Το ακουω,αλλα εμενα αυτο το πραγμα δε μου κανει για Mastodon…:-k…Δηλαδη καμια σχεση…
Δεν το άκουσα ακόμα, αλλά ΓΑΜΑΕΙ.
:!:
Ίσχυει…για αυτό είπα για καλό ή κακό…ο outshined θέλει καθαρα φωνητικά…δεν τραγουδάει ο gindenlow όμως…
Καλά αδιαφορώ τι θέλει ο outshined. Το θέμα είναι τι μπορεί να σου δώσει η κάθε μπάντα. Και οι Mastodon προφανέστατα το κομμάτι vocals δεν το έχουν.
είχα αναφερθεί στη δουλειά του Brendan O Brien στα φωνητικά σε προγενέστερα posts…
περίμενα να ξενίσουν πολλούς βάσει λογικής.
δεν θα είναι απαραίτητα επιτυχημένα, αλλά για εμένα είναι ένα θετικό βήμα.
θα ακούσω και θα περιμένω να εκφέρω άποψη.
υ.γ. σε αυτές τις μπάντες που δεν έχουν καλλίφωνους τραγουδιστές, οι φωνητικές γραμμές παίζουν σημαντικότερο ρόλο από την εκάστοτε ερμηνεία.
ρε καποιος και σε μενα να το στειλει με πμ…
Ενα πμ και σε μενα πλζ:)
Δεν εχω ακουσει τον δισκο, αλλα τα φωνητικα στο single ηταν επειικως GTP.
Προτιμω την γκαριλα των πρωτων δυο. Τουλαχιστον εκει σου βγαζουν τρουιλα. Καταλαβαινεις πως δεν ειναι προσποιητα.
Ακουσα το συγκεκριμενο κομματι πολλες φορες κι η εντυπωση μου ειναι πως ανοιχτηκαν γρηγορα και πολυ. Δεν επρεπε. Και μερικες μπαντες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινουν σε πολυεθνικες. Αρχιζουν και φοβουνται. Κι ο φοβος ειναι πραμα κακο. Βλεπε παραγωγη στο Blood Mountain και φωνητικα σε τουτο δω.
Σημερα θ’ ακουσω και τα υπολοιπα. Δεν τρεφω ομως ελπιδες.
+1
Ήταν χάλια τα φωνητικά όντως στα προηγούμενα άλμπουμ, γκαρίλα, αλλά τίμια φωνή ρε γμτ, δε μ’ αρέσουν οι προσποιητές. Και στο single που άκουσα μόνο, χάλια ήταν η φωνή =( Τώρα ίσως το ακούσω ολόκληρο από τώρα, αλλά δε τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες ούτε εγώ. Ελπίζω να με διαψεύσουν =)
αν βγάλει κάποιος τις τρουίλες, τις παρωπίδες ή ότι άλλο τον ενοχλεί και προσπαθήσει να θέσει υπό οποιοδήποτε αντικειμενικό κριτήριο γίνεται την παραγωγή του Blood Mountain θα ακούσει ότι είναι καλή και καλύτερη των προηγουμένων.
μου φαίνεται ότι θα δικαιωθώ πιο γρήγορα από όσο νόμιζα όταν έλεγα ότι το νέο Mastodon θα ξενίσει πολλούς, ειδικά των πιο ακραίων ακουσμάτων…
Ρε Outshined, σορυ κιολα, αλλα μιλας για παρωπιδες τη στιγμη που κραζεις το συνολο των brutal φωνητικων. Και κατι δε μου καθεται καλα ξερωγω.
Στο θέμα της παραγωγής πάντως το Leviathan έχει χειρότερη από το Blood Mountain. Φυσικά το πρώτο είναι πολύ καλύτερο σε συνθέσεις όμως.
α. μιλησα για παραγωγή.
β. για ν-οστη φορά, αν διάβαζες τι γράφω δεν θα έλεγες αυτό για το σύνολο.
δε το έχω ακούσει ακόμα, αλλά ήμουν από αυτούς που έλεγαν πως η μπάντα θα ανέβει πάρα πολύ αν πάρει ένα καλό τραγουδιστή, ώστε να μην γκαρίζουν οι άλλοι. Αλλά εγώ εννοούσα αυτό που είπα. Να πάρει ένα καλό τραγουδιστή και όχι αυτοί που γκαρίζαν να προσπαθήσουν να μη γκαρίζουν μπρούταλ. Θα ακούσω με την πρώτη ευκαιρία το δίσκο, αλλά πλέον με έχετε τρομάξει λίγο. Ελπίζω να μην είναι για τα “Παρατράγουδα” τα φωνητικά
Αμα διαβασεις και τα δικαμ, θα καταλαβεις.
Ειναι μια πολυ καλη παραγωγη για λαθος δισκο. Αμα παρακολουθουσες τους Mastodon καθ’ ολη τη πορεια τους, θα καταλαβαινες το pointμ ακομα πιο ευκολα - ασχετως του αν θα συμφωνουσες ή οχι.
Τι εννοείς να παρακολυθώ τους Mastodon σε όλη την πορεία;
Τους έχω υπόψιν μου από την εποχή του Remission που μου τους είχε γράψει ένα καλό φιλαράκι με την προτροπή να ακούσω τι παιζει ο drummer τους. Γενικά δεν είμαι από αυτούς τους true που ξέρουν τις μπάντες από τις demo κασσέττες τους!
από την άλλη και για τους Mastodon και για τους οποιουσδήποτε η παραγωγή του Blood Mountain είναι απλά καλύτερη. Το αν κάποιος προτιμάει να είναι λιγότερο καλή γιατί του κάθεται καλύτερα σε ένα είδος, δικαίωμά του, αλλά δεν την κάνει καλύτερη.
Αρα ετσι ακυρωνεται και το δικο σου επιχειρημα; Αναφορικα με διαφορες σε συγκρισεις με παλαιοτερες κυκλοφοριες.
Επισης, define “καλυτερη”. Πιο καθαρη; Καλυτερη μου ακουγεται οταν κολλαει γαντι στις συνθεσεις.
όχι…
Εκανα edit και πρεπει να τη γκανω. Θα δω την απαντηση σ’ αργοτερα.
Να πω και εγω την γνωμη μου (τσαμπα ειναι ετσι και αλλιως).
Η παραγωγη του Blood Mountain ειναι απιστευτη.
Το Leviathan το εχω ακουσει μονο απο mp3 (ναι το ξερω πρεπει να ντρεπομαι) αλλα
και εκει δεν εχω ακουσει κατι στην παραγωγη για να με χαλασει.
Το θεμα ειναι οτι οι δισκοι των Mastodon ειναι απολαυστικοι και γουσταρω να τους
ακουω,τωρα το να κατσω να σκαλισω αν επρεπε να ειναι αλλιως η παραγωγη καπου -για μενα-
χανεται το νοημα.
Στην τελικη metal ειναι.Και λαθος να ειναι η παραγωγη, who cares ? (Δεν μιλαω για κραυγαλεες περιπτωσεις)
Αρκει τα τραγουδια να ειναι καλα.Και στα προηγουμενα Mastodon ηταν παραπανω απο καλα…