Mastodon - Crack The Skye

Nαιαιαια!!!

δεν αναφερόμουνα στη μουσική αλλά σε αυτό :oops:

Εγω παλι ενα σημειο μου θυμισε Tool οντως αλλα μπορει να ναι λογω κακης ποιοτητας…

Mόλις το άκουσα πρώτη φορά σερί και έχω μείνει αποσβολωμένος από τις φοβερές και αντισυμβατικές συνθέσεις. Και πολύ καλή δουλεία στις κιθάρες. Έχω ένα μεγάλο χαμόγελο…καλό μου λιώσιμο.

Όσο το ακούω τόσο καλύτερο γίνεται.
Γαμώ.
Μια χαρά δουλειά φαίνεται να έχει γίνει στα φωνητικά. Σε σημεία είναι αρκετά Sabbath-Ozzy φάση.
Από ιδέες έχει πάρα πολλές.
To drumming είναι σε σταθερά κορυφαίο επίπεδο.
Στις κιθάρες έχει γίνει εμφανώς καλύτερη δουλειά.
Τα φωνητικά είναι η πρώτη (όπως λένε οι ίδιοι) φορά που είναι δουλεμένα.

με φτιαχνετε κ δεν το εχω ακουσει ακομα

Aς μου δώσει καποιος link, δε μπορω να το βρω στο rapidshare. plz

Από μία ακρόαση, φαίνεται να έχει πολλά να πει. Μάλλον θα το λιώσω όταν το πάρω σε σιντί :smiley:

Bσκ απο τις πρωτες ακροασεις και με αυτη την ποιοτητα + το οτι λειπει ενα κομματι 13λεπτο (που μπορει να αι απο επικοεπικο μεχρι βαρεμαρα), το μονο συμπερασμα που μπορεις να βγαλεις ειναι οτι ειναι πολλα υποσχομενο το αλμπουμ… Το πρωτο τεστ το περασε… Αντε να κυκλοφορησει ή να διαρρευσει κανονικα να δουμε…

Βλέπε και Colony of Birchmen:wink:

Δεν το χω ακούσει ακόμα. Όσο παρακολουθώ τη συζήτηση πείθομαι ότι θα μαμεί.

Nαι θα συμφωνήσω ειδικά για την φωνή του Brent Hinds ακούγεται πολύ πιο δουλεμένη και σε ozzy φάση.
Όπως παρατήρησα και Iommi-κές επιρροές εδώ και εκεί, ειδικά στο 2ο τραγούδι.
Πωπω τι ΔΙΣΚΑΡΑ είναι αυτή;;;

1η ακρόαση, “στα πεταχτά”.

To album μου φαίνεται σαν ένα διευρυμένο Ηearts Alive. Κοινώς, Ο ΧΑΜΟΣ!

Κατάλαβα το σκάλωμα για τα φωνητικά, κυρίως στο Οblivion, δεν ήταν άσχημα πάντως. Aπ’ αυτά που άκουσα, πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το Ghost of Karelia.

Δεν περίμενα οι Μastodon να κάτσουν στα αυγά τους χωρίς να ψαχτούν. Κι αυτό φαίνεται σ’ αυτό που ακούμε.

Έχει πολύ ψωμί αυτός ο δίσκος ωρέ αδέρφια!!!

Aκριβως αυτο!!!

ριλι φακταπ σιτσουεησον, ντιλιτ.

ακριβως
οι mastodon μας ειχαν ηδη προετοιμασει για αυτο απο το 2004

και μην ξεχνατε οτι ακομα η μπαντα δεν εχει κατασταλλαξει σε συγκεκριμενο ηχο

O paragogos sas leei tipota? Einai enas anthropakos pou kathetai piso apo mia konsola. Tha ton deite synithos se studios. Ekei syxnazoun aytoi. Kanoun tous mousikous na akougontai cool i uncool. Psakste to. Epeidi merikoi ampaloi nomizane sti nea epoxi mporoun kai xoris akribous paragogous den simainei oti pigainane ti mousiki se sosti kateythynsi. Akoma kapoioi ston kosmo theloun na akousoun mousiki kai leptomereies. Den exo akousei ton disko alla ekana ena sxoliaki.

να ξαναπω για τον Brendan O’ Brien;
πες τα αν θες εσύ που σε ακούνε…

Τι προβλημα υπαρχει με τον παραγωγο?

Τελικα, λεω να περιμενω για το real deal.

Δε μ αρεσουν οι μισες δουλειες.

κ εγω ετσι θα κανω,θα περιμενω να βγει ο δισκος κανονικα κ μετα θα γινει η νεκροψια.