Ακόμα δεν το έχω ακούσει ολόκληρο, θα περιμένω να βγουν όλα τα κομμάτια. Πάντως το Oblivion είναι κομματάρα…
Εμένα ο δίσκος μ’ αρέσει. Όσο έχω ακούσει.
Λίγο χαμηλωμένες οι ταχύτητες, λίγο καθαρότερα φωνητικά αλλά ok.
Τώρα, αν θα ακολουθήσουν αυτό που έκαναν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα δεν ξέρω.
Δηλαδή βγάζουμε ένα-δύο-τρία άλμπουμς πιο ψαγμένα ή πιο χαλαρά και όταν δούμε ότι δεν τραβάει το ξαναγυρίζουμε στα παλιά! (βλ. Paradise Lost, Moonspell, My Dying Bride, Machine Head … Metallica και άλλοι πολλοί).
Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.
Θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί αυτό γιατί οι Mastodon είναι και μέταλ αλλά (ευτυχώς) δεν είναι μόνο μέταλ,όπως τα συγκροτήματα που ανέφερες.
Αυτό το album πάντως μάλλον ή είναι όντως στοιχειωμένο, ή κάποια δύναμη δε θέλει να το ακούσω. Σήμερα το έβαλα το μεσημέρι και στο τρίτο κομμάτι έπεσε το ρεύμα σ’ όλο το τετράγωνο.
Κοίτα, όπως είπα, ο χρόνος θα δείξει.
Αυτά ήταν τα πρώτα συγκροτήματα που μου ήρθαν στο μυαλό. Στο οποίο μυαλό οι Mastodon θεωρούνται ακόμα μέταλ. Τώρα για πόσο ακόμα δεν ξέρω.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη π.χ. και με τους Ministry που κατέληξαν να παίζουν thrash στα γεράματα (και καλά έκαναν).
Σε πιο ροκ φάσεις πάρε για παράδειγμα τους Radiohead.
Anyway, κουβέντα να γίνεται.
Το album περιμένει να το αγοράσεις σε cd γι’ αυτό κάνει έτσι!
Εύκολα όμως ο πιο πειραματικός δίσκος τους.
εχουν πλακα οι αναλυσεις εδω μεσα…με 2 ακουσματα απο 128 kbps mp3(κοινως ηχο για ηχεια λουναπαρκ) διχως ολοκληρο τον δισκο ο δικσος βγαινει δισκαρα/μουφα με απολυτη αποψη που μου θυμιζει τις αναλυσεις φασεων στην αθλητικη κυριακη απο κατι κακομοιρηδες πρωην διαιτητες
σε 20 μερες θα διαρευσει ολοκληρο σε flac(mp3 ειναι για ερασιτεχνες/τσιπηδες) και θα ακουστει σε ακουστικα ανθρωπινα,οπως πρεπει…και μετα απο 1-2 μηνες θα βγει η σουμα αν ειναι δισκαρα η μπαλαφαρα
οι αποψεις παντως εδω μεσα ειναι μπαχαλο…και αυτο ειναι καλο σημαδι.δεν υπαρχει αυτη η θεοποιηση που ειχε δεχθειι το death magnetic οταν ειχε βγει (που εγω προσωπικα το θεωρω μετριο δισκο αλλα νταξ δεν ειμαι μετσαλ τυπος οποτε παω πασο)
υπομονη 20 μερες λοιπον.
σιγά ρε παιδιά που για να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση πρέπει να μπουμε σε στούντιο και να ακούσουμε από τη κονσόλα κατευθείαν.
το flac είναι για τους μουσικόφιλους που ακούνε την μουσική από το σκληρό τους δίσκο και έχουν αρκετά μεγάλης χωρητικότητας σκληρούς να κατεβάζουν 0,5 gb το δίσκο.
εγώ λέω να το ακούσω, να κρίνω αν αξίζει να το αγοράσω άμεσα ή να περιμένω να πέσει η τιμή του και όταν το αγοράσω να το κρίνω στο σύνολό του ως δίσκο.
αλλά συγχώρεσε με που έχω καταλάβει 2-3 πράγματα στις 10 ακροάσεις που έχω κάνει στα 128.
Εγω επειδη το εχω λιωσει,θεωρω πως δισκαρα.Χωρις βεβαια να εχω ακουσει τοτ ελευταιο κομματι,το οποια σε καμμια περιπτωση δε το περιμενω κακο,αντιθετα μαλλον θα ειναι και το highlight του δισκου.3η αλμπουμαρα στη σειρα τι αλλο θελετε.
:thumbup::thumbup::thumbup:
και μενα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες…
αλλα βεβαια η ποιοτητα του μας αποτρεπει στον να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα…
δλδ ειναι κριμα να ακους τετοια μπαντα στα 128κβπσ…
- οτι μασ λειπει το “hearts alive” αυτου του δισκου…
υπομονη και θα δουμε…
Σωστος ο απο πανω!Κι εγω το ακουσα κανα 2 φορες αλλα τωρα υπομονσ ενα μηνα μεχρι να βγει το οριτζιναλ?
ps ρε αλητη χιτσικερ, ΚΑΙ boss εκτος απο ακα ντακα???Ζηλευω ε!
δεν χρειάζεται ν ακούσεις έναν δίσκο σε τέλεια ποιότητα για να δεις αν την παλεύουνε ή όχι οι συνθέσεις. αλλά ξέχασα, για να καταλάβεις τι παίζει σε έναν δίσκο πρέπει να τον ακούσεις σε τέλεια ανάλυση, με άψογα ακουστικά για να μην χάσεις τπτ και βεβαίως βεβαίως όντας under the influence, καθώς όπως μάθαμε σήμερα παίζεις μπάλα σε άλλο επίπεδο όταν έχεις μαστουρώσει.
σιγά που αποθέωσαν όλοι το death magnetic. αν βέβαια κι εγώ μια μέρα που χα μπει στο φόρουμ μετά απο ακατάσχετη μπυροποσία όλα ρόδινα τα βλέπα =).
4η, όχι 3η.
Mα μια πρωτη γνωμη γραψαμε…η συντριπτικη πλειοψηφια λεγοντας κ ποσες φορες τ ακουσε… Δεν ειμαστε κ συντακτες να κανουμε την τελικη κριτικη…
Ναι, είναι
:-s
κουφάλες συντάκτες.
ο μονος που διορθωσε κατι στο μπαχαλο.
αν και 10+9+2+0, δεν ειναι καλος απολογισμος να ξερετε.
ΘΕωρεις Blood mountain για 2???
Κ το νεο για 0!!
γιαπ!
για να μην παρεξηγουμαστε μιλαω για μπαντα που υπεραγαπω λογω των 2 πρωτων και με στενοχωρει πολυ η τωρινη κατασταση.
Βσκ λογικο το βρισκω αν κρινω απο τα ακουσματα σ…
Εγω παλι εχω τν αναλογια 9,5-10-10
νταξει ρε παληκαρι
δεν θα σε παρεξηγησουμε
σε αλλους μας αρεσει και το blood mountain
και πιθανοτατα να μας αρεσει το ιδιο και το καινουργιο
ετσι γινεται στη μουσικη
γουστα ειναι αυτα
no harm feelings