March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

ναι, το θυμαμαι οτι ειχε παιχτει κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο φεστιβαλ αλλα θε θυμομουν τι ακριβως και βαριομουν να ψαξω στο blabbermouth…γι αυτο και δε το ανεφερα.

παντως ειμαι περιεργος τι θα λεει η νεα ανακοινωση…πολυ περιεργος λεμε…

Πάντως ότι και αν γίνει φαίνεται οτι ο μάνατζερ τους είναι πολλά κιλα μ…
και παίζει με τη φήμη και την αξιοπιστία ενως πολύ μεγάλου συγκροτήματος!
Και εγώ αν ήμουν Νέο Ρεύμα θα του έκανα μεγάλη ζημιά γιατί στη διαπραγμάτευση
έχει ζητήσει πολλές μαλακίες.

Εχει ακουστεί ότι μέχρι βέτο είχε βάλει για την τιμή του εισιτητιρίου, και καλά γιατί να παίζουν
άλλα συγκροτήματα στην Ελλάδα με πιο ακριβό εισιτήριο κλπ [-X

Πάντως επείδη το Νέο Ρεύμα δεν έχει κινηθεί σημαίνει ότι δεν έχει τη διάθεση να
ακυρώσει. Θέλουν να κάνουν ένα φεστιβάλ και έχουν βρεθεί να παίζει με τη φήμη τους ένας
μαλάκας.:x

Πάντως κατα τη γνώμη μου η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μόνη που μπορεί να σηκώσει
ανάστημα απέναντι στην «παντοδύναμη» γαμωdidi. Εχει χρόνια στην πλάτη της και δεν ασχολείται
μόνο με αυτό το είδος μουσικής. Τόσα χρόνια έχει ενα σχετικό κύρος στους Manowar θα έκανε
τη μαλακία? Απλά ίσως να ήταν λάθος τους να στηρίξουν το φεστιβάλ σε τρία συγκροτήματα
που αναβάλουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα κάθε φορά που κάποιου χαλάει η φράτζα…:rasta: :afro:

Κανα νεο ειχαμε???

ναι…

hm paidia - to protokolo leei oti skas ta misa mia bdomada prin kai ta misa - molis teleiwsei.
profanws auto den egine. oloi oi ksenoi managers akyrwnoun, an den ta paroun auta.

2on. kait akoustike gia 1100 propwlhsh. o xwros einai 10.000 gia na bgeis kala !
theloun toulaxisto 6.500 gia na bgei apla ! e de bohthaei kai oti o kainourios diskos plh 5 kommatiwn htan megalh mapa !!! kai oti exoun kanei apogohteutikes apo pleuras mousikh : papatziliki gigs prin.

m aresei pou to blepete toso aplo na mpei mia etairia 5000x50 e mesa :stuck_out_tongue: !!! lol

tespa… egw kobw 4-4500 na pane. opote den tha exoun TOSH ZHMIA !
an telika ginei !!! giofyri of arta festival :stuck_out_tongue:

akoma perimenoume anakoinwsh !

exw akousei gia megaluterh propolhsh, alla an ontws einai 8ema xamhlhs propolhshs h zhmias giati na mhn anakoinwsei to neo reuma oti de 8a ginei to festival, enw akoma kai twra leei oti 8a ginei kanonika kai perimenh na vgei h anakoinwsh twn hli8iwn manager? paixnidia twn manager einai gia na piesoun katastaseis… krima gia to neo reuma pantws pou exei kanei apisteuth gia ellhnika dedomena prospa8eia na ftiaxei ena kalo festival kai na to ka8ierwsei…
epishs oi manowar 8a paixoun panw apo 2wres opws exoun anakoinwsei kai mono 40 lepta apo to kainourgio(kai polla einai lew egw). kai an krinw apo to mexri twra setlist, 8a nai k gamw h olh fash…an kai exei arxisei na kourazei pia h istoria me tous manowar

mexri thn paraskeuh prwi to para polu einai na vgei h anakoinwsh pou 8a anairei thn prohgoumenh anakoinwsh…(re pou katanthsane…)

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει!
Εγώ πήρα πριν 5 μέρες από το metropolis της ομόνοιας, έχω νούμερο 2.200 περίπου και μου είπαν (όταν τους ρώτησα) ότι το δικό τους πακέτο ξεκινούσε από το 0001… :-k

Αν μου επιτρέπετε και μένα, να πώ μερικές αράδες που μου έρχονται στο μυαλό.

