάνουν θέμα; Είναι σαν να υπάρχει μόνο μία σκηνή. Όσο για το 12ωρο, αν υπολογίσεις ότι παίζουν 13 συγκροτήματα, βάλε και τα μισάωρα κενά, δεν είναι και τόσο αυτονόητο ότι θα χωρέσουν όλοι διαδοχικά… Μήπως το πάνε για μερική επικάλυψη (οι τελευταίοι από την πρώτη σκηνή ταυτόχρονα με τους πρώτους από τη δεύτερη);
Αυτό είναι αρκετά πιθανό… :-k
Καλά και πως γίνεται να παίζουν παράλληλα 2 σκηνές σε έναν κλειστό χώρο; Και λογικά να το δούμε δε γίνεται. Τελειώνει η μία και ξεκινάει η άλλη. Και προφανώς γι’ αυτό το λόγο έχει προστεθεί η πρώτη σκηνή, για να μην υπάρχει (τόσο μεγάλη) καθυστέρηση.
Και μην ξεχνιόμαστε, σας περιμένουμε στο περίπτερο μας! Ελάτε να γνωρίσετε εμάς και… χμμμ, θα σας πούμε σύντομα.
Στην Ελλάδα όλα γίνονται! :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα, και εγώ αυτό πιστεύω. Θα τελειώσουν οι Tiamat και μετά θα βγούνε οι InnerWish…
Εκτός, αν γίνει καμιά καθυστέρηση και “αναγκάσουν” τα τελευταία groups της wizard’s stage να επισπεύσουν την εμφάνισή τους, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους InnerWish να ξεκινήσουν…#-o
:vibrate: :bounce: :drunk:
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!
σημερα ο αγαπητος φιλος/πληροφοριοδοτης εκ βερολινου ετοιμαζεται να δει τους Manowar. οταν γυρισει θα μου τα ξερασει ολα για τι παιχτηκε απο ολες τις αποψεις, απο πρωτο χερι, και εννοειται με το που τα μαθω τα βγαζω εδω ολα στη φορα.
θα ρωτησω ασφαλως αν θα εχουν το ιδιο σετ λιστ με αυτο που εχουμε ολοι δει. αν θελει κανεις να ρωτησει κατι συγκεκριμενο ας το πει εντος την μερας…
Ωραιος!!!
το σετ στο λαιβ του βερολινου κρατησε 2 ωρες και 20 λεπτα. τελικα γυρω στα 20 τραγουδια ειπαν, και απο κεινο που ειχαμε αρχικα δει μειναν καποια απ εξω οπως τα hail and kill και blood of my enemies. παιξαν ομως mountains (:bow2: ) και secrets of steel.
αυριο αναλυτικα πληροφοριες. νυσταζω αρκετα και δεν ειμαι σε θεση να πω περισσοτερα. υπομονη ως αυριο. παντως ειχαν ενα πολυ καλοστημενο show γυρω απο το νεο δισκο…
Εξω και το Hail and Kil???
Ε πλακα κανουμε τωρα.
…as min arxisun tis ateleiwtes omilies k solo k as pai3un o,ti 8elun…8a einai super!!!
Χεστηκα αν παιξουν το Mountains ή το Secrets Of Steel… Ε οχι και να αφησουνε το Hail & Kill… Ημαρτον δηλαδη…[-X [-X
κανά βυζάκι να δούμε όμως ε? 8O 8O 8O 8O 8O
Ιεροσυλια…και μονο που θα χουμε την τιμη να ακουσουμε αυτους τους υμνους(Mountains kai Secrets of Steel)
θα πρεπε να χαιρομαστε…καποτε λεγαμε οτι θα πρεπε να ντρεπονται που δε παιζουν τιποτα απο Into Glory Ride…ειναι λιγο δυσκολο να ικανοποιουνται ολες οι επιθυμιες σε ενα setlist…και εξαλλου απο χωρα σε χωρα αλλαζει λιγο το setlist,οποτε ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ακουσουμε…
Κοιτα θα προτιμουσα να μην ακουσω το Secrets Of Steel και να ακουσω το Hail & Kill… Αλλα δεν με χαλαει κανενα απ’τα δυο… Τεσπα, Ιδωμεν…
Σε καταλαβαίνω!
