Να ρωτησω:
Ενα τραγουδι των Epica που λεει “forever and ever” πως λεγεται??
Να ρωτησω:
Ενα τραγουδι των Epica που λεει “forever and ever” πως λεγεται??
ειναι διασκευη απο Demis Roussos? :lol:
σοβαρα τωρα, λεγεται “Cry For The Moon” και γαμαει 8)
Εμενα μου λες? Ακουσα χθες για πρωτη φορα και μου αρεσαν πολυ… Βεβαια, μπορει να εβαλε και το χερακι της η Simone…
EIMAI ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!
ολα καλα μεχρι να βγει ο @ρχειδα$ ο Di Maio και να αρχισει τις φαμφαρες του. κατι ηξερα αλλα δεν το περιμενα τοσο πολυ…να μου λεει για ιστορικες μπαντες και “death to false metal” και “fuck the malakes”
με το που τα ειπε αυτα, αφου εφαγε τα μπινελικια του απο μενα, αλλα που να ακουστω σικωθηκα κι’εφυγα, εκτος των αλλων ειναι τιγκα στην προπαγανδα, εθνικιστες και φαλοκρατες, να πανε στο διαολο, επρεπε να τους δω και live για να καταλαβω τι κουμασια ειναι…[-X [-X κατα τα αλλα μ’αρεσαν οι Inner Wish και οι Rhapsody καλοι ηταν. αυτα.
FILE SOCRATES OTAN PAS SE ENA LIVE MANOWAR OLA AUTA TA PERIMENEIS…BTW…KALA EKANES KAI EFIGES GIATI AN DEN GOUSTARES XTHES TOUS MANOWAR TOTE MALLON AUTOI DEN APEUTHINONTAI SE ESENA,PROFANOS GOUSTAREIS AKOMI MPANTES TIPOU KOPSOMALLICA I ALLIOS METALLIRA(ALLIOS DEN PAIZW)!!!THA SOU PERASEI…OI MANOWAR TA EDOSAN OLA EXTHES KAI EPIDI TO PARAMITHI ME TIN PROPAGANDA PAEI POLI ENA EXO NA PO AGORASE TA PERIODIKAKIA POU KIKLOFOROUN STIN ELLADA PLIN ROCK HARD KAI PIGAINE NA GOUSTAREIS ME TA RINGTONES TON RAPSODY KAI TON EPICA(ALITHIA OTAN VGALEI TIN PROTI RITIDA I GOMENA THA DIALISOUN?GIATI GIA KANA DIO ALBUM TOUS VLEPO AKOMI).
I PROPAGANDA KAI O FASISMOS TIS DIDI EPREPE NA SE PROVLIMATIZEI KAI OXI O DE MAIO…AUTOS TOULAXISTON TOSA XRONIA EINAI STATHEROS…I ALLOI GLIFOUN EKEI POU FTINOUN…
OSO GIA TO AN EINAI ETHIKISTES OI MANOWAR KANE KANA KRIO NTOUS NA SINELTEIS…KAI STIN TELIKI KAI ETSI NA EINAI POU DEN EINAI, EIDES KANENAN NA XALIETAI???
OSO GIA TO FALOKRATES SKEPSOU KAI POIOS DEN EINAI???OLOI DLD TIS GOMENES MAS TIS PERNOUME ME SINAISTHIMA PANTA KAI IERAPOSTOLIKA!!!A RE TI ALLO THA AKOUSW…[-X
Λιγα για τους Epica…
Οσο για τα αλλα,συμφωνω πανω κατω…
Κλασικό post socrates, και κλασική απάντηση θιγμένου οπαδού…
DEN EXO PROVLIMA ME TOUS EPICA ALLA EPEIDI KATA TIN PROSOPIKI MOU APOPSI AUTES OI MPANTES DEN EXOUN MELLON EIMAI EPIFILAKTIKOS(IPIRXAN KAI KALLITERES ME GINAIKIA FONITIKA)…DLD POSI PIGAN GIA TIN MOUSIKI KAI POSI GIA TI GOMENA STIN TELIKI…
AUTO POU ME PROVLIMATISE GIA ALLI MIA FORA EINAI I MI ANAGNORISI TON INNER WISH…E OXI KAI 20 LEPTA…ALLA OK TOULAXISTON AUTOI TIN FORA TOUS EIDAME KAI LIGO…TIS PROIGOUMENES OI FILOI MAS OI DIORGANOTES FRONTISAN NA EIMASTE AKOMI STIN OURA OTAN EPAIZAN…SEVASMOS EPITELOUS STIS ELLINIKES MPANTES…
φιλε Soto εχεις δικιο στο οτι επρεπε να τα περιμενω αυτα αλλα οπως φανηκε δεν ημουν καταλληλα προετοιμασμενος και ειχα σχηματισει λαθος αποψη. το οτι εκανα καλα και εφυγα εγω το ξερω αλλα για τους Metallica που λες μπορω να πω οτι με πειραξε το λιγοτερο, μιας και αυτοι ουκ ολιγες μ@λακιε$ εχουν κανει και ποτε δεν ημουν φαν τους. αλλα για να μιλησει ο Di Maio και ο καθε Maio για Maiden και Priest πρεπει να πλενει το καθε δοντι του βρωμερου στοματος του με βιτριολη και κυρωζινη. και ναι, γουσταρω ακομα ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ μπαντες τετοιου τυπου. οσο για τα περιοδικα που λες αγοραζω το πολυ κανα Rock Hard το διμηνο και ringtones δεν εχω γιατι δεν εχω καν κινητο. σ’αυτα που λες για τους Epica σε γενικες γραμμες συμφωνω, και με Rhapsody δεν εχω ασχοληθει καθολου. εγω απ’αυτα που ειδα εχτες αυτα καταλαβα περι εθνικισμου και φαλοκρατισμου και δεν ειμαι καθολου υπερ κανενος εκ των 2 και ειλικρινα δεν ξερω τι κανεις εσυ με τις γκομενες σου και ουτε θελω να μαθω, κρατα τα για σενα και γι’αυτες. δεν χρειαζεται να κανω κανενα κρυο ντουζ γιατι εχω ηδη συνελθει και αναθεωρησει, τα λαθη πληρωνονται αλλα και προσφερουν ανοσια στα επομενα.
