Master Musicians of Bukakke - Far West

Θα το άφηνα έτσι, αλλά δε γίνεται.

1 White Mountain Return
2 γη-νομος / Gnomi
3 Arche
4 Cave Of Light: The Prima Materia
5 You Are A Dream Like Your Dreamer: The Dark Peace
6 The Circular Ruins

Όταν είχα δει τους Master Musicians οf Bukakke στο Roadburn το 2010, είχα σκεφτεί πως έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, αφού με είχαν καθηλώσει και με είχαν κάνει να παραμιλάω με τη μυστηριακή εμφάνισή τους και την εγκεφαλικότατη ψυχεδέλεια που εξέπεμπαν.

Μετά από 3 χρόνια κι έχοντας ακούσει την τριλογία Totem, και πάλι δεν περίμενα τέτοια σφαλιάρα.

Για τους μυημένους παίζουν τα ονόματα που αναφέρει η κριτική του ροκιν, Grails, Earth, Asva κλπ.

Για τους όχι και τόσο υποψιασμένους, το όνομα Randall Dunn, ενός από τα βασικά τους μέλη, παραγωγού των Wolves In The Throne Room, ίσως χτυπήσει καμπάνες.

Για όλους τους υπόλοιπους, δε χρειάζεται να ξέρετε τίποτα εκτός του ότι αυτό το άλμπουμ, χωρίς μεγάλες υπερβολές, θα μπορούσε να είχε βγει στη δεκαετία του 70 από ένα γκρουπ υπό το όνομα Pink Floyd, όντας ο μεταβατικός δίσκος ανάμεσα στο Dark Side of The Moon και το Wish You Were Here. Και θα παραμιλάγαμε ακόμα γι’ αυτό.

Άπειρη μουσική υπάρχει εδώ μέσα. Άπειρη. Απλά κάντε το δώρο στον εαυτό σας και ακούστε το.

Νομιστεράκι στη γραμμή!

Έλα να βλέπω κι άλλους :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν γνωρίζουμε τίποτα. Αλλά μας κίνησες την περιέργια

Αυτούς τους είχα αφήσει στο Totem One του 2009. Καλός δίσκος ήταν, αλλά δεν είχα πετάξει και τη σκούφια μου γιατί κάπου με έχαναν στις ambient-ίλες. Εδώ μοιάζουν πιο εξελιγμένοι, με πιο δουλεμένο ήχο και ατμόσφαιρες. Έχω ξεχωρίσει τα “γη-νομος / Gnomi” και “Cave Of Light: The Prima Materia”.

Ωραία κυκλοφορία σε ένα είδος (psychedelic folk) που θέλει πολύ προσοχή ούτως ώστε αυτή ο οργανική ροή να μη χάσει την ταυτότητα και τα σημεία αναφοράς της. Αυτοί τα καταφέρνουν.