Πολλές φορές με βγάζεις από το κόπο να τα γράψω!
παντως απορω, ολοι αυτοι που βρεθηκαν μπροστα στα “παρατραγουδα” που υποτιθεται εγιναν backstage πριν βγουν οι Manowar γιατι δε λενε αναλυτικα τι συνεβη? τι φοβουντε και ποιος τους εμποδιζει?
Pantws to ekplhktiko ths olhs ypothesis einai pws an ontws yphrxan paratragouda kai to sygrothma den hthele na vgei, telika oxi mono vghkan alla kai epaixan kanonikotata.Thema arpaxths den tithetai.Tha borousan na mas paixoun 7-8 tragoudia to poly kai na shkwthoun na fygoun me auta pou eginan.Kapoioi eipan oti to group tsantisthke me thn ypervolikh kathysterhsh tou festival.Oi Manowar anti na vgoun gyrw stis 10 vghkan stis 12 kai to live teleiwse stis 2!Skefteite oti to festival eprepe na eixe arxisei stis 12:30 to meshmeri kai arxise stis 2:30 opote olo to programa phge 2 wres pisw
lepon.
oi manowar paiksan kala 2 wres kai den m endiaferei ti kai pws. paiksan me kalo hxo - an hsoun sth mesh kai me xamhloterh entash - logw xorou. o adams meta apo 3 tragoudia epiase teleia apodwsh. O logan einai metrios.
o ross ebgale orea riff - alla ntaks - den htan pote kai group aksiosewn paixtika oi manowar. paixtika mono.
kommatia mexri kai to triumph me to KILO bgazan epi. apo ekei kai pera 3-4 ana disko kai ta ALLA EINAI FYRRA !
Epipleon - i shmaia ! egw nomisa oti htan petseta. ontws th diplwse kai tin edwse. ta alla einai foumara.
egw htela liiigi paparia perissoterh. dhl - parahtan sobarei - kai otan o TRUE GREEK VIKING - phre kai toupe - xaxaxa ntaks - oi manowar na pozaroun me ta fouskwta ta mpratsa kool ! kai me ta dermatina - esy agori m ekeina ta yper xairekaka - shapes - ti ta ekanes you proud citizent of GREECE ! lol … eprepe na esprwxne ton di M kai na tou elege this is sparta re gkargiolh ! xaxaxa !!!
oi manowar apla ikanopoihsan tous 2500 opadous tous. dystyxws oi 2500 + alloi opadoi tous mallon eixan ksenerwsei kai DEN … pathsan - kathws kai oi polemioi den htan ekei gia na boulwthoun…
telwspantwn…
ta 3 mainstage acts pou prolba - feugwntas pao th douleia . htan. ok - kalo alla me xalia hxo kai POLY OLY KALO - anelpista kalo. (sth seira emfanishs tous)!
auth ein i gnwmh mou !
. Ο συνδυασμός καλού ήχου και φωτισμού έκαναν την εμφάνιση τους αρκετά εντυπωσιακή, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Re paidia sorry…molis to diavasa ayto…Stin idia sinaylia eimastan??? Eimouna 3h seira kai ektos tou toi o ixos eitane mpourdelo…eixa piasei kai tin parla me ton diplano mou, toso xamila pou eitan…
Stous manowar dinamose men alla paremeine skata mexri kai pou teleiose to live…Eleos dld, ki ego karakavlosa me tis kommatares pou peksane alla mi leme ko oti theme tora…Xeirotero ixo dene xo akousei pote sti zoi mou…
Να και κάτι που έχω να πω καιρό: Αν μπορείτε αποφεύγετε τα greeklish παρακαλώ! Thanks!
Μάλλον δεν είχες πάει στους Tool! :lol:
Με καθυστέρηση αρκετών ημερών ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ 2 λόγια για αυτό το mini festival.
Η πρώτη μπάντα που ήρθα σε επαφή με την είσοδό μου στο χώρο ήταν οι Inactive Messiah.
Ο ήχος τους ήταν τόσο άθλιος, που θα έκανε τους Immortal περήφανους…:lol:
Το απόλυτο ξύσιμο! Ηχητικά μιλάω, όχι μουσικά!
Καθώς δεν κατατάσσονται στα αγαπημένα μου μουσικά είδη, δεν έδωσα και μεγάλη σημασία!
Οι θεσσαλονικείς Emerald Sun είχαν και αυτοί κακό ήχο και αρκετό τρακ.
Ήταν συμπαθητικοί, αλλά το heavy-power που παίζουν μου ακούγεται τόοοοσο τετριμμένο, που με κούρασαν!:dunno:
Οι επόμενοι Innerwish ήταν άνετα η δεύτερη καλύτερη μπάντα του festival μετά τους headliners!=D>
Mε πολύ καλύτερο ήχο, άνεση και φοβερά τραγούδια στο δυναμικό τους απέδειξαν για μια ακόμα φορά την πολύ μεγάλη αξία τους! Κρίμα που παίξανε μόνο 5 κομμάτια!
