Ego pantos stin ora tou. 8)
Ξεπούλημα φίλε Daz είναι όταν ένα group το ακούσουν και 5 άνθρωποι παραπάνω.
Αλλά μην το βλέπεις αρνητικά.
Είναι θετικό.
Γιατί έτσι εσύ λες ότι τους γούσταρες όταν δεν τους ήξερε όλος ο κόσμος και είσαι πρώτος μάγκας.
Τώρα που ξεπουλήθηκαν ας τους ακούσουν οι άλλοι.
Πάντως, την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ την έχουν στην προκειμένη περίπτωση οι Mastodon γιατί όταν κύριοι βγάζετε το promo μέσα στις εκπτώσεις τι περιμένετε;Να μην ξεπουλήσει???
Tough but effective…
Το ιδιο θα ελεγα και για τα ατομα που κραζουν τις μοδες που κανουν θραυση στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου. =p
Otan agapas tin mousiki krazeis…tin mi mousiki
Μαλιστα.
Κριμας επειδη επενδυσα χρονο πολυ. Αλλα δεν πειραζει.
Meaning? A ksexasa…sfairiki apopsi. Sorry, tora to ematha.
παλιά είχε πλάκα γιατί όταν έλεγε ο καθένας την παπάτζα του τον ρώταγες πως το λέει αφού δεν τον έχει το δίσκο και απάνταγε είτε ότι το άκουσε σε φίλο φίλου του ξαδερφού του, είτε ότι το άκουσε στο σπίτι ενός γνωστού. Και άρχιζε ο χαβαλές και το δούλεμα.
Σήμερα αρκεί να το έχει κάποιος σε rar αρχείο στο pc του και δικαιούται να έχει άμεση γνώση και άποψη. Δεν χρειάζεται να το αποσυμπιέσει, πόσο δε να το ακούσει…
Daz, αν αντιλαμβάνομαι καλά τα στοιχεία που σε χαλάνε, νομίζω πως δεν υπάρχουν στο νέο δίσκο, οπότε θα ήταν σκόπιμο να το ακούσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Not your cup of whiksey, but…
Den me xalane oi Mastodon alla aytoi pou to paizoun music lovers…
ενας υπολογιστης σας χωριζει εσας.
όταν η Φωτεινή Πιπιλή, η Όλγα Τρέμη.
ετσι τιγρη!
λοιπον εχω διαπιστωσει τι τρεχει με σενα Outshined. δεν σ’ αρεσει να δεχεσαι τη γνωμη των αλλων (διαβαζω ποστς σου καθημερινα). νταξ κουλ, δεκτο. εγω πιχι εχω προβλημα με τα εντομα.
Ότι και να πιστεύεις για τον Outshined, σ’ αυτό που πόσταρε εδώ έχει 1000% δίκιο.
Και που να κυκλοφορήσει ο δίσκος και να τον ακούσουν και οι πολλοί, εκεί θα φανεί ο διχασμός και το κράξιμο…και το “ξεπούλημα” (σε εισαγωγικά πάντα)
το κατάλαβα για τα έντομα γιατί αμέσως μυγιάστηκες.
εγώ πάντως προσπαθώ να αποφεύγω να διαβάζω τα δικά σου!
το θεμα ειναι οτι συνηθως μαζι με το ξεπουλημα πηγαινει και η δυσαρεσκεια της μουσικης
απο αυτους που κατηγορουν
γιατι δεν θυμαμαι να λεει καποιος
ξεπουληθηκε η ταδε μπαντα αλλα γαμαει το αλμπουμ τους
με λιγα λογια
καταληγουμε στο κλασσικο συνδρομο
οτι -δεν μαρεσει\δεν καταλαβαινω- αμεσως αναγεται στο οτι δεν ειναι καλο,δεν προσφερει τιποτα,ξεπουλημα και τα υπολοιπα γνωστα κατηγορω!
καλυτερα λοιπον να συνοψιζουμε στο εκ βρετανιας ρητο " not my cup of tea " τη δυσαρεσκεια μας
παρα να ψαχνουμε να βρουμε απαξιωτικες δικαιολογιες για το ποιο λογο δεν μας αρεσε η εκαστοτε κυκλοφορια
Πρώτον, αυτό ακριβώς που λέει ο σίγκναλ.
Δευτερον, δεν είναι όμορφο να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για το πως ακούει μουσική ο άλλος μέσω των ποστς του. Καλώς ή κακώς όταν ποστάρεις στο φόρουμ υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο κάθε συνομιλητής να κατεβάζει τους δίσκους να τους ακούει μισή φορά και να εκφέρει άποψη. Ή να κράζει μόνο και μόνο για να το παίξει ψαγμένος. Έτσι είναι τα πράγματα. Οπότε καλύτερα να μην μπαίνουμε καν στη διαδικασία να ασχοληθούμε με αυτό το φαινόμενο και εν προκειμένω να μην το θυμόμαστε όταν κάποιος λέει κάτι που μας βρίσκει αντίθετους, μηδενίζοντας έτσι τα λεγόμενά του. Στην τελική αν έχετε τέτοια άποψη για όλους τους χρήστες, πέραν 2-3, ας μην τους απαντάτε καθόλου.
