Mastodon - Crack The Skye

δεν έχω διαβάσει όλο το τοπικ αλλά μια ερώτηση… έχει διαρρεύσει όλο το άλμπουμ σε καλή ποιότητα (μαζί με το τελευταίο κομμάτι)?

είχα ακούσει το divinations όταν κυκλοφόρησε και μου είχε φανεί άνετα το χειρότερο κομμάτι τους (υπάρχει και το bladecatcher βέβαια θα μου πείς…). αφού άκουσα και τα υπόλοιπα συμπέρανα οτι είναι το καλύτερο εκεί μεσα.

με λίγα λόγια, για πέταμα.

είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατι δεν έχω ακούσει το τελευταίο κομμάτι ακόμη, μπορεί να αξίζει κάτι αυτό!

εγω εχω καταπορωθει!!!

δισκαρα!!!

και αμα ειναι και το τελευταιο στα ιδια επιπεδα μιλαμε για επικο δισκο!!!

αντε να βγει το cd να τα ακουσουμε και στη σωστη ποιοτητα να γουσταρουμε!!!

Aκριβως αυτο!!!

αυτος ο δισκος ειναι κατι το καινουργιο για τους mastodon
πανε τα γκαρισματα
πανε οι ταχυτητες
πανε και οι τρελες τεχνικουρες
οποιος ψαχνει για αυτα στο νεο τους αλμπουμ
καλο ειναι να αλλαξει ροτα πλευσης

η μελωδικη πλευρα των mastodon που μας την παρουσιαζαν πολυ ομορφα με την τριλογια του ανθρωπου ελεφαντα
το επικο feeling που μας προσφεραν με το hearts alive
αλλα και η κλασσικη χαρντροκ/χεβιμεταλαδικη αμεσοτητα που επιδιωξαν ηδη απο το leviathan (μην πω και ακομη νωριτερα με την φοβερη διασκευη τους στο emerald) με κομματια οπως το blood and thunder και iron tusk
ειναι εδω παροντα
η δυναμη του τραγουδιου,της συνθεσης,της μελωδιας

βεβαια το παζλ ειναι ακομα ελλειπη
αλλα πιστευω δεν θα διαψευτουμε οσοι περιμενουμε με ανυπομονησια και το τελευταιο κομματι
καθως και ολοκληρο το πακετο με το φοβερο artwork του paul romano

στα υποψην μας δεν ξεχνουμε οτι οι mastodon ειναι μια μπαντα που ακομη ψαχνεται
και μεχρι στιγμης μας εχει χαρισει (τουλαχιστον για την πλειοψηφια του κοσμου) δισκαρες

Sιgnal μιλά σωστά.:slight_smile:

Ρε γμτ, καταλαβαίνω ότι κάποιοι γουστάρουν τη μπάντα με λίγο πιο σκληρή προσέγγιση από αυτή του Crack the Skye.

Aλλά ρε μάγκες, μαλάκωσαν απειροελάχιστα! Και βάζουν άπειρες μελωδίες στο νέο άλμπουμ!

Τα φωνητικά είναι σίγουρα βελτιωμένα.

Εδώ και μισή ώρα ακούω μόνο το Οblivion κι έχω λιώσει πραγματικά. Το καλύτερο σημείο είναι αυτό που τραγουδάει ο Ηinds στο ρεφρέν (φαντάσου!!!) και μου μιλά στην ψυχή!

Έχουν κάνει και καλή δουλειά στους στίχους, απ’όσα πιάνει τ’ αυτί μου.

Ρε σεις, εγώ περίμενα μια τέτοια προσέγγιση, από τότε που τους έβλεπα τη μέρα πριν το Rockwave να τραγουδάνε εν χορώ το Μοre than a feeling και το Εyes of a stranger στο bar.

Εκτός από το να παίζουν ακούνε και οι μουσική οι άνθρωποι:dunno: Να μην επηρεαστούν?

Εμένα οι Μάστοντον μου αρέσουν για τον ίδιο λόγο που αγάπησα Metallica. Πάντα ένα βήμα μπροστά.

Άντε να ακούσουμε και το τελευταίο, και όλο το δίσκο σε σωστή μορφή. Αν και ξέρουμε ότι κι αυτό…

Se lathos meros psaxneis gia foberi diaskeyi sto emerald my dear Signal…:stuck_out_tongue:

ε πες μας βρε!!!