SIGA MIN THIXTIKA KIOLAS ME APOPSI POU EINAI EKTOS TOPOU KAI XRONOU…
APLA EXW VARETHEI OTI DEN MAS ARESEI KAI OTI EXEI LIGO SIMAIOULA NA TO THEOROUME FASISTIKO…DEN PEIRAZEI OPOS EIPE KAI O TRAGOUDISTIS TON RAPSODY…PAME MORE ELLADA…POU NA PAME RE PALLIKARI MOU?
@SOCRATES…OK KSEREIS KALA TI ENNOW GIA TIS GOMENES KAI DEN ITAN PROSOPIKO…ANYWAY…
APLA MIN KRIVOMASTE PISO APO TO DAXTILO MAS KAI MIN VAZOUME TAMPELES TOSO EUKOLA…
OI MANOWAR FASISTES…OI SLAYER FASISTES…OI MAIDEN FASISTES EPEIDI KRATAN VRETANIKES SIMAIES…KOK…
OSO GIA TOUS PRIEST KAI TOUS LOIPOUS E OXI RE FILE AUTOI KAI AN GLEIFOUN TORA EKEI POU EFTINAN…OLOI KSEROUN POS TON ROB OI IPOLOIPOI TON ANEXONTAI GIA NA POULISOUN KANA DISKO PARAPANO…TO OTI DEN TON GOUSTARAN EPIDI ITAN GAY TOUS KANEI DEKA FORES PIO FASISTES APO TOUS MANOWAR POU TOULAXISTON MENOUN STA LOGIA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην ανησυχείς γι’αυτό! Θα τους δούμε στα τέλη Μαϊου στο ΑΝ μόνους τους και θα τους καταευχαριστηθύμε!
ENNOEITE…INNER WISH MPLOUZAKIA PANTOS EIDA POLLA…KAI OXI AGORASMENA APO TO LIVE APO PRIN…AUTO LEEI POLLA…:-k
δεν ειναι μονο οι σημαιες, εχεις δει εσυ αλλη μπαντα να λεει πριν βγει “from the united states of america”?και hail to true metal, death to false metal και fuck ολα τα αλλα, τελος παντων, μην επαναλαμβανομαστε. για τους Slayer δεν ξερω, και μονο ο ηχος τους με απωθει παντως για τους Maiden δεν ειπα τιποτα. για τους Priest εχεις τεραστιο λαθος. δεν ενοχληθηκαν οι υπολοιποι επειδη ο Rob ειναι gay, αυτοι το ηξεραν απ’το 70’ τωρα τους επιασε? ο ιδιος ο Rob σε μια φαση ειχε παθει εναν κλονισμο και δεν ηξερε αν ηταν αυτο που προβαλε και γενικα ειχε πολλα ερωτηματικα τα οποια εχει ξεπερασει εδω και καιρο και οι Priest συνεχιζουν ακαθεκτοι. οσο για τον αν τον ανεχονται για χαρη πωλησεων δεν νομιζω, σιγουρα το οτι επανενωθηκαν ειναι ενα εμπορικο ατου αλλα οχι οτι τον ανεχονται κιολας, ελεος, λες και μιλαμε για κανεναν ερασιτεχνη…
απλά θα σας πω την γνώμη μου και ας θυμώσουν όσοι θέλουν…
Σήμερα οι MANOWAR αντιπροσωπεύουν και είναι ο ορισμός της παρακμής και του ξεπεσμού του heavy metal.