Στην ηλικία σου θα έλεγα ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Σήμερα λέω το ακριβώς αντίθετο! :roll: :lol:
Αλλά, όπως βλέπουμε, το setlist αλλάζει από χώρα σε χώρα! :-k
Οπότε δεν αποκλείεται τίποτα!
Μπορεί να παίξουν ότι και στην Τσεχία! :dunno:
Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε…
λοιπον. σε πληροφορω οτι αν ακουσω το Mountains απο τον adams…παιζει να με πιασουν τα δακρυα. ειλικρινα. αν και εχω παψει πλεον να τους παιρνω στα σοβαρα, το Sign Of the Hammer σαν δισκος και κομματια σαν το Mountains ειναι ακομα φρεσκα στη μνημη μου σαν τοτε που τα πρωτοακουσα…ασε που μου σηκωνεται η τριχα οταν το ακουω το συγκεκριμενο.ιεροσυλε.
ωρα για ινφο.
Intro - The Miracle and the Finale (Ben Hur)
Manowar*
Brothers of Metal*
Call to Arms*
Gloves of Metal*
Each Dawn I Die*
Holy War*
Mountains*
Bloοd of My Enemies -
The Oath*
Secret of Steel*
The Gods Made Heavy Metal*
Bass solo (sting of the bumblebee)*
Die for Metal*
Kings of Metal*
Warriors of the World United*
Outlaw -
Kill With Power*
Hail & Kill -
King of Kings -
House of Death -
Power -
Blackwind, Fire & Steel*
The Blood of Odin*
The Sons of Odin*
Glory, Majesty, Unity*
Gods of War*
Army of the Dead, Part II. (λογικα ναι. δε θυμαται, εξ αλλου intro ειναι)
Odin*
Hymn of the Immortal Warriors*
Outro - The Crown and the Ring
τα κομματια ειναι το αρχικο σετ λιστ που ειδαμε πριν κατι μερες απο το λαιβ της Τσεχιας.
τα κομματια με ( * ) ειναι αυτα που επαιξαν, ενω εκεινα με ( - ) ειναι οσα εμειναν απ εξω.
το λαιβ χωριστηκε σε δυο μέρη. το πρωτο με τα παλια κομματια, και το δευτερο με το νεο δισκο.
ο de maio εκανε τα κλασσικα του. 2 τυπισσες στη σκηνη και ενας τυπος να παιξει κιθαρα…
επισης κατα την διαρκεια των κομματιων του νεου δισκου, ειχαν 20 ηθοποιους ντυμενους σαν Vikings, με ενα Viking καραβι, σε φαση stage show με προβολες σε ενα τεραστιο video wall. ειχε και show με φωτιες και οι ηθοποιοι ντυμενοι κανονικα με πανοπλιες σπαθια και ασπιδες ως μερος του show για το δευτερο μερος του set.
επισης απο την οροφη ειχαν κρεμασει εκατονταδες μικρα μπαλονια με νερο, που σταζαν λιγο και ειχαν ανεμιστηρες να φυσανε.ειχες δηλαδη την εντυπωση πως ψιχαλιζε και εμπαινες στο κλιμα.στο video wall εδειχναν μια μικρη ταινια που ετοιμασαν για το show με πραγματα σχετικα με vikings, τον odin κτλ…
το show αρκετα βασισμενο σε φωτιες και τα σχετικα.πολυ προσεγμενο απο οτι μου ειπαν.
επισης ειχαν δυο session πληκτραδες για το καθε μερος του show.
21 κομματια, 2 ωρες και 20 λεπτα, με καλο show και αποδοση και κοσμο να κλαιει οταν παιζαν το Mountains. Οι γενικες εντυπωσεις πολυ καλες στην τελικη.
τωρα αν θα τα φερουν ολα αυτα και απο δω δε μπορω να σας πω. αυτα εγιναν στις 22/03 στο Βερολινο (χτες δηλαδη). ελπιζω να σας διαφωτισα.
credits @ Ulver του εντυπου Outcast zine…
Δεν ειπα τιποτα για το Mountains… ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!