Αυτό που θα πώ είναι δική μου καθαρά υπόθεση από τα όσα βλέπω να γίνονται τις τελευταίες ώρες.
Πρώτον οι Manowar έχουν ακόμα την ανακοίνωση ακύρωσης της εμφάνισης τους.Επίσης έχουν βγάλει και την Ελλάδα από το tour section.(όλα αυτά είναι στο official site τους).
Και απόψε βλέπουμε να κανονίζονται οι λεπτομέριες για το meet n greet των Epica.(btw τυχεροί όσοι θα τους δείτε, αλλά πιστεύω θα ξαναρθουν σύντομα και μόνοι τους να ευχαριστηθούμε τη φωναρα simone:) )
Εντωμεταξύ στο myspace του March metal day οι διοργανωτές χτυπιούνται πως το festival δε θα ακυρωθεί.Άλλωστε το ίδιο μου είπαν και στο metropolis απόψε που πήγα να ρωτήσω.
Άρα το festival θα γίνει χωρίς Manowar και οι περισσότεροι που πήραν ticket για Manowar δε θα έχουν και καλά δικαιολογία να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω.:roll:
Ήταν μια επική παραγωγή της xeftila productions. Όσοι πήρατε εισητήριο ήδη μάλλον θα μείνετε με το απαυτό στο χέρι δυστυχως…όσοι δεν πήρατε περιμένετε ως την τρίτη το βράδυ… μη σας πώ πάρτε το τετάρτη απέξω από το κοτέτσι που θα γίνει η συναυλία.Εγώ πάντως θα την αράξω με pop corn εκεί κοντά για να δω το ξύλο που θα πέσει.Αντε και του χρόνου!
Χμ. Το θέμα του κατά πόσον μπορεί η εταιρεία να αρνηθεί επιστροφή χρημάτων όταν 3 κορυφαία συγκροτήματα του φεστιβάλ ακυρώνουν την εμφάνισή τους (συμπεριλαμβανομένων και των 2 κατά τεκμήριο πιο εμπορικών) είναι βασικά και νομικό θέμα, και δεν είμαι ειδικός. Εμένα θα μου φαινόταν λογικό να μπορεί κάποιος να πάρει τα λεφτά του πίσω, αν το θέλει, ακόμα κι αν 1 μόνο συγκρότημα δεν εμφανιζόταν, αλλά εδώ είναι Ελλάδα και ίσως θα έπρεπε να φτάσεις στα δικαστήρια για να δικαιωθείς… Ίσως έχει σημασία τι ακριβώς γράφουν τα εισιτήρια από πίσω με μικρά γράμματα (ξέρετε, η αγορά του εισιτηρίου σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή κτλ.)… Γράφουν τίποτα σχετικό; Ας δει κάποιος, γιατί το δικό μου δεν το κουβαλάω και στη δουλειά…
Το εισητήτιο γράφει ότι σε περίπτωση ακύρωσης του festival τα εισητήρια εαξαργυρώνονται και θα ανακοινωθεί ημερομηνία εξαργύρωσης απο τους διοργανωτές.Γι’αυτό και μου φένεται αρκετά ύποπτη η επιμονή των διοργανωτών στο ότι δεν ακυρώνεται το festival.Αλλά για τους Manowar τα πράγματα είναι λίγο συγκεχυμένα.
Άρα, από νομική σκοπιά, σημασία έχει πώς ορίζεται “το” φεστιβάλ. Αν λ.χ. ακυρώσουν όλοι οι άλλοι και εμφανιστούν 13 σχολικά συγκροτήματα στο March Metal Day, αποκλείεται να μπορεί ο διοργανωτής να ισχυριστεί ότι το ¨φεστιβάλ¨ έγινε… Ο καταναλωτής γενικά προστατεύεται από την εξαπάτηση και την παραπλανητική διαφήμιση. Αυτά λέει η λογική, και συνήθως οι νόμοι είναι λογικοί… Τώρα, το αν λείψουν 3 συγκροτήματα από τα 13, αλλά είναι αυτά πάνω στα οποία στηρίχτηκε το 90% της διαφήμισης, αυτό είναι θέμα για δικηγόρους…
Το ένα συγκρότημα είναι οι Manowar.Τα άλλα δύο ποιά ειναι;Έχει ακουστεί για ακύρωση και άλλων εμφανίσεων; :-k 'Η το λες παραδειγματικά και δεν ισχύει (sorry δε σε έπιασα).
