Πραγματικά μ’ αυτά που διαβάζω δε ξέρω αν πρέπει να το ακούσω ή να κάνω κράτει…
συμφωνω με deathster
καλη μουσικη ειναι το ζητουμενο
και οι mastodon την προσφερουν απλοχερα
τωρα επειδη την εχουν προσφερει με πολλους τροπους
σε καποιους αρεσει περισσοτερο ο τροπος που το κανανε παλια
και σε καποιους ο τροπος που το κανουνε σημερα
(και πιθανοτατα σε καποιους ο τροπος που θα το κανουνε στο μελλον)
τωρα εχουμε ακουσει ολοι το αλμπουμ απο μια δυο φορες
στον υπολογιστη μας
σε ποιοτητα πεοντα
και οχι ολοκληρο
και καθομαστε και κανουμε αναλυσεις
ας το ακουσουμε ολοι υπο πιο κανονικες συνθηκες και τα ξαναλεμε
Καλα πλακα κανετε ??οι μαστοντον ειναι αυτοι?μηπως δωσατε λαθος λινκ???Ο μπρεντ και ο τροι τραγουδανε?Πωπω επαθα ταρακουλο…Δεν πιστευω πως χρειαζετε να ακουσω απειρες φωρες το δισκο για να συνειδητοποιησω ποσο πολυ ξενερωσα…Ευτηχως που υπαρχει και ο σκοτ κελλυ και εσωσε καπως την κατασταση στο ομονυμο.Κατα τ’αλλα …0
Πολύ βιάζεστε μου φαίνεται.
Εγώ δεν θα ακούσω νότα γιατί και έχω υποσχεθεί ότι δεν θα κατεβάσω κάθε δίσκο που με νοιάζει, και πόσο μάλλον όταν δεν έχω κάρτα ήχου (στο σταθερό:roll:) και λείπει ένα 13λεπτο κομμάτι.
Οσο για τα φωνητικά, ναι μεν θυμίζουν αγριάνθρωπους μερικές φορές, αλλά τουλάχιστον ο Troy ξέρει να τραγουδάει, όχι ότι έχει την φωνάρα, αλλά ανάλογα το κομμάτι το προσαρμόζει κατάλληλα.
Πχ στο Mortal Soil, γαμάτος!
Τα λέμε σε κανά μήνα και…
εγω μονο το ομοτιτλο ακουσα που το περασα στο Ipod βιαστικα και γ@μησε…θα ακουσω το δισκο απο την αρχη αυριο μαλλον αλλα με τα 2κομματια(συν αυτο στο Myspace)που εχω ακουσει,εχω φτιαχτει ασχημα…
Θα συμμεριστώ προς το παρόν την προσέγγιση του Scourge στο όλο θέμα, δηλαδή δε θα κάτσω να ακούσω έναν δίσκο που περιμένω εναγωνίως, εδώ και πολύ καιρό, σε κακή ποιότητα…
Το να βγαίνουν συμπεράσματα από τώρα, 1 μήνα και βάλε πριν βγει κανονικά ο δίσκος, με τα leaks του να υπάρχουν μεν, αλλά να είναι για γέλια, είναι από μόνο του αρκετά γελοίο.
Και εντάξει live ας πούμε ο Hinds μπορεί να μην αποδίδει πάντα καλά τα φωνητικά του μέρη και να σε κάνει να θες να βάλεις ωτοασπίδες…
Αλλά studiακά δεν πιστεύω ότι έχουν δώσει ποτέ αφορμή σε κάποιον, που όταν κάθεται να ακούσει την μπάντα κάνει τη σύμβαση, άτυπα, να ανεχτεί τα φωνητικά, να μιλήσει για παρατράγουδα. Με τίποτα δεν είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές που κυκλοφορούν (δεν συγκαταλέγονται καν στους καλύτερους), αλλά πιστεύω πως στους Mastodon ταιριάζουν γάντι. Προσθέτουν και στην όλη πρωτόγονη ατμόσφαιρα που μεταδίδει η μουσική με τις γαϊδουροφωνάρες τους.
Ευκαιρια να βρεις γκομενα τοτε!
Kαλα, εκπληξη σας ηρθε?
Αφου το λέγανε στο βιντεακι με τη συνεντευξη.
Εγω δεν χαλιεμαι παντως, και η “αφωνια” βγαζει τρουιλα (αν αυτο ψαχνατε :?)
Tελικες εντυπωσεις μολις το λιωσω
Link pm καποιος!!! Πληζ!
Κάτι μου λέει οτι θα μ’ αρέσει δλδ:p
Θα το ακούσω κάποια στιγμή απο περίεργεια.
Θα κάνουν tour και με τους metallica, οτι πρέπει δηλαδή το καινούριο album
Δεν το έχω ακούσει ακόμα, θα περιμένω να βγει σε καλή ποιότητα γιατί οτιδήποτε κάτω απο 192 δεν είναι αποδεκτό για τα αυτιά μου.
κ εγω θα περιμενω να βγει ο δισκος κανονικα,μακαρι να ειναι αλλη μια δισκαρα!!
Πρώτες ακροάσεις, πρώτες εκτιμήσεις, ΜΙΑ ΧΑΡΑ, όπως τα περίμενα δλδ.
Είναι απλά πρώτα συμπεράσματα.
Το album πρπ να σκιζει.5-6 φορες που το ακουσα συνολο μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Πιστευω το τελευταιο κομματι θα ειναι το καλυτερο το δισκου.Θα μονοπωλησει το ενδιαφερον μου μολισ κυκλοφορησει.
Κανεις??
Oκ, ευχαρσιτω και τους 7 που σπευσαν να βοθησουν!!!
Το ακούω τώρα. Οκ, διαφορετικά φωνητικά αλλά πολύυυυυυυυυ ολοκληρωμένος δίσκος. Αυτό το Oblivion και το Czar, είναι καταστροφή
Φοβερή φάση!
Με τις πρωτες ακροασεις εχω μεινει καγκελο… Δεν το περιμενα τοσο καλο…
ρε, σε ένα σημείο θυμίζει πολύ 10000 days!