Περιμένω από τώρα την επόμενη εμφάνισή τους στις 29 Μαΐου!
Οι Epica με την Simone Simons στο μικρόφωνο έκαναν πολυ κόσμο να παρακολουθήσει την εμφάνισή τους! Δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan του είδους, αλλά μπορώ να πώ ότι η ώρα κύλησε πολύ ευχάριστα και μου άφησαν πολύ θετική εντύπωση! Ειδικά, προς το τέλος που η Simone “έφυγε” διακριτικά και η μπάντα άρχισε να “χώνει”! Μέχρι και κάποια black περάσματα πήρε το αυτί μου…
Περισσότερα για την Simone αργότερα…
Τους Battleroar υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δεν τους “πάω” καθόλου και τους βαριέμαι αφάνταστα!
Παίξανε και πάνω από τους Epica… #-o
Οι Τiamat μου άρεσαν πολύ όταν πήγαινα γυμνάσιο - λύκειο! Τα “The Astral Sleep” και “Clouds” συγκαταλέγονται ακόμα στα αγαπημένα ‘90s ακούσματά μου! Αλλά από το “A Deeper Kind of Slumber” και μετά τους παράτησα! Η εμφάνισή τους δεν με άγγιξε καθόλου και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό…
Main Stage:
HolyHell
Μουσικά, ήταν όπως περίπου τους περίμενα, αλλά η έκπληξη ήταν η δίμετρη τραγουδίστρια τους Maria Breon! Ντυμένη με δερμάτινα, έπαιρνε συνεχώς απίστευτες (για να μην πω τίποτα άλλο…) πόζες και γενικότερα η παρουσία της …αναστάτωσε! :bounce:
Από κοντά δεν ξέρω τί λέει, αλλά από μακριά (σαν φιγούρα) ήταν πολύυυυυ καλή!
Α! Και από φωνή δεν τα πήγε και άσχημα!
Οσο για τους Rhapsody, τί να πώ!
Μέσα στις χειρότερες 5 live εμφανισεις που έχω δει στη ζωή μου!
Παραλίγο να αρχίσω το κάπνισμα από τη βαρεμάρα! :sleep:
Τί τους βρίσκεις ρε Joey;
From the United States of America, [SIZE=“4”]Αll Hail Manowar![/SIZE]
Έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά και πριν και μετά την εμφάνισή τους!
Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο!
Οι Manowar επί ένα δίωρο παίξανε ένα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό setlist, οι εκτελέσεις ήταν τουλάχιστον πάρα πολύ καλές και ο ήχος ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρξει με την άθλια ακουστική του γηπέδου!
Ακόμα δεν έχω πιστέψει ποιά κομμάτια ακούσαμε - βιώσαμε live!
Πολύ πλάκα είχε η φάση με τον κιθαρίστα, αλλά και την τύπισσα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή!
Φανερά στημένο!
Απέδειξαν ότι όταν θέλουν, μπορούν να κάνουν θαύματα!:respect:
P.S. 1 Η ακουστική του γηπέδου ήταν τραγική και ελεεινή! Προφανώς επιλέχτηκε γιατί ευνοούσε την ύπαρξη των 2 σκηνών, αλλά…
P.S. 2 Mου είναι αδιάφορη η γνώμη του DeMaio για τους Maiden, Priest και 'Tallica…
H ζήλεια μερικές φορές δεν έχει όριο…
P.S. 3 Δικαίωμα των Manowar ήταν να μην θέλουν να χρησιμοποιήσει την κονσόλα και την σκηνή τους κάποιο άλλο group…
P.S. 4 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που προσπάθησαν να μην ακυρωθεί για τρίτη φορά αυτό το festival! Επίσης, που στην τιμή των 50 euros (που θα ήταν ούτως ή άλλως για τους Manowar - Rhapsody - Holyhell) προσθέσανε καμια δεκαεριά groups ακόμα!
P.S. 5 Ήταν όμως και μεγάλο λάθος τους που υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη και οι Manowar “αναγκάστηκαν” να βγούν στις 12 τα μεσάνυχτα! Πιθανότατα να παίζανε και άλλα κομμάτια, αν η ώρα δεν ήταν τόσο περασμένη…
P.S. 6 Συγχαρητήρια και στην ομάδα του rocking.gr για το signing session με τους Epica!
Και φυσικά, χάρηκα για την γνωριμία με όσους - όσες γνώρισα εκείνη τη μέρα!
P.S. 7 Είχα υποσχεθεί στον φίλο μου τον Κώστα (aka tolkki) ότι θα βγάλω φωτογραφία με την Simone και θα του την αφιερώσω, μιας και δεν μπόρεσε να βγάλει αυτός, καθώς έπρεπε να φύγει αμέσως μετά την εμφάνιση των Epica…
[SIZE=“1”]Aν τον πιάσω αυτόν με έβγαλε έτσι…[/SIZE]
Anyway, the Beauty and the Beast!