Προπώληση εισιτηρίων και γιατί είναι μόλις 1100 όπως λέτε. Οι λόγοι είναι διάφοροι γιατί δεν πάει καλά η συναυλία.

Η μέρα που διοργανώνεται δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Φαινομενικά είναι συμπαθητική, μέσα στις διακοπές με κλειστά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, ο κόσμος θα έχει πάρει το δώρο του και θα πάει στην συναυλία. Αλλά δεν είναι έτσι γιατί ο λαός των Manowar δεν αποτελείται μόνο από άτομα νεαρά σε ηλικία. Για μένα η Μ.Τετάρτη είναι εργάσιμη μέρα και δύσκολα θα αφήσω την δουλειά μου να πάω στην συναυλία. Ομοίως και άτομα από επαρχία που πρέπει να κάνουν ολόκληρο ταξίδι. Αλλά ας υποθέσουμε ότι πάς μόνο για Manowar και χέστικες για τα άλλα συγκrοτήματα.

Από την άλλη τα χρήματα που ήταν να διαθέσει κάποιος για μια συναυλία πήγαν στους Maiden. To όλο πακέτο των Manowar για 50 ευρώ είναι μια χαρά, αλλά δύσκολα θα δώσει κάποιος αλλά 50 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και καλά εγώ με ένα μικρό εισόδημα τα δίνω, αλλά μαθητές/φοιτητές πού θα βρούν χρήματα να πάνε και σε άλλη συναυλία?

Επίσης μη ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος από Αθήνα φεύγει για να κάνει τις διακοπές του πάσχα στην επαρχία. Προσωπικά την Μ.Πέμπτη φεύγω για διακοπές και δεν είναι ότι απλά φεύγω πρέπει να οδηγάω κι όλας. Αν συμβεί το ίδιο που συνέβη στους Maiden (που θα συμβεί) σχετικά με την ταλαιπωρία κατά τον γυρισμό τότε θα είμαι κομμάτια όλη την υπόλοιπη μέρα. Δυστυχώς ο χώρος δεν έχει πρόσβαση από πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς και όταν με το καλό τελειώσει η συναυλία δε θα έχει τίποτα. Παρά μόνο τραμ με τα οποία η εταιρία έχει κάνει ειδική συμφωνία. Αλλά και πάλι δεν επαρκούν. Ποιος νοήμων άνθρωπος θα τολμήσει να ξαναπεράσει τέτοια ταλαιπωρία?

Τέλος, οι Manowar γενικά φημίζονται για τις παπαριές τους. Συναυλιακά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Βλέπεις παίζουν κάτι παλαβά setlist σε διάφορες χώρες και όταν έρχονται Ελλάδα μεταμορφώνονται και κάνουν μαλακίες. Όλες τους οι συναυλίες εδώ στην Ελλάδα είναι για τα μπάζα. Το 1999 που τους είδα τελευταία φορά έπαιξαν μετρημένη μιαμιση ώρα με το ένα μισάωρο να είναι παπαριές του στύλ πόσο καλή είναι η Ελλάδα, πόσο γαμιάδες είμαστε εμείς, σήκωσε μια γκόμενα να την μπαλαμουτιάσουμε κανά δεκάλεπτο, σήκωσε και ένα πιτσιρίκη να σολάρει μαζί μας και άλλα τέτοια. Και όταν πολύ αργότερα τους ρώτησαν γιατί έπαιξαν τόσο λίγο, απάντησαν ότι έπαιζαν σε φεστιβάλ και ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος. Με την ίδια λογική και με τόσο μεγάλο φεστιβάλ δε θα έχουν χρόνο για να παίξουν πάνω από μία ώρα. Γενικά αν δείς καλή συναυλία των Manowar είναι σα να σου κάτσε το τζόκερ. Συν ότι δε βοηθά ο τελευταίος δίσκος…

Αυτά. 8)

Έχω μια νέα θεωρία… :naughty:

