March Metal Day: Manowar, Rhapsody, Holyhell, Tiamat, Epica κα - 4 Απριλίου, Ελληνικό

AAA EINAI ANTRAS DLD MLKIA EKANA…:lol:
SORRY …

:lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3:

λοιπον ασχετε,
ειναι το τελευταιο reply που κανω, γιατι πολυ ασχολη8ηκαμε μαζι σου.
οι megadeth σαν group, εννοειται οτι κολλανε με τους metallica. στο συγκεκριμενο thread ομως ΔΕΝ κολλανε. αυτο εννοουσα!
οσο για το creeping death, αυτα ειναι μουφες και το εχουν πει και οι ιδιοι οι exodus!
επισης, ακου το κομματι impaler απο το tempo οf the damned και πες μου τι σου θυμιζει το riff που μπαινει στο 1:47. το κομματι το εχουν συνθεσει με τον hammett…

… και κατι τελευταιο: για τους metallica μη μου κανεις ουτε τον εξυπνο, ουτε υποδειξεις γιατι πολυ απλα δε με ξερεις και δεν ξερεις τι γνωριζω για αυτους.

γεια χαρα!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! =D> :lol3: :lol3:

@ hoegaarden: Το είχα δει, αλλά δεν έκανα τον παραλληλισμό! :stuck_out_tongue:

ευχαριστω για την φωτο by the way :wink: :lol:

(και καλα οτι μου δωσες φωτο της γκομενας σου…γελαστε αστειο ηταν χαχαχα :tomato:)

υποστηριξε με! παραδεχτηκα οτι ο daniel ειναι γαματος :stuck_out_tongue:

FILE EXEIS POLI PLAKA TELIKA ALLA AFOUS AKOMI METALLICA TI NA SOU PEI KANEIS STAY ANGER I KALLITERA ST.ANGER…ANTE GEIA PITSIRIKO POU THA MAS PEIS KAI ASXETOUS…AN DEN MAS GOUSTAREIS FAE MONO TIS PATATES…RE LIGE AN DEN IKSERA DEN THA EGRAFA MIA SELIDA KAI MPORO NA SOU GRAPSO ALLES DEKA POIOI METALLICA??KANE MAS TI XARI…NA NAI KALA TO MTV…KAI OI GOMENES POU AGORASAN TO BLACK ALBUM GIA TIS MPALANTES ELEOS PIA…

Εχεις δικιο…Ολοι στα δισκαδικα να αγορασουμε ντουετο μαστειν με σκαμπια!!!

Καλα, οποιος πιστευει οτι οι Manowar ειναι καλυτεροι απο maiden ,Priest, Metallica δεν ειναι να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα…Αν δεν ηταν αυτοι, ο Ντε Μαιο θα ηταν ψαρας αυτη τη στιγμη…:smiley:

Παρτε και ενα απ’τα βιντεο που τραβηξα χθες!!

http://www.youtube.com/watch?v=QFiJZa35oVQ

Ντακς ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο… Κι εσύ γιατί οργίζεσαι τόσο πολύ, επειδή σου θίξανε τους Μάνογουορ; Εσύ δλδ πόσω χρονώ είσαι, άμα δεν είσαι ¨πιτσιρίκος¨; Είναι δυνατό να μπαίνεις σε συζήτηση του τύπου ¨Οι Μάνογουορ είναι καλύτεροι από τους Μέιντεν¨ και να μη μας κάνεις να αναρωτιόμαστε για την ηλικία σου;

oi maiden ειναι καλυτεροι απο τους manowar διοτι υπερεχουν αριθμητικα και αν πλακωθουν τους εχουν ανετα

Ναι αλλά οι άλλοι έχουν κάτι σπαθιά νααα και είναι πολύ άγριοι

RE DEN EXETE KATALAVEI KATI ANTI NA ASXOLOUMASTE ME TIN OUSIA OTI OI MANOWAR XTHES ITAN APISTEUTOI ASXOLOUMASTE ME TO TI EKANAN STIN SKINI…DIAFONO ME TO OTI TOUS KRAZOUN ALLOI POU
IPOKRITIKA DEN VLEPOUN TIN KATANTIA TON ALLON…SIGA TORA MI MOU DOSEI KANEIS MATHIMATA GIA METALLICA,MANOWAR PRIEST KAI MANOWAR…TOUS EXW FAEI OLOUS ME TO KOUTALI…ALLA ELEOS DEN FTAINE OI MANOWAR GIA OLA…

:lol: :lol: AUTO TORA TO EIDA…SOSTOS…:lol: :lol: :lol:

Kαι οι Maiden εχουν τον Eddie,που τους εχει ολους για πλακα.
Αρα κερδιζουν.

Χμ, το περίμενα αυτό… Αλλά οι Manowar έχουν τις γκόμενες, οπότε θα έχουν ζήσει μια πιο ολοκληρωμένη ζωή πριν το αναπόφευκτο τέλος

… ρε σωτε εννοειται αυτο. και στη σκηνη μπορει να ηταν πολυ καλοι, αλλα ανεκαθεν αντιπαθουσα αυτο το group γιατι ειχε μια σταση υπεροπτικη και δεν κοιταγαν τα δικα τους χαλια!!!

δε δινω μαθηματα σε κανεναν, εσυ το επαιξες “αρχοντας” και " τα ξερω ολα". αλλη ορεξη δεν εχω νομιζεις…
τεσπα… με νευριασες ασχημα ομως… δεν εχω τπτ μαζι σου, εννοειται, δε σε ξερω, αλλα οι metallica ειναι ΠΟΛΥ μεγαλο κεφαλαιο (εχουν κανει και μαλακιες, οπως ολοι), αλλα καμια σχεση με manowar… τι συγκρινουμε τωρα???

Ok όλα, αλλά μέχρι εδώ. Αν θέλετε να γράψετε για χθες, γράψτε. Αν θέλετε να σχολιάσετε είτε θετικά, είτε αρνητικά, σχολιάστε. Αλλά αν συνεχίσετε τα post για το ποιοι είναι καλύτεροι και ποιοι την έχουν μεγαλύτερη θα αρχίσω να σβήνω μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.

ετσι πρεπει…:–