March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

:-k
Το Σάββατο (24-03) που αγόρασα εγώ, πήρα νούμερο 2.200 περίπου!
Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορετικά “πακέτα” με εισιτήρια, πάντως, στο tickethouse δεν πωλούνται και νομίζω ότι υπάρχουν μόνο στο συγκεκριμένο μεγάλο δισκάδικο που το αγόρασα και εγώ!

Οπότε, η προπώληση σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη! :-s

Να θυμίσω ότι σε 3 μέρες έληγε η τιμή της προπώλησης (και από 50 γινόταν 55), οπότε λογικά θα υπήρχε καλή εικόνα για το σύνολο των εισιτηρίων που θα κόβονταν…

Αν όμως ακυρώνεται λόγω χαμηλής ζήτησης, για ποιο λόγο ισχυρίζονται οι διοργανωτές ότι τελικά θα γίνει; Λογικά αυτοί είναι που θα μπαίναν μέσα…

Ωχχχχχχχχχχ!!!:frowning: :frowning:

Γιατί το λες αυτό; Το Τicket-house είναι μια τρύπα σε μια στοα της Πανεπιστημίου, ενώ Metropolis υπάρχουν τουλάχιατο 5-6 μόνο σε Αθήνα-Πειραιά, και αλλού στην Ελλάδα, και μπαίνει κόσμος και κοσμάκης…

Μονο που οταν πας για εισητηρια, πας στο Ticket House και οχι στα Metropolis…:slight_smile:

Ντακς ρε παιδιά, αλλά απέχουν 100 μέτρα… Είναι δυνατόν αυτό να έχει επηρεάσει την προπώληση;;;;

Δεν ήξερα ότι πωλούνται σε όλα τα metropolis! :-k
…και ότι υπάρχουν τόσα πολλά! #-o :lol:
2 - 3 νόμιζα ότι υπήρχαν! :-s

Αν είναι έτσι τότε λογικά έχουν πουληθεί τουλάχιστον 8.000 εισιτήρια, συνεπώς όχι και άσχημα…

Κοιτα, εγω οταν πηγα για εισητηρια, πηγα στην Ticket House… Αφου μου ειπαν οτι δεν εχουν φερει αρχισα να ψαχνω ολα τα δισκαδικα στην Αθηνα… Τελικα, κατεληξα και στο Metropolis,οπου τα βρηκα εκει…:slight_smile:

Τωρα αν αυτο εχει επιρεασει την προπωληση…:dunno:

Για τετοιο πακετο ειναι λιγα τα εισητηρια που εχουν πουληθει παντως…:frowning:

Ελπιζοντας στην νοοτροπια του Ελληνα που ειναι της τελευταιας στιγμης, να αυξηθει η προπωληση…:slight_smile:

Δεν είναι θέμα προπώλησης! [-X
Θέμα ασυνεννοησίας είναι… #-o

Δύσκολο, αν πλανάται η υποψία της ακύρωσης…

Για αυτό, ή βγαίνει το σάιτ των Manowar και λέει ¨Πλάκα σας κάναμε, έχουμε ήδη ακυρώσει τόσες φορές, σας δοκιμάζαμε, δε θα τολμούσαμε να το ξανακάνουμε¨, ή τα πράγματα μου φαίνονται σκούρα… Ακόμα κι αν γίνονται σκληρά παζάρια και εκβιασμοί της τελευταίας στιγμής, μου φαίνεται κάπως ακραίο να βγαίνει μια μπάντα σαν τους Μ. και να ανακοινώνει ακύρωση, και πριν περάσει μια μέρα να αυτοαναιρείται… Να μην το γκαντεμιάσω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο…:frowning:

Ουτε ο θεος απ’οτι φαινεται δεν θελει να γινει αυτο το live…

Ας ακυρωθει τουλαχιστον, να παρουμε τα λεφτα μας πισω και να παρουμε εισητηριο Metallica…8)

Καλά, αν δεν έχουν κοπεί πολλά εισιτήρια γιατί το κυνηγάει ακόμα η εταιρεία; Το στράβωμα προφανώς κι έρχεται από τους καρ., εεε τους Manowar. Κι αν είναι τόσο μάγκες που βιάστηκαν να το ανακοινώσουν στο site τους (πραγματικά θα γίνουν ολίγον τι ρόμπες όταν και αν το αναιρέσουν), τουλάχιστον ας έλεγαν τον πραγματικό λόγο και όχι technical difficulties. Τι τεχνικοί λόγοι δηλαδή υπάρχουν; Δεν τους παρέχουν μηχάνημα μεγένθυνσης πέους όπως αυτό στην ταινία του Austin Powers; :lol:

Άκουσα ότι δεν είχαν πάρει τα λεφτά τους και ότι έγινε σήμερα αυτό.
Θα δούμε.

Αν δε γινει το live θα ξενερωσω ασχημα…

αν και δεν θα παω στην συναυλια θα ελεγα οτι οι φιλοι μας οι manowar ζητανε περρισοτερα φραγκα την τελευαταια στιγμη…ισως να χρησιμοποιουν την χαμηλη προπωληση σαν μεσω εκβιασμου…παντως αν τελικα γινει το live προτεινω σε οσους πανε ενα γερο κραξιμο στους manowar…

Η ιστορια εχει τραβηξει 2 χρονια τωρα και απ’οτι φαινεται παει και για τριτο…

Αυτο ειναι που σεβονται τους οπαδους τους???

Κανονικα, και με 2 ατομα πρεπει να βγουν και να παιξουν…:x :x :x

χμ. τι να σας πω. αν υποθεσουμε οτι εχουν κοπει γυρω στα 3.000 εισιτηρια απο τα συμφραζομενα, δε ξερω κατα ποσο ειναι λογος ακυρωσης, επειδη δε ξερουμε ουτε τα λειτουργικα εξοδα, ούτε τις αμοιβες.

μπορει βεβαια το νουμερο να μην ισχυει…για να δουμε…πιστευω οτι αν δε παιχτει ακυρωση μεχρι την δευτερα, θα γινουν ολα κανονικα. αν και αμα ηταν θα το χαν ακυρωσει πιστευω. δε νομιζω θα θεωρουν οτι οι επομενες 3-4 μερες θα τους σωσουν…

συντομα θα δουμε.:wink:

Κατσε ρε Γιαννη, ποσο συντομα??? Βαρεθηκα να περιμενω με την αναμονη… Το Νεο Ρευμα γιατι δεν ανακοινωνει τιποτα??? Κοιμαται?

ασχετο αλλα ποσα εισητηρια περιμενουν να κοψουν??αν υπολογισουμε και τις συναυλιες που ερχονται…ετσι και αλλιως οι manowar δεν ειναι και το πρωτο ονομα…:-k :-k

Οχι, αλλα ειναι απο τα πρωτα…8)