Oτι ζηλευω που το ακουσε πρωτος σε νορμαλ ποιοτητα ( και το τελευταιο τραγουδι)
(εκτος αν δεν ειναι αυτη η περιπτωση, οποτε βιαστηκε για το ρηβιου)
Oτι ζηλευω που το ακουσε πρωτος σε νορμαλ ποιοτητα ( και το τελευταιο τραγουδι)
(εκτος αν δεν ειναι αυτη η περιπτωση, οποτε βιαστηκε για το ρηβιου)
To review μου άρεσε αρκετά.Πιστεύω ότι ο δίσκος δεν έχει χιτάκια,δεν σου έχει πχ ένα Blood & Thunder.Είναι περίεργος δίσκος και χρειάζετε αρκετές ακροάσεις για να βγάλεις ένα ασφαλή συμπέρασμα.Όλα τα παιδιά εδώ μια πρώτη γνώμη έχουμε πει.
Now playing: Shinedown - Better Version
via FoxyTunes
Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό το ότι είναι το Black Album τους, εκτός αν εννοεί ότι θα πουλήσει πολύ και θα διχάσει τους παλιούς οπαδούς. Εγώ πάντως είμαι υπερ της προόδου και το Oblivion μου άρεσε πολύ.
Αντίθετα το Blood Mountain δεν με εντυπωσίασε.
Απλά το όλο ζήτημα, συνοψίζεται στο εξής για μένα (με αφορμή το ποστ του tyler).
Eμένα μ’ αρέσουν όλες οι δουλειές των Μastodon απ’ τπ Lifesblood μέχρι και το crack the skye (το οποίο απ’ ότι φαίνεται θα μ’ αρέσει, όταν το βάλω στο στέρεό μου)
Αλλά κάποιοι που τους αρέσουν τα παλιά σπεύδουν να θάψουν/απαξιώσουν το νέο άλμπουμ.
Κάτι που δε συμβαίνει μ’ αυτούς που γουστάρουν τα τελευταία χωρίς να τους αρέσουν τα πρώτα.
Γιατί άραγε?
Ωραίο review.
Και το ρωτάς? Αφού δεν άφησε το Scott Kelly να τραγουδήσει εξ’ ολοκλήρου στο Crack The Skye:p:lol:
πλήρης απογοήτευση. τόσην ώρα συζητάμε ακριβώς αυτό εδω μέσα και ο awake (τραγική ειρωνία το νικ) είναι στον κόσμο του.
ξέρεις πολλους 80’s old-schoolάδες που να τους αρέσουν οι mastodon? μίλησε κανείς ότι οι mastodon δεν είναι πλέον κάφροι και δε μας αρέσουν? ή δε μπορούμε να συνδυάσουμε τις μπύρες μας με το crack the skye? κούραση.
γενικά ότι είπε ο nasum. λίγη κριτική σκέψη ρε παιδιά, μην καταπίνετε αμάσητο ότι σας προσφέρουν (και στη μουσική και γενικά).
αυτοαναιρείσαι.
ακριβώς επειδή το ύφος του crack the skye είναι πιο κοντά στο blood mountain και σε ορισμένα τραγούδια του leviathan πχ seabeast, hearts alive χωρίς να έχει καμία απολύτως επαφή με το remission/lifesblood.
Χμ, δε νομίζω. Γιατί άλλο να μην σου αρέσει κάτι επειδή απλά δεν σου κάνει κλικ και άλλο να λές οτι ξεπουλήθηκαν για τον τάδε λόγο υποθετικά. Όπως πχ, ¶λλο το μου αρέσει το Remission και το καινούριο είναι μάπα.
Όπως και να’χει δεν έχω ακούσει το δίσκο, άρα και δεν ξέρω αν ξεπουλήθηκαν σαν τον Cornell !!!
πειραζει που εμενα μου αρεσουν καλυτερα τωρα που κοβουν τα καφροφωνητικα επιτελους???
anyway,καθε φορα που το ακουω μου φαινεται ολο και καλυτερο…καταλαβαινω που ξενερωνει ο μεσος οπαδος,αλλα αμα δεν του αρεσει και τοσο,μπορει και να μην το ακουσει ε?το να το απαξιωνουμε πριν καλα καλα βγει και το ακουσουμε σαν τους ανθρωπους,ειναι γελοιο…
κι όμως. το κάνεις πάλι, αυτοαναιρείσαι.
μου αρέσει = γαμάει, είναι αρκετά καλό, είναι τέλειο, αριστούργημα κλπ.
δε μου αρέσει = ΔΕΝ γαμάει, είναι μάπα, σκουπίδι, για πέταμα. και για κάποιο λόγο εγώ μπορώ να πιστεύω ότι ξεπουλήθηκαν, δε σημαίνει ότι έτσι έγινε, δε σημαίνει ότι δεν έγινε. ο χρόνος θα το δείξει.
edit, btw στην κριτική θα ήταν ορθότερο να αλλάξει το black album με το στάνγκερ. τότε θα ήταν μέσα!