Ρε μπας και σκεφτήκανε να βγάλουν τα περί ακύρωσης στις 27/3, ώστε όσοι θέλανε να προλάβουνε την τιμή των 50 (λογικά, πολύς κόσμος θα έτρεχε τελευταίες μέρες πριν ανέβει η τιμή στα 55, δηλ. από 1/4) να φοβηθούνε και να κάνουνε πίσω και τελικά να δώσουνε 55 μετά την οριστική ανακοίνωση για την πραγματοποίηση;;;

H προπωληση αποκλειεται να ναι 1000 εισητηρια…εγω εχω παρει εισητηριο απο τα μετροπολις πριν μια βδομαδα και εχουν αριθμο 2100 και δεδομενου οτι ολοι αγοραζουν τελευταια στιγμη δε νομιζω να υπαρξει προβλημα…προσωπικα δε νομιζω να ακυρωθει…ή και να ακυρωθει υπαρχουν και αλλα live να παμε…ας μην ξενερωνουμε ακομα…:metal: :metal: :metal:

Ρε παιδιά όσον αφορά την προκαταβολή μήπως τα χρήματα έχουν μπει ήδη από τότε που ακύρωσαν για να κυκλοφορήσουν πρώτα το νέο δίσκο??? Εμαθα ότι τα λεφτά της προκαταβολής τα έχουν πάρει εδώ και κανα χρόνο.

Λέτε η εταιρεί α να επέμενε τόσο πολύ σε συγκρότημα που του έχει ακυρώσει τόσες φορές αν δεν του είχε ήδη δώσει τα λεφτά???

Πάντως την Κυριακή ο Ιάσωνας θα μας λύσει όλες της απορρίες στο Metalzone στον Ατλαντις και μέχρι την Παρασκευή περιμένουν να ανέβει στην σελίδα των Manowar οπότε μην τρελαινόμαστε.

Ετσι ακριβως…

Δεν τρελενομαστε, απλα ξενερωνουμε…

πρωτον θεωρω και γω οτι 2.500 εισιτηρια λογικα θα εχουν κοπει ως τωρα.

δευτερον, μου φαινεται αρκετα απιθανο να βγαινουν απλα τα εξοδα με 6.500 εισιτηρια καθως κανεις δε περιμενει να γεμισει το μερος. οταν λες 10.000 εισιτηρια, δηλ θες απο 7.000 ατομα για ενα κερδος ας πουμε. αμφιβαλλω αν καποιος σοβαρος manager θα επαιρνε τετοιο ρισκο, καθως εκτος απο manowar rhapsody σαν πακετο τα αλλα απο μονα τους ειναι ανικανα να τραβηξουν την ποσοτητα λαου που χρειαζονται.

δε νομιζω μητσο. ειτε κανεις λαθος, ειτε σου παν ψεμματα, ειτε οι μανατζερ του νεου ρευματος δε κανουν τη δουλεια τους. εδω οι priest που ειναι ισως πιο δημοφιλεις, οταν ηρθαν με halford κιολας στο rockwave μαζεψαν με το ζορι 15.000 περιπου. με ενα αναλογο πακετο, παλι ρισκο θα ταν καθως αν αναλογιστεις οτι εχει πολλα λαιβ κοντα, σιγουρα θα χασουν κοσμο…

ειναι αυτο νουμερο για priest; εδω ολοι οι ξερολες λεγανε (θα συμφωνησει και ο maiden1979, τα λεγαμε τις προαλλες) “οταν ερθουν οι priest, θα γκρεμιστουν ολα”. και ξερω πως μεγαλο ποσοστο πηγε για nightwish κυριως…ελεος παιδια…

ετσι λοιπον, επειδη το νεο ρευμα ΔΕΝ μπηκε χτες στις διοργανωσεις, αμφιβαλλω αν θελει 6.500 για να καλυψει τα εξοδα. μου φαινεται υπερβολικο. αλλα οπως ειπα πριν, δε ξερουμε αν θα εχει ολο το stage show της γερμανιας, αλλα και παλι αν δικαιολογειται…

μπλα μπλα μπλα

βαριέμαι να διαβάσω οποιαδήποτε θεωρία και εν τέλει δεν με ενδιαφέρει.

ούτε ποιος φταίει, ούτε γιατί γίνονται όλα αυτά.

