March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι να μην ερθουν να ερθει καμια σοβαροτερη μπαντα να παω να παρω κι εγω επιτλους εισητηριο [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Μην το καντεμιαζεις…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Θυμασαι προηγουμενο μου αβαταρ ???(Μητσοτακης)

Ξαναβάλ’ το και ευχήσου καλή επιτυχία στη Μάλτα!!! :lol:

Ακριβως…

Προγουμενο, οχι τωρινο…8)

sorry kiolas, alla pia megalh kai sovarh mpanta mporoun na kleisoun mesa se mia vdomada??? alla etsi ki alliws de 8a akurw8oun, opote…next year:-- :-- :-- :drunk:

Eιπες κατι??? :smiley: :smiley:

Καλη επιτυχια στη Μαλτα λοιπον
Μακαρι το live των Manowar να ειναι το καλυτερο που εχει γινει στη χωρα μας
Και των Metallica επισης
Καλα κερδη στην Didi music

[B]  I M M O R T A L[/B]

Tolkki εισαι ΕΛΕΟΣ!!!:smiley: :smiley: ς

:lol: :lol3: \:D/

Χαχαχαχα :lol: Έγραψες.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3:

Και με τις τελευταιες εξελιξεις μπορει να τρανηξει κι αλλο!!!:lol:

Η συναυλία των Manowar δεν ακυρώνεται και σήμερα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από το επίσημο site τους που θα αναιρεί την προηγούμενη.

Αυτή ήταν η απάντηση του διοργανωτή σε e-mail που στείλαμε περί της ακύρωσης.

Πάμεεεεε.

Περίεργα πράγματα πάντως…:-k Η ίδια ακριβώς ανακοίνωση (κόπι-πέιστ) περί ακύρωσης υπάρχει και στα σάιτ των Rhapsody και Holyhell…

:?: :please: [-o< :metal:

kai h idia akrivwa anakoinwsh copy-paste oti 8a ginei to live 8a yparxei se olous shmera… mallon giati auto einai to paketo ths periodeias. ti na peis… [-X

Δεν είναι μόνο της περιοδείας είναι της εταιρίας (Magic Circle). Το περίεργο θα ήταν να έχουν διαφορετική ανακοίνωση…

Whatever… Ας καθήσουν λοιπόν οι διάφορες εταιρείες να τα βρουν, γιατί ήδη μου έχει χαλάσει η διάθεση και όσο περνάει η ώρα και δε βλέπω την ανακοίνωση που θα αναιρεί την προηγούμενη ανακοίνωση αρχίζω και :blow: εκνευρίζομαι

Μήπως, λέω μήπως-δεν έχω την παραμικρή ιδέα- δεν έχουν πουληθεί και τόσα πολλά εισιτήρια; :-k

Αν δεν ισχυει η ακυρωση, γιατι να βγαλουν τετοια ανακοινωση τοτε??:-k