Πάντως αν ακυρώσουν μόνο οι Manowar οι διοργανωτές άνετα μπορούν να το παίζουν τρελοί.
Manowar, Rhapsody Holylell πάνε πακέτο (ευρωπαϊκή περιοδεία), και μαζί με τους Μ. έχουν ανακοινώσει και οι άλλοι 2 στα σάιτ τους ότι ματαιώνεται η συμμετοχή τους για τους ίδιους λόγους. Βλ. και προηγούμενα ποστ.
Καλά δε χρειάζεται να κάνουμε εικασίες. Όχι χωρίς τους 3, αλλά και χωρίς Manowar μόνο δε νομίζω να τίθεται θέμα εάν θα γίνει ή όχι. Φαντάζομαι ή θα γίνει “πλήρως” ή δε θα γίνει καθόλου, κάτι που είναι και το λογικό. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχουν φάει οι Manowar, πάντως οι διοργανωτές ΕΠΡΕΠΕ να είχαν βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση. Μπορεί δηλαδή να μας (με) έχουν ενημερώσει πολλάκις ότι θα γίνει κανονικά, αλλά χωρίς επίσημη ανακοίνωση αρχίζω κι εγώ να έχω τις αμφιβολίες μου…
Μάλιστα.Τότε αν όντως γίνει τέτοιο πράγμα (που το απεύχομαι γιατί πολλά άτομα δόσανε 50 euro και δεν τους περισσεύανε κιόλας) θα μιλάμε για μεγάλο φιάσκο.
kourou συμφωνώ μαζί σου. Επίσης όσο βλέπω στο official site των Manowar την ανακοίνωση για ακύρωση να μην αλλάζει δε μπορώ παρά να πιστέψω αυτό πιο πολύ από τους ανεύθυνους διοργανωτες.Είναι Παρασκευή και την Τετάρτη είναι υποτίθεται το festival…Τι να πεις!
Manowar, Rhapsody, Holy Hell
κανενας τους δεν θα ερθει αν η ακυρωση ισχυει
αν οντως δεν ερθουν δε νομιζω το ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ να μην εξαργυρωσει εισητιρια ή εστω ενα κομματι της τιμης τους.
Αλλωστε πριν καποια χρονια το ιδιο δεν ειχε γινει στο ROCKWAVE με Maiden?
ακυρωσαν και η ΝτιΝτι επεστρεψε ενα μερος των χρηματων
προφανως σε αντιστοιχη περιπτωση περιμενω φυσικα την επιστροφη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των 25 απο τα 50 ευρω
Οι Epica θα είναι στο δεύτερο stage δεύτερο όνομα. Headliners είναι οι Tiamat.
Στο πρώτο ποιοι θα είναι headliners οι Battleroar?
Η αλήθεια είναι ότι εχθές μπήκε καινούριο νέο στην σελίδα τους για μια απονομή και για την ακύρωση ούτε λόγος.
Ομως από την άλλη, γιατί δεν το έχουν στείλει στο Blabbermouth? Για το Gods Of Metal το είχαν στείλει.
Εχω ξενερώσει απίστευτα πάντως με το συγκρότημα γιατί αν όντως έρθουν αυτά που κάνουν τώρα είναι καραγκιοζιλίκια… Τι νομίζουν ότι είναι καλό για τη δημοσιότητα? Να μιλάνε όλοι για το αν ακυρωσαν ή όχι?