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2615&page=69
Το γεγονος οτι οι Rhapsody και Holyhell δεω ειχαν καλο ηχο οφειλεται στο γεγονοσ οτι επαιζαν με τα ιδια μηχανηματα που χρησιμοποιουσαν οι Manowar μονο που οι Manowar εχοντας το DeMaio bass το οποιο οπως και να το κανεις δεν ειναι ογκωδες μπορεσαν να εχουν πολι καλυτερο ηχο απο τους παραπανω.Ολοι οι προηγουμενοι ειχαν μια τρελη μπασιλα στη μουσικη τους και ακουγοταν μονο μπασο και τυμπανα.Οι κιθαρες ειχαν εξαφανιστει.Τελος παντων εγω επιτελους ειδα Manowar οπως παντα ονειρευομουν να τους δω.Παιξανε παρα πολι καλα,παιξανε 2 ωρες!!! και παιξανε και mountains!!!Ητανε κορυφη η συναυλια.Ολα τα συγκροτηματα προσπαθησαν.Crossover κορυφη.W.E.B ευτυχως που βγηκε η γκομενα και τους εσωσε.Innerwish,Battleroar,Epica τα πηγαν παρα πολι καλα και οι Tiamat ηταν παρα πολι καλοι και πολυ δυναμικοι.Τελος θα ηθελα να πω οτι το να τσακωνεστε για τα συγκροτηματα ειναι ουτοπικο.Ολοι αγαπησαμε και αγαπαμε Maiden ,Metallica,Judas Priest.Και αν δε συμφωνουμε πλεον με την τωρινη κατασταση των,ας κρατησουμε ολοι τα καλα και ολες αυτες τις συγκινησεις που πηραμε απο ολους αυτους τοσα χρονια.Εγω απλα ευχομαι η διωρη συναυλια των Manowar να γινει και η απαρχη της καθιερωσης του διωρου απο τους headliners.Μην ξεχνατε οτι ερχεται καυτο καλοκαιρι και το διωρο το χρειαζομαστε!!!
συγκρινομενος με συναυλίες τυπου hammerfest με septic flesh, ήταν μη σου πω καλυτερος απ το cd.:lol: ok, καλος σιγουρα δεν ηταν αλλα οχι τοσο αθλιος.
Μετα απο της διακοπες του πασχα επεστρεψα κ εγω στο πισακι μου.
Λοιπον να πω και εγω πως μου φανικε η συναυλια.
Ειχα παει απο την αρχη στο φεστιβαλ και ακουσα τους παντες.Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκαναν οι innewish που ηταν παρα πολυ καλοι κατι τυποι(δεν θυμαμαι ονομα) που επεζαν power-epic (με εναν καραφλο τραγουδιστη),παρα τα πολλα τους λαθη ηταν καλοι…
Μου αρεσαν πολυ και οι epica (γενικοτερα τους γουσταρω, αλλα επαιξαν 3-4 κομματια που ηξερα και ποροθηκα).Μετα τους epica την εκανα για την μεγαλη σκηνη και ετσι δεν ακουσα καθουλου tiamat.
Για την μεγαλη σκηνη τωρα οι hollyhell περασαν λιγο απαρατηρητοι μπροστα στην μεγαλη καυλα για rhapsody kai MANOWAR…Aλλα και παλι δεν μου αρεσαν καθουλου ιδιαιτερα οι κιθαριστες που μου φανικαν λιγοι παιδικοι…
Οι rhapsody αν και δεν εχς ασχοληθει πολυ πιστευω πως επαιξαν καλα με καλο set list…
Oi θεοι MANOWAR τωρα εδωσαν ρεστα…Απο που να αρχισω και που να τελειωσω…Αν πριν τους γουσταρα 100% τωρα τους γουσταρω 1000%…
Οι εμφανισεις των group μετριαστικαν απο τον απαισιο ηχο αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας…
Μετα απο τους MANOWAR ξεχασα την κουραση ολης της ημερας χτυπησα και 2 γυρους μετα και κοιμηθηκα σαν πουλακι :P…
Emerald Sun (και συνήθως είναι πολύ καλύτεροι αλλά άμα δεν ακούς τι παίζεις…)
Emerald Sun - Inner Wish - Battleroar itan ta highlight tis vradias (pera apo Manowar fysika…:P)
απο τα ποστ που διαβαζω καταλαβαινω οτι η συναυλια των θεων MANOWAR ηταν παρα πολυ καλη!
λογω στρατου#-o δεν μπορεσα να παρακολουθησω τη συναυλια!
πιστευω αυτη η συναυλια να ταν απαντηση σε ολους αυτους που βγαζουν χολη κατα των MANOWAR!
HAIL AND KILL!!!
Λοιπον, ενα απο τα βιντεο που τραβηξα, αλλα ξεχασα να ανεβασω…
Σορρυ για την αργοπορια, αλλα θα αποζημιωθειτε!!!
Θυμαστε την τυπισσα που ειχε ανεβει στη σκηνη?
Enjoy!!!8)