αυτο μας το κρατανε για μια μερα πριν τη συναυλια…:lol:
Αδεια απο τη δουλεια για τη Μ. Τεταρτη πηρα (κανονικη … οχι απο τη σημαια)!!!
Αεροπορικα εισητηρια για Αθηνα εκλεισα… Το εισιτηριο της συναυλιας το πηρα σημερα (μου το εστειλε φιλος) και τελικα δεν ξερουμε ακομη αν θα γινει σιγουρα αυτη η γ…συναυλια!!!:x :x :x :x Και αυτο γιατι ορισμενοι ειτε λεγονται συγκροτημα ειτε διοργανωτες τρομπαρουν ασυστολα 5 μερες πριν το live
Μου φαινεται οτι ειναι για πολλες ολοι τους.
ειναι οντως αληθεια οτι αρκετοι ταξιδευουν και ειναι σε δυσμενη θεση. τι να σου πω φιλε. υπομονη. δευτερα πιστευω θα ξεκαθαρισει το τοπιο. δε νομιζω μεσα στο σαββατοκυριακο να βγει ανακοινωση. καλου κακου ριχνε καμια ματια στο site των manowar, του march metal day αλλα και εδω στο forum μπας και μαθεις κανα νεο γρηγορα για να κανεις και συ το προγραμμα σου…
Συγγνωμη που θα το πω, αλλα αυτα μονο εδω γινονται!!!
March 30, 2007
Demons, Dragons & Warriors Tour 2007 confirmed in Athens, Greece
We are pleased to announce that all technical difficulties prohibiting the show in Athens have been solved.
MANOWAR, RHAPSODY OF FIRE and HOLYHELL will perform as scheduled on Tuesday, April 4th at the Hellenikon Fencing Olympic Complex. To find ticket information click here.
στα news…ειναι official… :band:
Θα φανε γερο κραξιμο ρε… Μας δουλευουν???
Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι ητανε αυτα τα technical difficultes…
epitelous oi manowar bgalan anakoinwsh!!!
"We are pleased to announce that all technical difficulties prohibiting the show in Athens have been solved.
MANOWAR, RHAPSODY OF FIRE and HOLYHELL will perform as scheduled on Tuesday, April 4th at the Hellenikon Fencing Olympic Complex. " :-k :-k :-k
kai gia osous exoun amfivolies akoma gia to poios eftege gia to olo mperdema…h amesws epomenh anakoinwsh einai:
"The Moscow, Russia, April 7th performance of MANOWAR has been cancelled due to technical difficulties that are beyond the band’s control. More details will follow.
Those who have purchased tickets should contact the location where they were purchased."#-o #-o [-X [-X [-X
kala magkes mas peisate…
xeftila lew gw…
το ωραιο ειναι οτι τωρα ακυρωθηκε η Ρωσσια
March 30, 2007
Demons, Dragons and Warriors Tour 2007 in Moscow, Russia, April 7th
The Moscow, Russia, April 7th performance of MANOWAR has been cancelled due to technical difficulties that are beyond the band’s control. More details will follow.
Those who have purchased tickets should contact the location where they were purchased.
πολλα technical difficulties ρε παιδι μου…δε φτανει η βενζινη για τις harley ως εκει…
Αβυσος η ψηχη του De Maio…
Epika megalo thread! Oti prepei gia tous g@mw-kai-dernw-Manowar!
ΕΤΣΙ!!!
Τρενάκι πηγαίνει η υπόθεση! :lol3: :lol3:
Ξεχάστε τα όλα ρε! 8)
[SIZE=“4”]Έρχονται οι Manowar![/SIZE]
Ας αφησουμε τους Ρωσσους να ανυσηχουν τωρα!!!:lol: :lol:
Τα technical difficulties ειναι τα μπικικινια…
Ηθελαν εκτος απο τα 50.000 της προκαταβολης να παρουν και τα υπολοιπα εκβιαστικα. Το ιδιο παραμυθι θα πουλησαν και στη Ρωσια. Και μαλλον ο εδω διοργανωτης, προκειμενου να μη χαθει η συναυλια εχωσε (ξανα) το χερι στην τσεπη και εδωσε κι αλλα. Οι Manowar μου θυμιζουν κατι κλεφτοκοταδες που υπαρχουν σε κατι χωρια που σου κλεβουν την κοτα και μετα την αλλη μερα ερχονται να στην πουλησουν.
Εγω τους Rhapsody θελω να δω. Τωρα ομως, το σκεφτομαι αν θα παω να δωσω το 50αρικο που με τοσο κοπο βγαζω…μαλλον οχι. Ουστ! Κλεφτοκοταδες…
υ.γ.1 τις προκαταβολες απο τις αλλες 2 συναυλιες που ακυρωθηκαν δεν τις επεστρεψαν. Το ιδιο εκαναν σε ολη την Ευρωπη.
υ.γ.2 Το dvd με τη συμφωνικη στο μεγαλυτερο μερος ειναι playback. Ταδε εφη, γερμανος τεχνικος εκεινης της ημερας, manowar fan και 100% αξιοπιστος.
υ.γ.3 Με τις υγειες σας.
O τραγικός της ιστορίας είναι ο διοργανωτής, που του έκανε ένα σωρό νούμερα ο De Maio, και παρόλα αυτά για να φανεί αξιόπιστος προς το κοινό αποφάσισε να υποκύψει. Και στο τέλος δε θα πάει καλά η συναυλία γιατί θέλουμε να τιμωρήσουμε τους Manowar… Χαχα, τραγικό… Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν καλοί διοργανωτές στην Ελλάδα. Αν δεν έδινε τα λεφτά θα λέγαμε ότι ήταν ακόμα ένας διοργανωτής που ήθελε να κάνει αρπαχτή.
Βέβαια, όσοι έχουν ξενερώσει με την κατάσταση έχουν 100% δίκιο!
οχι φιλε μου. ισα ισα που ο διοργανωτης αν ειναι ετσι τα πραγματα εχει κερδισει την εκτιμηση αρκετων. αν και ετσι ζουδια που ειναι πολλοι μεταλλαδες και μη σημερα τι να το κανεις…μετα απο ενα μηνα θα το χουν ξεχασει.[-X
Δεν θα μαθευτούν ποτέ αυτά επίσημα πάντως…οπότε, η εκτίμηση που λες παει περίπατο.
δηλαδη εκατο χιλιαρικα ηταν η αμοιβη τους?
για ολο το πακετο?
ρε συ αυτοι ειναι φτηνοι να τους φερνουμε καθε χρονο!
οι Maiden πηραν σιγουρα τα τριπλασια
Παιδιά, έχει βγει σποτάκι του φεστιβάλ με τον Λευτέρη Πανταζή.
Δεν κάνω πλάκα. :lol: