Χαχαχαχα , μη μου θυμίζεις τώρα ότι δεν τρως αρνί/κατσίκι…
Γιατι να χαραμισω μερικα απο τα λιγες χιλιαδες γευματα που μου απομενουν σε αυτην την ζωη τρωγοντας κατι που βρωμαει και εχει μετρια γευση…
Μέτρια γεύση το αρνί; Αιτία πολέμου…
Επίσης, έχεις μυρίσει ποτέ αρνίσια παιδάκια στα κάρβουνα; Τύφλα να χει η κοκο σανελ
Και ημουν και επιεικης επειδη σε συμπαθω, αλλιως θα εγραφα ΣΚΑΤΑ
Πολυ μεγαλη υπερβολη, αλλα οτιδηποτε στα καρβουνα μυριζει ωραια, κυριως λογω της τσικνας. Μετα που μπαινει στο πιατο ομως…
ON TOPIC
Σουπα: Μπλε 32 Κοκκινοι 28
Σαλατα : Μπλε 27 Κοκκινοι 32
Προβλεπω νικη Μπλε μιας και θεωρω οτι στο κυριως πιατο θα εχουν παρομοιες βαθμολογιες, και στο γλυκο βλεπω μια βαθμολογια 35-30 απεναντι στους κοκκινους
Same here.
Κυριως Πιατο: Μπλε 21 Κοκκινοι 26
Περιμενα πιο κοντα τους βαθμους στο κυριως πιατο. Πιστευω οτι ανατρεπεται η βαθμολογια στο συνολο. Το γλυκο της μπλε εχει λαβει διθυραμβους. Και ισοβαθμια ειναι πολυ πιθανη, για 6 ποντους διαφορα μιλαμε.
Σταύρος+Ελισάβετ, εξιλέωση.
Φανή, έλεος!
Σουπα : Μπλε 32 Κοκκινοι 28
Σαλατα : Μπλε 27 Κοκκινοι 32
Κυριως Πιατο : Μπλε 21 Κοκκινοι 26
Γλυκο: Μπλε 38 Κοκκινοι 28
Φανη ΞΙΔΑΚΙ
Μονο Ελισαβεταρα
Εννοειται και respect σε Σταυρο, που προφανως εκανε περισσοτερα στο γλυκο.
Μπολος σιχαμενος ακομα και στις νικες ρε… απιστευτος γλιτσας.
Πλεονασμός
Κι ομως οχι, σοδομισμος μπορει να σημαινει και στοματικο.
Ψαξτο. Μην ρωτας γιατι, αλλα εχω λυσει αυτην την διαφωνια στο παρελθον με ατομο
Το έψαξα, δεν ήμουν ενήμερος
Για να διευκρινισω, δεν εχει να κανει με προσωπικες εμπειριες η διαφωνια που ειχα
Απλα ειχα ατομο που επεμενε φανατικα οτι σοδομισμος σημαινει αποκλειστικα anal και τιποτα αλλο.
Μάριε, κούρασες, ρε κα(η)μμένε.
Ελισάβετ (η αγάπη και λατρεία του αρνητή κύκλων MC του Mega) η θεά λέει: “Έχω ρίζες από Τουρκία. Ο παππούς μου ήταν Τούρκος και ήρθε στην Ελλάδα μετά την Άλωση και βαπτίστηκε”. Φάση Highlander.
Και όλοι υπόλοιποι ακούνε ατάραχοι το μπέρδεμα της διπλανής τους και συνεχίζουν χωρίς διόρθωση. Φανταστείτε πόση προσοχή δίνουν όταν μιλάει ο άλλος.
Καλα ενα λαθος εκανε η γυναικα… εννοουσε την μικρασιατικη καταστροφη κι εσυ. Αλλωστε technically, δεν ειπε κατι που δεν ισχυει Ειτε ηταν το 1480 ειτε το 1700 ειτε το 1930, ολα αυτα μετα την Αλωση ειναι
Γενικα τραγικο αν ψηφισουν αυριο τον Τζοναθαν, που πηρε την καλυτερη βαθμολογια για τους κοκκινους στα 4 πιατα, με την δικαιολογια οτι δεν βοηθησε στα αλλα πιατα. Ας δουμε πρωτα ποιος απο τους 2 θα παρει την ασυλια βεβαια. Αν την παρει ο Μαριος, θα ειναι αδικο.
Εννοείται. Τους άλλους κράζω που μιλάει η κοπέλα και δεν ακούει κανείς. Εκτός αν όλοι αναφέρονται στην καταστροφή της Σμύρνης σαν “Άλωση”…
Δυστυχώς, αν δεν πάρει την ασυλία, για εκεί πάει η δουλειά και για την Πόπη. Αμφότερα πολύ άδικα. Και Γιάννος με μεγάλη εμπλοκή σε αυτό και πολύ foul γενικά εσχάτως.
Αφού κάνουν παρέα, ήταν επόμενο ότι θα ψηφίσουν έτσι…
Θέλω meme φωτογραφία Μάριου να μιλάει στα Q&A και από κάτω λεζάντα ΓΡΗΓΟΡΗΗΗΗ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕΕΕ??? Το παλικάρι δίνει πόνο…
Είναι γνωστό εδώ και κάποια χρόνια ότι το γεγονός στο οποίο αναφέρεσαι ήταν ξεκάθαρα συνωστισμός
Ελα να γινονται τα ξεκατινιασματα και στην κοκκινη ομαδα…
Το παρεακι Μαριος - Γρηγορης - Πανος - Ιταλος - Γιαννος δυστυχως με εχει ξενερωσει αρκετα. Εχουν κανει “συμμορια” και επιτιθενται σε ολους τους αλλους, δεν εχουν αφησει κανεναν βασικα που να μην τον εχουν κραξει ως παρεακι.
Απο αυτους βεβαια διαχωριζω λιγακι τον Πανο, γιατι τουλαχιστον στις καμερες δεν μας εχουν δειξει ποτε κακεντρεχη σχολια εκ μερους του, και τον Γιαννο τον καταλαβαινω λιγο παραπανω απο τους αλλους 3, οι οποιοι πλεον συμπεριφερονται σαν κακομαθημενα καγκουρια. Ευτυχως ο ενας μας χαιρετησε, ελπιζω συντομα κι οι αλλοι.
Κωλοπαιδαραδες ολκής, όλοι τους. Τα ‘λεγα από χθες ότι θα την “φάνε” άδικα η Πόπη και ο Jo. Κατά τ’ άλλα, μαγειρικός διαγωνισμός.
Μάριος, μιλάμε για ξερατό.
Ρε ας μαζέψει κάποιος το μπαφακια με τις παπαριες που λέει!!!