ας δούμε 2-3 συκγεκριμένα πράγματα γενικά και συγκεκριμένα.

Η ημερομηνία δεν βολεύει όπως αναφέρθηκε ούτε όσους δουλεύουν, ούτε όσους πρόκειται να μετακινηθούν για τις γιορτές. Πολύ περισσότερο για όσους είναι εκτός Αθηνών.

Οι Manowar είναι αναξιόπιστοι στα live τους. 9 στους 10 που έχουν δει Manowar (και εγώ μέσα), έχουν απογοητευτεί και αν θυμηθούμε καλύτερα φεύγοντας πρέπει να φωνάξαμε ότι δεν ξαναπατάμε στο τσίρκο.

Το συγκεκριμένο event έχει περάσει από χίλια κύματα με 2-3 ακυρώσεις και με άπειρα προβλήματα.

Ο χώρος είναι από επίφοβος μέχρι δεδομένα προβληματικός. Με συγχωρείτε που δεν γνωρίζω την Αθήνα απέξω αλλά στους Maiden και στους Tool ταλαιπωρήθηκα ειδικά κατά την επιστροφή από το live.

Επιπρόσθετα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι συνθήκες θα είναι ιδανικές. Όλοι πάμε σε τέτοια live με το φόβο ότι είτε δεν θα βλέπουμε, είτε ότι δεν θα ακούμε και στη χειρότερη περίπτωση και τα 2.

Και αν είμαι διοργανωτής περιμένω μεγάλη προπώληση? Στο κάτω κάτω οι μισοί γνωστοί μου που πάνε στα live σχεδόν πάντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπαίνουν τσάμπα! Αλλά αυτό στην Ελλάδα το έχουμε βαφτίσει PR και δεν το λαμβάνουμε υπόψιν μας.

Οπότε ας πάω καλύτερα την Κυριακή στους Pain Of Salvation που δεν δουλεύω, είναι εγγύηση στα live, είναι στο κέντρο της Αθήνας, λογικά θα βλέπω και θα ακούω…

Ναι, γουστάρω πολύ να δω Manowar, μου άρεσε αρκετά η νέα τους δουλειά, τον τελευταίο καιρό έχω πορωθεί άσχημα, αλλά νομίζω πως έχω μεγαλώσει για να μη σκέφτομαι λίγο παραπάνω τις καταστάσεις.

Το βλάκα θα κάνω επιλεκτικά από εδώ και πέρα σε συγκεκριμένα live (όπως των Metallica και των Heaven And Hell) ελπίζοντας παράλληλα…Λογικά θα χάσω κάποια καταπληκτικά live, αλλά δεν γίνεται αλλιώς…

Ρε ποιος τους γαμει τους κλανογουορ.Θα παμε ολοι να δουμε την Simone να τον παιξουμε ομαδικα :lol: :lol: :lol:

aposo xerw kai gw, thn prokatavolh oi manowar thn exoun parei apo persi… opote ama ta kanoun ola auta gia na paroun ola ta lefta apo twra einai ontws polla kila m$%*&$s o manager tous. alla kai oi manowar na mhn xanapoulhsoun foumara gia tous opadous. apo th stigmh pou anevhke sto site tous to xeroun to olo 8ema, den einai vlakes oi opadoi na trwne foumara… perimenw na dw ti anakoinwsh 8a vgaloun aurio:-k :-k :-k

kanonise mhtsotakh na mhn er8ei oute h simone sto telos…:lol:

χμ. δικαιωμα σου Outshined να πας οπου θες δε λεω.αν και κατα τη γνωμη μου μαλλον θα ειναι καλοι τωρα οι Manowar, εκτος αν αλλαξει κατι. οι εντυπωσεις που εμαθα απο γερμανια, και οχι απο die-hard οπαδο σε σημειο που να παραλληρει διχως να μπορει να κρινει, ηταν αρκετα καλες.

αν δειτε στην κεντρικη σελιδα, στο περιπτερο μας θα εχουμε τους Epica…

ιδου τι εννοω…

ψηθειτε, ψηθειτε…:stuck_out_tongue:

Δεν υπαρχει καλυτερος λογος για να ερθει κανεις στο περιπτερο…:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Kωλοφαρδοι… :frowning: