Marduk - Serpent Sermon (2012)

28.05.2012

Tracklist

  1. Serpent Sermon
  2. Messianic Pestilence
  3. Souls For Belial
  4. Into Second Death
  5. Temple Of Decay
  6. Damnation’s Gold
  7. Hail Mary (Piss-soaked Genuflexion)
  8. M.A.M.M.O.N
  9. Gospel Of The Worm
  10. World Of Blades

Νεο βιντεο : Souls for Belial

Αναμενουμε… 8)

Το κομματι απλα γαμησε.

Ο Arioch ειναι μεγαλος. Το εχω πει και θα το ξαναπω, πηρε τους πε-θα-με-νους Marduk και τους εκανε μπαντα πρωτης εθνικης κατηγοριας.

Πάρα πολύ καλό το κομμάτι, αναμένουμε με ανυπομονησία! Συμφωνώ και για Arioch, για μένα έτη φωτός καλύτερος από τον Legion, ειδικά με βάση όσα είχα δει και σε live.

Συμφωνω με τους απο πανω.Μεταμορφωσε τους Σουηδους προς το καλυτερο.Arioch,απο τα καλυτερα λαρυγγια στο black metal.

Oλοι συμφωνουμε. Ειδικα στα live ειναι χαοτικη η διαφορα, ο αλλος παντα λιωμα ηταν!!!

Όλεθρος το κομμάτι!!!

Το κομμάτι γαμάει το βιντεοκλιπ είναι κορυφαίο (σας αρέσουν τα σκουληκάκια?), αναμένουμε τρομερό δίσκο :). Για τα περί τραγουδιστή τώρα, μπορεί ο Legion να χε μια καλή κλασσική Black metal φωνή (WORLD FUNERAL ΛΕΜΕ!) απλά ο Mortuus είναι ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές στο Black metal μαζί με Vicotnik (τις δουλειές με Naer Mataron έχω ακούσει, καθόλου Dodheimsgard) και Attila Csihar.:smiley:

…αυτό ακριβώς:):!:

Εχω ψηθει τοσο πολυ και με το κομματι και με τα reviews που διαβασα και σκεφτομαι να το παραγγειλω χωρις να το εχω ακουσει.
Ψαχνοντας λοιπον κοιταξα[B] εδω[/B] και το εχει σε τρομερη τιμη.Απο εκει πηρα και το κουτακι των Paradise Lost καπου στα 11 ευρω χωρις να με χρεωσουν μεταφορικα και πιστεψα οτι εχει γινει λαθος,τωρα βλεπω επισης οτι τα μεταφορικα παραμενουν 0, ενω σε κατι αλλες χωρες που δοκιμασα εχει κανονικα!
Οσοι θελετε ριξτε μια ματια,αλλα κοιταχτε το καλα,μη με βριζετε μετα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχει δικιο ο Wintersun,το παρηγγειλα κι εγω 20$ με μπλουζακι(γυρω στα 16 ευρω).:slight_smile:

Και $14 το LP… ουτε wholesale να ηταν. :slight_smile:

Περα απο το καινουριο κομματι υπαρχει και η διασκευαρα σε Woven Hand.

Είναι εκεί έξω:wink:

Με μια πρωτη ακροαση εχω ξεχωρισει σιγουρα το[B] Coram Satanae[/B].Νωρις βεβαια ακομη αλλα μια χαρα μου ακουστηκε στα αυτια μου…

Το Coram Satanae δεν είναι στη κανονική version. Εγώ με ένα άκουσμα δε ξεχώρισα κανένα κομμάτι. Λίγο με το ζόρι Damnation’s Gold και World of Blades αλλά δεν είναι απ’αυτά που σου μένουν. Γενικά ο δίσκος αν δεν είχε το όνομα των Marduk πιστεύω θα περνούσε απαρατήρητος. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξω γνώμη βέβαια αν το λιώσω, αλλά για την ώρα δε φτάνει τα παλιά και Funeral Mist.

Ωραιος δισκος μπορω να πω.Η (ζοφερη πλεον,με τον Mortuus στα φωνητικα) ατμοσφαιρα ειναι παρουσα και παλι,υπαρχει και ποικιλια στις ταχυτητες.Αναμεσα στα καλυτερα τους δε ξερω αν το λες (τουλαχιστον για οσους τους προτιμουν 2η περιοδο) αλλα νομιζω αξιζει.Το ομωνυμο επισης ξεχωρισα.Αυτα και τα ξαναλεμε :stuck_out_tongue:

το κομματι που μου εμεινε με την πρωτη ακροαση ηταν το temple of decay.πραγματικα απιστευτα τα φωνητικα και στο καταλληλο tempo τα riffs:metal:
θα ελεγα οτι ειναι η συνεχεια του anti flesh nimbus των funeral mist8)

allh mia diskara.einai egguhsh tosa xronia oi tupoi ti na leme.egw tous akouw apo thn epoxh tou heaven shall burn kai shmera mporw na pw me vevaiothta oti sto black einai oi top sevastoi.kai sumfwnw oti o mortuus edwse enan '‘fresko’'aera pou xreiazontousan afou o legion kapou eixe xasei thn aiglh tou…

Εντάξει το άλμπουμ σκοτώνει κανονικά. Στα ίδια αν όχι καλύτερα επίπεδα του προηγούμενου άλμπουμ του. Γενικά η μεταμόρφωση τους με τον Αριοχ είναι τρομερή. Coram satanae και temple of decay ξεχωρίζουν μάλλον εύκολα αν και γενικά το άλμπουμ κυλάει νεράκι.

…έτσι είναι, ακούω αυτόν τον δίσκαρο, και τον προηγούμενο τον Wormwood, και απορώ γιατί δεν τους έχω αποκτήσει ακόμα:p…πάνε και οι δύο για αγορά, σύντομα:):!: