Δε θα διαφωνησω πολυ με τα υπολοιπα, συμφωνω στα περισσοτερα, αλλα το να θεωρειται η Ποπη μαγειρικα ανωτερη απο διαφορους που εγραψες, με ξεπερναει.
Κατα τα αλλα ναι, η τελικη δεκαδα φετος ειναι οτι ναναι, οι μισοι μου ειναι αντιπαθεις και οι μισοι οριακα αδιαφοροι. Μονο τον Πανο συμπαθω πολυ απο οσους εχουν μεινει, οι δυο Νικολακηδες ειναι μια χαρα, και ο Χριστοφορος προσφερει γελιο. Αλλα γενικα, μεχ.
'Ελα, μωρέ, απλά συμπαθητική την χαρακτήρισα. Πάντως, βάσει του ό,τι έχει δείξει εντός του διαγωνισμού, ξεπερνάει σίγουρα άλλους (έχει κάνει κάποια ιδιαίτερα αξιοσημείωτα πιάτα).
Τέλος πάντων, επειδή ακούω τις νέες μουσικές από The Gathering, δεν θα χαλάσουμε τώρα τις καρδιές μας με τη μετριότατη σεζόν!
Έβαλα να το δω μετά από καιρό. Πιτσιρίκια με τον χαβαλέ τους με τις χοντράδες τους με τις μαλακιουλες τους κ έχεις το αλλο τον σκατανθρωπο να χαλάει ακόμα κ αυτο το 2ωρο 3ωρο που θες να κοιτάς την τηλεόραση χωρίς να χαλάς πολύ φαιά ουσία μέχρι να πας για ύπνο.
Το μαγειρικό επίπεδο είναι το χαμηλότερο όλων των διαγωνισμών, ξεκάθαρα. Αυτός ο Μπομπαινας πολύ τοξικότητα ρε φίλε. Τρώγεται με τα ρούχα του όλη την ώρα, σου προκαλεί εκνευρισμό και μόνο που τον βλέπεις πλέον.
Γιατι τοσο μισος για το παιδακι καλε σεις;
Μαλλον φταίει το οτι δεν εχω παρακολουθησει ολοκληρωμενα επεισοδια, περισσότερο αποσπασματικα. Οποτε δεν εχω δει τι κακο εχει κανει ο Μαριος. Οσο εχω παρακολουθήσει δεν εβλεπα κάτι κακο, εβγαζε γελιο και φαινόταν αυθορμητος.
Καλα κανενας δεν εχει βλαψει και κανεναν οκ… τωρα οσον αφορα τον
Μαριο, απλα ηθελε κανα 2-3 σφαλιαρες να στρωσει. Μαγκια να ξεχειλιζει απο τα πατζακια και υπεροπτικο υφος.
Τη μαγκια θυμάμαι να την εχει αυτός ο Γρηγορης. Και σε μια φαση νομιζω και ο Γιαννος μαγκεψε.
Παντως σαν πιο ενοχλητικο ψηφιζω τον μπομπαινα και μετα τον Χριστοφορο με το ηλιθιο γελιο. Βραβειο νυφιτσας φέτος το παίρνει αυτη που το παίζει αγγλιδα (δεν θυμαμαι ονομα).
Ο Πανος ισως να’ναι το πιο καλό παιδι εκει μεσα με ολους τους τρελους που μαζευτηκαν.
Έκανα με δυσκολία 3-4 δεκάλεπτα περάσματα χτες, σε ένα από αυτά νομίζω πέτυχα την ΠΟΠΑΡΑ που δηλώνει “παιδί της ταβέρνας” και θέλει να ανοίξει καντίνα ή κάτι τέτοιο να πηγαίνει ένα συνονθύλευμα με κροκέτες μπακαλιάρου, να τρώει φάπα και μετά να δηλώνει “λυπάμαι για τον κόσμο που με βλέπει, εννοώ βέβαια τους επαγγελματίες όχι αυτούς που κάθονται στον καναπέ με πίτσα ή σουβλάκι”.
Το μονο ενδιαφερον ενος διαγωνισμου μαγειρικης που το κοινο εχει αποψη και κρινει χωρις να χρησιμοποιει την αισθηση της γευσης παρα μονο τις αισθησεις της ορασης και της ακοης ηταν,
ειναι και θα ειναι, ενας μπομπαινας.