εμεις οι μεταλαδες ξεραμε απο τα 90ς τη διασκευη των scyclad
και στα 00’ς μαθαμε και αυτην των mastodon

αν δεν την εχεις ακουσει παντως
δεν εχει καμια σχεση με καφροδιασκευη
και επι της ευκαιριας…

το ντραμινγ του ταιλορ εδω ειναι καυλοπωροτικο

το εχω κατεβασμενο το ατιμο αλλα δεν μου παει να το ακουσω…δε γινεται με τιποτης

Eseis oi metallades parolo pou kanate oraies diaskeyes na perimenete fetos gia diaskeyi pou milaei stin psyxi tou tragoudiou. Ligi ypomoni. :stuck_out_tongue:

ε ενταξει αμα η μπαντα για την οποια μιλας καταγεται απο κει βορεια
τιθεται εκτος συναγωνισμου :p:p

για μένα που λάτρεψα τους mastodon για το remission και το lifesblood (άντε και το leviathan μετά) τούτος εδώ ο δίσκος είναι η μέγιστη απογοήτευση.

που είναι τα ογκώδη riff, τα hardcore περάσματα, τα ευφυέστατα τύμπανα, η πρωτοτυπία, η έμπνευση?

δυστυχώς δεν άκουσα ούτε ένα συμπαθητικό (ούτε καν καλό) riff, ούτε μια μελωδία της προκοπής και σα να μην έλειπαν όλ’ αυτά ήρθαν και τα φωνητικά: εντάξει γενικά πότε δεν ήταν το μεγάλο ατού των mastodon τα φωνητικά, ο sanders μπορείς να πεις ότι ήταν ένας συμπαθής κάφρος αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. από τότε όμως που ο hinds την είδε malakian φαινόταν το μέλλον δυσοίωνο. δεν ξέρω ποιος του έιπε οτι έχει τόσο καλά καθαρά φωνητικά αλλά όχι, αυτό είναι τελείως λάθος. με διαφορά το χειρότερο σημείο στο crack the skye είναι τα φωνητικά.

τέλος πάντων, για να καταλήξω, το crack the skye είναι ο ορισμός του ‘ξεπουλήματος’ κι ας είχαν πει σε μια ανακοίνωση τότε παλιά οτι δε θα αλλάξει τίποτα που υπέγραψαν σε πολυεθνική. καλά, είναι πιθανό να άλλαξαν και τα γούστα τους βρε αδερφέ, αν και πολύ αμφιβάλλω ότι σε αυτήν την περίπτωση θα είχαν βγάλει έναν τόσο ανέμπνευστο δίσκο.

πάντως κατανοώ πως όσοι τους γνώρισαν με το blood mountain και leviathan υπάρχει περίπτωση να τους αρέσει και το καινούριο, όμως μια πραγματική απορία. νομίζετε πως τίθεται σύγκριση με το blood mountain? (για πιο πίσω ούτε λόγος.)
και το πιο σημαντικό: έχετε ακούσει τα remission/lifesblood EP?

Τί; Θα βγάλουν λάηβ δίσκο οι Dare; :stuck_out_tongue: Η διασκευή τους πάντως είναι zuper!

Αρκετά ενδιαφέροντα τα λεγόμενά σου. Κρατάω μόνο τα μπολντ και την κοιλιά μου απ’ τα γέλια μ’αυτά
:lol:

Kι εγώ που νόμιζα ότι ήταν αυτός ο ορισμός του ξεπουλήματος γμτ.:stuck_out_tongue:

Πιστευω αρκετα καλα!!!

ροφλ τρομερά επιχειρήματα. μεταξύ σοβαρού κι αστείου το είπα ούτως ή άλλως εξού και τα ’ ‘’ ’ οπότε χαίρομαι που σ’άρεσε. διάβασε και τα υπόλοιπα που γράφω τώρα.

fixed :wink:

Και για όσους ενδιαφέρει το βινύλιο
http://www.theomegaorder.com/s.nl/sc.16/category.177274/.f

Σνομπαρετε αυτη τη κυκλοφορια.Και ακουστε παλι το remission.

με remission τους μαθαμε αδερφε
και ηταν απο τα πρωτα πραγματα που ακουσα απο αυτον τον χωρο
οπωτε το συναισθηματικο δεσιμο ειναι πολυ μεγαλο

για τη συγκριση που λες
δεν τιθεται θεμα γιατι καθε αλμπουμ ειναι διαφορετικο
συγκρινωνται πχ πρωτο maiden με seventh son, πρωτο sabbath με heaven and hell, κοκ ??

οσοι τους γουσταρατε λογω “καφριλας” λογικο ειναι να μην σας κανει κλικ

αλλα επειδη υπαρχουν ατομα που γουσταρουν και αλλα πραγματα περα απο την “καφριλα”
τοτε παμε πασο.απλα τα πραγματα

οσο για το ξεπουλημα
αυτο ειχε ηδη ξεκινησει απο το leviathan
και αλλαγη ηχου
και 3 singles με τα αντιστοιχα τους video
και συμμετοχες τραγουδιων σε βιντεο παιχνιδια
:wink:

Hell yeah ta alania mou einai super proponimena. :lol:

Na rotiso tin ypoloipi omigyri epeidi eimai blakas. Ti simainei ksepoulima?

Με ψησατε να το ακουσω πριν της ωρας του.