den mporw na dianoitho pos den tha pai3oun to HAIL AND KILL,Heart of steel kai Battle hymn!!
Ierosilia an telika ginei etsi…
i elpida pethenei teleftea lene, isos kanoun kapies allages gia tin ellada, stin germania ta exoun pai3ei 100 fores,edo mia fora irthan alla akoma kai tote den eixan mesa polla klasika tous! ti na po, opos kai na exei einai M A N O W A R!!! mia banda pou dimiourgei mia monadikh atmosfera! tin opia h tha tin dexteis kai tha ZISEIS tin magia h tha tin aporipseis apo prokatalipsh!! POIOS mporei na arnithei tin prosfora ton manowar stin metal? Kaneis pou 3erei ti einai metal. Giafto oso kai na min se elkioun i manowar sebasmos se afto (afto gia mia proigoumeni sizitish tou forum)
Kαλα ετσι και παιξουν οι θεοι κατι απο τα
Gloves of Metal
Each Dawn I Die
Holy War
Mountains
Bloοd of My Enemies
The Oath
Secret of Steel
οπως και στο εξωτερικο,τι να πω …ας μην παιξουν τιποτα αλλο πραγματικα…γιατι ουτως ή αλλως δεν προκειται να εχω ολες μου τις αισθησεις μετα απο τα προαναφερθεντα.
Να φανταστειτε οτι αρχισα να ακουω metal απο το Louder than Hell!
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι βλεπω κατι τετοια ξεσηκωνομαι και το αποτελεσμα μπορει να μην εχει καμια σχεση με οσα εχουν ως τωρα ειπωθει.:? Θα δουμε…
Α και καλως σας βρηκα και ειδικα εσενα floydare:p
Βλέπω SwordBrother και λέω,λες…:-k
Βλέπω και το αβατάρ μετά και σιγουρεύτηκα…
Καλώς τονα…8)
Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε μια εκπληξούλα σε όσους από εσάς έρθουν στο March Metal Day. Περισσότερα (καλώς εχόντων) αύριο!
Di-ίτης ε?
:-- :naughty:
Τι δωρα θα εχουν οι νικητες? Να ξερω αν αξιζει τον κοπο να τους νικησω ολους…:bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Μαλλον θα γνωριστουμε απο κοντα γιατι θα ερθω κ εγω στο περιπτερο…2 φιλοι μου που θα ερχονταν μαζι μου δεν θα ερθουν οποτε πολυ πιθανον να μην εχω παρεα…
Αυτή την Κυριακή 01 Απριλίου στην εκπομπή του Metalzone στον Ατλαντίς 105,2 στις 22.00 το βράδυ o production manager του March Metal Day Ιάσωνας Καλδής (της διοργανώτριας εταιρείας Νέο Ρεύμα) μας δίνει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ.
Η εκπομπή θα παρουσιάσει ένα εκτενές αφιέρωμα στο φεστιβάλ που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Μάθετε από τον καθόλα αρμόδιο πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του ήχου, πώς θα συνυπάρξουν σε κλειστό χώρο δύο σκηνές, αν θα κάνουν signing sessions τα συγκροτήματα, για το τραγούδι που θα πουν στα ελληνικά οι Manowar κλπ. Οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας όλες τις λεπτομέρειες του φεστιβάλ αλλά και να απολαύσουν τη μουσική των συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν στο πρώτο 12ωρο metal φεστιβάλ επί ελληνικού εδάφους.
Ερωτήσεις μπορείτε να στέλνετε μέχρι την Παρασκευή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση mercury@metalzone.gr
Συντονιστείτε την Κυριακή 01 Απριλίου στις 22.00 το βράδυ στους 105,2 Metalzone on Atlantis Radio.
Χρειαζοταν μια τετοια ενημερωση!!!
Και μπραβο στα παιδια για την διοργανωση…
Ελπιζω να πετυχει σαν θεσμος και να καθιερωθει, για να μαζευτουνε καπως και μερικες αλλες εταιριες (ονοματα δεν λεμε…)
τι παραξενη μερα σημερα…
βγαινει βιαστικη ανακοινωση στην επισημη σελιδα των manowar για ακυρωση της συναυλιας
αλλα οι διοργανωτες ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ επιβεβαιωνουν ολο τον κοσμο που ρωτησε πως η συναυλια θα γινει κανονικα και ηταν μια παρεξηγηση…
μα τι σκατα μπορει ζητησαν τελευταια στιγμη που δεν ειχε γινει? πολυ περιεργα πραγματα…
και ΤΟΣΗ βιασυνη απο τους manowar να βγαλουν επισημη ανακοινωση στη σελιδα τους?? :-k
παντως ΕΝΑ ειναι σιγουρο… ετσι και γινει η συναυλια, ο Joey θα βγαλει 10 λεπτα κυρηγμα για το πως οι σκοτεινες αντι-μεταλ δυναμεις προσπαθησαν να τους κρατησουν μακρια απο τους αγαπήμενους τους Ελληνες οπαδους και πως οι Manowar δε μασανε την πουτσα τους και περασαν μεσα απο φωτια και ατσαλι για να ειναι εδω αποψε μπροστα μας… :lol:
H ανακοινωση παντως υπαρχει ακομα στο site των Μanowar.Και το www.marchmetalday.gr δεν αναφερει τιποτα σχετικο…
Ελεος και τριτη ακυρωση???
[I]Demons, Dragons and Warriors Tour 2007 in Athens, Greece, April 4th
The Athens, Greece, April 4th performance of MANOWAR, RHAPSODY OF FIRE and HOLYHELL has been cancelled due to technical difficulties that are beyond the bands’ control. More details will follow.
For those who have purchased tickets please find contact information below.
http://www.marchmetalday.gr[/I]
Τι γίνεται ρε παιδιά;
(Σπύρος από Απαράδεκτους)
Το κόβω για ακύρωση, δεν υπάρχει επίσημο response
Πάντως το Νέο Ρεύμα λέει ότι αύριο θα υπάρχει άλλη ανακοίνωση στην σελίδα των Manowar που θα επιβεβαιώνει
οτι θα γίνει η συναυλία και οτι αυτά είναι παραξενιές (που κατα τη γνώμη μου το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλάνε την εικόνα του συγκροτήματος).
Τι στο διάλο τους καταράστηκε η DIDI?
Eτσι και ακυρωθει παλι, μα τον Odin δεν προκειται να ξανα ακουσω Manowar…:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
paidia to festival 8a ginei kanonika, den akurwnontai oi manowar, to xerw apo polu egkurh phgh. aurio 8a vgaloun kai anakoinwsh.
kai ama paixoun kai to setlist pou paixan allou 8a to kapsoume to meros!!
burn england to the ground, opws elegan kai oi doomsword (asxeto)
Θα παίξουν ρε, μην ανησυχείς!
Το ελπιζω…
upomonh mexri aurio na vgei h anakoinwsh… kai meta 8a elpizoume na paixoun san Manowar epitelous