Δυστυχώς όσο καθυστερεί η ανακοίνωση οτι θα έρθουν τόσο το χειρότερο
Μετα απο 3 μερες που χολοσκαω αποφασισα να σταματησω…
δε γαμιεται, αν θελουν ας ερθουν, αν δε θελουν ας μην ερθουν, δικο τους κακο.
Αν ερθουν θα παω ελπιζοντας σε μια καλη εμφανιση σαν αυτες σε Τσεχια και Γερμανια που εχουν κανει τον κοσμο να παραμιλαει, αν δεν ερθουν μαλλον βαζουν ταφοπλακα στην καριερα τους οσο αφορα την Ελλαδα…
simple as that
Πριν από λίγο (ξανα) πήρα… Όλα κανονικά με είπε ο άνθρωπος, είναι όλα τερτίπια των Manowar…Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν κανονικά, απλά οι Manowar παρότι γ@#$%&$ , σε τέτοια θέματα είναι και λίγο χαζοβιόληδες…[-X
Α! και για να μην αδικούμε και την εταιρία (για κάποιους που είπανε ότι ακυρώθηκε 2 φορές) και στις δύο περιπτώσεις ήταν υπαιτιότητα των Manowar…
Μα δεν είπε κανείς οτι έφταιγε η εταιρεία για τις προηγούμενες ακυρώσεις… zed
Ερε και να είναι Πρωταπριλιάτικο και να ανεβάσουν οτι είναι πλάκα την Κυριακή κακόγουστο!
Υπάρχει και στο εξωτερικό η April Fools Day
Όχι απλώς κακόγουστο, αλλά και ανέντιμο στα όρια της γυφτιάς, αν σκεφτείς ότι από 1/4 ακριβαίνει το εισιτήριο και γίνεται 55 (από 50). Είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι; Και καλά, οι Μ. μπορεί να έχουν έφεση στην κακογουστιά και στα καραγκιοζιλίκια, αλλά εδώ το θέμα αφορά 3 συγκροτήματα, επομένως ό,τι κι αν συμβαίνει είναι απόφαση της εταιρείας που οργανώνει την περιοδεία τους, και όχι των Μ. μόνο.
Και Πάσχα υπάρχει στο εξωτερικό… Θα πρέπει να έρθουν με τα κοκορέτσια on-stage? (αν κ δε θα ήτανε κακό… :lol: )
Εμ βέβαια γι’αυτό δεν ξέρω κανένα που να ακούει “που κ που” Manowar. Ή θα γουστάρεις πολύ ή καθόλου…
Άντε να δούμε…
katarxhn exei allaxei auto me ta eishthria, mono porta einai 55… epishs den paizei na ginei to festival xwris tous manowar. oi diorganwtes de lene oti 8a ginei to festival, alla to oti 8a er8oun oi manowar. profanws to neo reuma leei oti 8a r8oun oi manowar giati auto tous exoun pei oi manowar… kai oso den vgazoun th rimada thn anakoinwsh 8a xenerwnoume olo kai perissotero kai an telika er8oun(to pi8anotero) duskola 8a th glutwsoun th giouxa-touaxistonl apo mena… eimai paaaara polu periergos na dw ti 8a leei h anakoinwsh:-k :-k
Ε τι να λέει? Θα λέει ότι άδικα ψαρώσαμε από το Πρωταπριλιάτικο αστείο…[-X
asteio 8a htan gia mera kai oxi gia 5… alla kai pali den paizoun me auta. yparxoun kai kalutera, opws oti dialu8hkan…:lol: :lol2: \:D/ [-o<
το πιο σωστο απ ολα ηταν αυτο που ειπες!
εχει δικιο. οι manowar θα το χαν στειλει αν ηταν. δε σας ακουγται περιεργο; εχουν περασει τρεις μερες και ακομα τιποτα…