Μπορεί ο οποισδήποτε νε έχει διαφορετική άποψη και γνώμη, μετά όμως από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες η δική μου άποψη δεν πρόκειται και με τίποτα να αλλάξει για αυτούς…
και ας είχανε καλό set list…και ας παίξανε δυο ώρες και ας βγάλανε τους πύρινους λόγους για true metal, brothers of metal… ότι γαμάνε και πίνουνε μπύρες…
παρακμή, ξεπεσμός και κοροϊδία στο μέγιστο βαθμό… τουλάχιστον ας ονομαστούν MONEYWAR να είναι και αντιπροσωπευτικό το όνομα με την συμπερισφορά τους…
και φυσικά ποτέ δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε κατά διάνοια συγκροτήματα σαν τους PRIEST, MAIDEN, METALLICA… και ας λέει ο DeMoneyeio ότι θελει…
αμερικανάκια με σήμα το δολάριο…
τώρα μπορείτε να με κράξετε άνετα…
Τη γνώμη σου μπορείς να τη λές, αλλά να έχει κάποια βάση. Κι εγώ δεν ήμουν θετικά προκατειλημμένος για τo live για τους γνωστούς λόγους, αλλά παρόλα αυτά έφτασα στο σημείο να το χαρακηρίσω ως ένα από τα καλύτερα πού έχω παρακολουθήσει. Και να σημειώσω ότι πλεον δεν ενθουσιάζομαι και πολύ έυκολα από μία συναυλία! Όσο για το Moneywar βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι οι Μaiden, Priest, Metallica τα κάνουν όλα για τη ψυχή της της μάνας τους;
οι Inner Wish ηταν πραγματικα τρομεροι! μια απο τις καλυτερες εμφανισεις τους ανετα κατ εμε.
παντως ενα δυο σχολια.
ενοχληθηκα οταν ανεφερε ο de maio τους judas priest, αλλά οχι τοσο. μου αρεσει η μουσκη τους, δε συμφωνω με τις ιδέες τους και δε με υποχρεωνει κανεις να φωνάζω “yeah” οταν να λεει. και ουτε το εκανα. δικαιωμα του ειναι να μιλησει, και αφου η φαση με την ομιλια, γυναικα και την κιθαρα κρατησε 5-6 λεπτα αν τα βαλεις μαζι, + το τραγουδι, πραγματικα δε με πειραξε καθολου επειδη πρωτον δεν ηταν φαση rockwave και χτες έπαιξαν και απιστευτα, και ειχαν και τρομερο set list καθως απο εποχες kings of metal και πισω δεν εβγαλαν κανενα τραγουδι απο το αρχικο set list.
αν τα βαλεις μαζι και δεις συγκινηση και πορωση στα mountains, secrets of steel, the oath, και ενα καρο αλλα που δεν ηλπιζα ποτε να ακουσω, τα 5-10 λεπτα αυτα (το πολυ) δε με πειραξαν επειδη σαν ποσοτητα ειναι αμελητέα. χτες οι manowar επαιξαν σαν kings of metal. μονο αυτο εχω να πω. οι ιδέες τους μπορει να μην εχουν απήχηση σε μενα, αλλά αφου δεν επηρρέασαν την ροή της εμφανισης τους σημαντικα, δε με ενδιαφερει. στο κατω κατω, η μουσικη μετραει.
Kαλα, εκει που ανεφερε Priest και Metallica και εγω εβριζα και μπορει και να με ακουσε γιατι ημουνα και πρωτη σειρα στο καγκελο… Οπως επισης ξενερωσα και με τον αμπαλο που ανεβασε για να παιξει κιθαρα… Εντω μεταξυ, επειδη ηταν αριστεροχειρας, την κιθαρα την κραταγε αναποδα… Τεσπα, ανεβαζω κατι βιντεακια που τραβηξα, οσοι θελετε, ριξτε μια ματια…
δημητρη, με οσα εχουν γινει δε νομιζω κανεις συνειδητοποιημενος να σε κραξει. αλλα το θεμα ειναι οτι οι manowar επαιξαν καλα τελικα. και οτι ειπα στο προηγουμενο ποστ τα ειπα οσον αφορα αποδοση, set list, και ολα οσα αφορουν μια live εμφανιση.
αν δεν ειχαν κανει μια τοσο καλη εμφανιση και γω τα ιδια θα ελεγα. απο ιδέες, πες τους γραφικους, πες τους οπως θες. εγω ομως πηγα να δω καλη συναυλια, και τελικα την ειδα. το μονο σπαστικο οντως ηταν που μιλησε ετσι για αλλα μεγαθηρια, και στο λέει ανθρωπος που ειναι κατεστραμμενος με Judas Priest…και αυτο οντως με πειραξε, αλλα οχι τοσο επειδη περιμενα κατι αναλογο…