το πρώτο σπέρνει…ψήσου…
Now playing: Mastodon - Oblivion
via FoxyTunes
έχω βάλει κερί στην οθόνη για να μην με παρασύρετε άτιμες σειρήνες!!! :p:p:p
Η παραγωγή μοιάζει να σκίζει πάντως.
Περισσότερα αργότερα.
thnx bros!αν κα λείπει το 13λεπτο τελευταίο…αν βρεθεί και αυτό ξέρετε!thnx again!
dude,αμα μπορεις,Pmαρε και απο δω μερια πλιιιιζ…(so say we all!!!)
Μου φαίνεται μετριότατο λίγο που το άκουσα. Κρίμα και θα χάσω τον ύπνο μου τώρα που βγάλαν μουφίτσα οι Mastodon.
/me listening to Lion’s Share - Dark Hours
Αυτό είναι metsal!
Fixed, there ya go lad:D
Θα λυσσάξω μέχρι να φύγω απ τη δουλειά, αλλά δε βαριέσαι…άλλη θα περιμένουν κανα μήνα, ε μπλήντιν?
Ας στειλει και σε μενα καποιος το λινκ ρε guys!Thanks!
Πω ! Εσυ εισαι καλος ρε ! Με 128kbps mp3 και απο λιγο που ακουσες εβγαλες συμπερασμα…
Τραβα ρε !
Κι εγώ στη δουλεία είμαι…άντε δεν περνάει η μέρα! Αν και σκέφτομαι να κάνω λίγη υπομονή και να το βρώ σε καλύτερη ποιότητα σε λίγες μέρες…με 128 δεν μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα που αρμόζουν σε μια τέτοια μπάντα.
σαφώς αλλά είναι μια αρχή…και όπως είπες λίγες μέρες ακόμα για καλύτερη ποιότητα και ένα μήνα για το cd…
Now playing: Mastodon - Divinations
via FoxyTunes
[-X[-X[-X
λέγετε ό,τι θέλετε! Το κερί κάνει δουλειά! :p:p:p:lol:
έχω αρχίσει να ξεχωρίζω το 3ο και το 4ο τραγούδι…:roll:
Now playing: Mastodon - The Czar
via FoxyTunes
Τα φωνητικά είναι κάπως… :?
ελπιδοφόρο post!
το βράδυ θα μπορέσω να το ακούσω…
Τώρα είμαι στο 3ο…όντως ξεχωρίζει άνετα…το 4ο είναι και το epic της υπόθεσης…
Ναι είναι πολύ καθαρα…καλό ή κακό θα δείξει…
Mα το πρόβλημα δεν έιναι ότι είναι πολύ καθαρά, αλλά το γεγονός ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τίποτα καλούς τραγουδιστές και τα καθαρά φωνητικά αποκαλύπτουν αυτή την αδυναμία τους.
ωραιος,γνησιος…κριμα που θελω να το ακουσω,χμ,ολοκληρο ισως και πανω απο μια φορα για να βγαλω συμπερασμα…οπως και οποιοδηποτε δισκο βασικα…#-o#-o#-o…εχεις χαρισμα παντως…