Τρίτον, δεν έχω ακούσει το δίσκο αλλά απ’ ό,τι έχω καταλάβει ο ήχος απέχει παρασάγγας από τον ήχο του Remission. Τόσο απίστευτο είναι λοιπόν κάποιος να χαλιέται με αυτό? Και μάλιστα ο ήχος έγινε κάπως πιο προσβάσιμος για το ευρύ κοινό, οπότε δεν είναι κάποιος εντελώς αδικαιολόγητος να μιλάει για ξεπούλημα. Βέβαια το ξεπούλημα για κάποιο μαγικό λόγο γίνεται πάντα όταν η στροφή που έκανε το γκρουπ δε μας αρέσει.
Απλά λογικά ερωτήματα, που αν είναι να απαντηθούν με τη λογική “Μα καλά τα γκαρίσματα στο Remission δεν είναι δυνατόν να είναι μουσική” να κρύβεται από πίσω, καλύτερα να μην απαντηθούν καθόλου και να μείνουμε στο not my cup of tea. Και το λέω εγώ που προσωπικά αντέχω ελάχιστες καφρίλες.
Σίγκναλ πολύ σωστό σχόλιο. 'Οντως κανείς δεν το χει πει αυτό.
Άρα η κουβέντα πάει στο πως ξεπερνάμε την υποκειμενικότητά μας για να δούμε την αντικειμενική μεγάλη εικόνα.
Απλά για κάποιους το να προβάλλεται η αποψάρα τους είναι που μετρά περισσότερο, αδιαφορώντας αν είναι σωστή ή λάθος.
Για να ακούσεις τη μουσική κι ας μη σ’ αρέσει, και για να την κρίνεις σωστά χρειάζεσαι τεράστιες προσλαμβάνουσες. Δεν έχει να κάνει μόνο με το αν ακούς 1 ή 100 άλμπουμ το μήνα, αν αυτά που ακούς τ’ ακούς μόνο εσύ ή όλο το ακροατήριο, ή αν ακούς ένα ή 100 μουσικά στυλ.
Έχει να κάνει με τη μαγική λέξη στην υπογραφή σου! Τη (ροκ) κουλτούρα μας!:!:
ΥΓ: Με καλύπτει κι ο Μάνος πάνωθε:)
σταδιάλα όλοι σας! [-X
god(?) bless warrior soul and kory clarke, baby!!!
νταξ
το να μιλαμε για ξεπουλημα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ολιγον ατοπο
ξεπουλημα ξερω εγω οτι κανει μια μπαντα οταν αλλαζει τον ηχο της για να πουλησει
η μουσικη που εμπεριεχεται στα κομματια που χουν διαρρευσει ειναι εμπορικη???
δηλαδη ποια μπαντα παιζει τωρα τετοια μουσικη και πουλαει???
να το γυρναγανε σε κατι του στυλ slipknot,disturbed ή killswitch engage, να πω ναι ρε!ξεπουληθηκανε!
και ξαναλεω οτι η μουσικη που παιζουν τωρα
προυπηρχε ηδη απο το πρωτο τους αλμπουμ
απλα αποφασισαν τωρα να εκδηλωσουν περισσοτερο την πλευρα τους που ακουει thin lizzy,maiden,boc και αλλες κλασσικουρες και να αφησουν πισω τις melvins,neurosis κλπ επιρροες τους
και οσο αφορα τα φωνητικα
τοσοι οπαδοι τους εδω μεσα (μαζι και γω) δειχναν ενοχλημενοι απο τα φωνητικα του hinds
δηλαδη ειναι απιθανο να ειχαν εντοπισει και οι ιδιοι αυτο το προβλημα
ή ακομα περισσοτερο ειναι απιθανο να κουραστηκαν απο αυτο το στυλ φωνητικων??
LOL
στα περι ξεπουληματος που λενε ολοι εδω μεσα εχω να πω το εξης
πριν 15 χρονια ενας πολυ σοφος ανθρωπος ο bill hicks χρησιμοποιουσε τον παρακατω ορο για να περιγραψει αυτους που ειχαν ξεπουληθει
(the artist) is sucking satan’s cock
bon jovi is sucking satan’s cock
mc hammer is sucking satan’s cock
vanilla ice is sucking satan’s cock
αν ζουσε σημερα(πεθανε το 1994 απο καρκινο στα 32 του… ) δεν νομιζω οτι θα ελεγε
mastodon are sucking satan’s cock
οποτε ξεκολλατε
bon jovi IS sucking satan’s cock.