MasterChef - Μαγειρικό πάντα (!?) ξεκατινιασμα

Αλήθεια αυτό. Άσε που υπάρχουν χειρότεροι εκεί μέσα

7 Likes

Ξεκίνησε!

Το μονο ενδιαφερον ενος διαγωνισμου μαγειρικης που το κοινο εχει αποψη και κρινει χωρις να χρησιμοποιει την αισθηση της γευσης παρα μονο τις αισθησεις της ορασης και της ακοης ηταν,
ειναι και θα ειναι, ενας μπομπαινας.

Καλα δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση. Δεν ειμαστε στο Κουρδιστο Πορτοκαλι.

Μια χαρα ενδιαφερον εχει το Master Chef τις πρωτες 10-12 βδομαδες που παιζεται. Μετα που γινονται λιγοι οι παικτες, λιγοστευουν και τα δραματα, και η πρωτοτυπια, και η ιντριγκα.

Δεν εχω δει τιποτα απο τα σημερινα, θα κανω catch up καποια στιγμη…

Μια εκπομπή είναι χαλάρωσε.

Ναι , κατσε να μαντεψω,
Στο σπιτι θα μπει ενας κυπριος , ενας κρητικος, ενας που ανηκει στην lgbt κοινοτητα, ενας κατατρεγμενος που ηρθε απο την αλλη ακρη του κοσμου, ενας απο τον πυργο,
Πραγματικα φοβερο

Πραγματικά ηλίθιος με κόμπλεξ

Ε ναι, ανεπιτρεπτο να ξεχασει την 40αρα που αποφασισε να κυνηγησει το ονειρο της τωρα.

Βασικά κόμπλεξ είναι. Δεν σου αρέσει δεν σχολιάζεις και τέλος.

Είδα πολύ λίγο και πέτυχα αυτόν με τα τατου και την αλωπεκία που φάνηκε ωραίος τύπος.

1 Like

Θα μπορουσα να σε πω μαλακα αλλα το αφηνω να εννοηθει για να μην συνεχισουμε τα μπινελικια

2 σε 1

Τι γίνεται, ούτε φέτος θα παίξουμε μπαλίτσα;

Κάνω κατς απ με τις οντισιόν, ακόμα δεν έχω εντοπίσει κάποιο πολύ δυνατό καρτούν.

Αυτός με tattoo Πινόκιο?

1 Like

Για αυτό σε στείλαμε Καναδά ρε, για να βλέπεις reality??!!!

1 Like

Όταν είχα την άλλη δουλειά μέχρι και 25 Δεκεμβρίου 2022, ήταν ιεροτελεστία να κάτσω να δω το επεισόδιο κάθε μέρα με το που γύριζα από δουλειά, με το φαγητό μου και τα όλα μου.

Με το που έπιασα νέα δουλειά από 01/01/2023 (το γράφω με νούμερα γιατι δουλεύει και εκεί και εδώ), δεν είχα χρόνο ούτε για πλάκα, με αποτέλεσμα να μην έχω δει κυριολεκτικά ούτε ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ από την περσινή σεζόν . Φέτος, σκέφτομαι να το πιάσω ξανά… Απλά θα βλέπω εκτεταμένες φάσεις και στιγμιότυπα κάπως μάλλον, τακουνακια ψαλιδακια κτλ

1 Like

Ναι . Κάνω σύγκριση master chef μεταξύ χωρών lol lol. Χαχαχα

Παντα επικαιρο, καλη διασκεδαση.

Καλησπέρα Μπόμπαινα.

Έγινε καλό κάστινγκ, για την διάδοχο, τους το δίνω.

1 Like