εχετε πλακα ολοι σας που πετατε την ατακα-καραμελα ‘ξεπουληθηκε’
λες και μολις γυρισατε απο τις θερμοπυλες και ειστε οι ειδικοι να κρινετε
ασε που ειναι αναλυσεις του που##ου το να κρινεις καποιον μιλωντας λες και εχεις μπει μεσα στο κεφαλι του
γραψτε πρωτα μουσικαρες,επηρεαστε θετικα τοσους ανθρωπους και μετα τα λεμε
αστεια ποστ για να εχουμε κατι να λεμε
και η αποψη μου ειναι οτι τον ορο ‘ξεπουληθηκε’ συνηθως τον ακους απο ανθρωπους που δεν εχουν κανει κατι σημαντικο στη ζωη τους
οχι παντα αλλα πλειοψηφικα και συνηθως
πιστεψε με αυτο δεν συμβαινει στο crack the sky
ειναι ο πιο απλοικος δισκος τους
και ισως εκει να ειναι η μαγεια του
τωρα ολα ειναι γνωμες και αποψεις δεκτες και κατανοητες
αλλα αφορισμοι τυπου σκουπιδι,ξεπουλημα
καθως και λογικες οτι σε οσους τους αρεσει τρωνε οτι τους πλασαρουν ή δεν νιώθουν ή… ή… ή…
ειναι υπερβολικες και δειχνουν σνομπαρισμο
πρωτον οπως εχει ηδη αναφερθει αμα ειναι να μιλησουμε για ξεπουλημα, αυτο εχει γινει απο την εποχη του leviathan
δευτερον προσωπικα μιλωντας,για τα ακουσματα μου αυτο που παιζουν τωρα οι mastodon με ικανοποιει αφανταστα, οπωτε δεν μπορω να δεκτω τα παραπανω
τριτον αυτο που συμβαινει με τους mastodon τωρα εχει συμβει με πολλες μπαντες
απο yes μεχρι metallica και απο at the gates μεχρι anathema
ολες αυτες οι μπαντες ξεκινησαν καπως και καποια στιγμη στην καριερα τους δοκιμασαν κατι διαφορετικο απο αυτο που τους ηξερε ο κοσμος και ετυχαν μαζικης αποδοχης. καποιοι τα ακουσανε λογω hype και καποιοι ομως τους αρεσε πραγματικα η μουσικη.
ολοι θα μπουνε στο ιδιο τσουβαλι??
Βασικά είναι πολύ απλό το σκεπτικό και δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες. Μόλις το ακούσω και γω θα κάνω εκτενή σχόλια περί του δίσκου.
Απλά επειδή είναι της μόδας η καταδίκη πολυαναμενόμενων δίσκων, το βρίσκω λίγο υπεβολικό το να σχολιάζουμε με τόση μεγάλη εμπάθεια δίσκους αγαπημένων συγκροτημάτων. Επειδή τείνει να γίνει μόδα,αυτό απλά. Μην πες πάλι για αυτοαναίρεση. Άλλο το γούστο και άλλο η εμπάθεια.
np. High On Fire και ακολουθεί Lifesblood. \m/
@awake προφανώς και ήταν αστείο το παραπάνω. Τράβα και μια βόλτα στο soundgarden τοπικ να δεις τη γνώμη μου. Lol δλδ, κάνε edit!
ούτε ο signal κατάλαβε τι εννοούσα με τη λέξη ξεπούλημα. το εξήγησα σε προηγούμενο ποστ, δε θέλω να επαναλαμβάνομαι. ο άλλος μιλάει για εμπάθεια χωρίς να έχει ακούσει το άλμπουμ, για μοδάτο θάψιμο πολυαναμενόμενων άλμπουμ χωρίς να έχει παρακολουθήσει τη συζήτηση (προφανώς). αν δε σαρέσει κάτι, δε σαρέσει. τέλος. δε μπορώ άλλο, παραιτούμαι.
αν κάτι προσπαθεί να πει ο Dyingfreedom είναι πως δεν είναι σκουπίδι ότι δεν μας αρέσει.
δεν μπορεί σε έναν άνθρωπο να αρέσουν όλα. ναι, ο καθένας εκφράζει μια προσωπική άποψη. όλα δεκτά περί υποκειμενικότητας, όμως υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που διαφοροποιεί μια άποψη και αυτός είναι ο τρόπος έκφρασης.
Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ένας συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης μπορεί να είναι υποτιμητικός ή ενοχλητικός για τους υπόλοιπους, ίσως πρέπει να αναθεωρήσει.
Όταν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για το τι αρέσει ή το τι δεν αρέσει όπως έχουν εκφραστεί γίνεται συζήτηση. Όταν κάποιος προσπαθεί να μπει σε μια συζήτηση λέγοντας «σας γαμάει όλους» ή «είναι τελείως σκατά», είναι αναμενόμενο να έχει αντιδράσεις και δεν προσφέρει και τίποτα.
Αν τώρα αυτό είναι διασκεδαστικό για κάποιους, δεν ξέρω ποιος είναι ο χαρακτήρας και ο σκοπός του forum από εκεί και πέρα.
Pot :respect: για την κριτικη !
Με εκανες να βαλω να ακουσω το αλμπουμ παλιο αλητη !
Καταλαβαινω την απογοητευση του dopefiend.Αλλα περιμενει απο τους Μαστοντον ο φιλος και αλλα
ακουει.Και εγω ξεπουλημα θα το θεωρουσα αν ημουν οπαδος τους
Μ’αρεσουν οι Mastodon γιατι αλλαζουν τον ηχο τους αλλα τους ακουσα και μεταξυ Leviathan & Blood Mountain
οποτε δεν μπορω να ξερω πως θα αντιδρουσα.
όχι. με την ίδια ακριβώς λογική δε μπορείς να λες ότι ένας δίσκος είναι τελειος ή αριστούργημα. διαφωνώ κάθετα. επειδή κάτι είναι σπουπίδι για μένα δε σημαίνει ότι για κάποιον άλλο δεν είναι χρήσιμο! μπορεί να υπερβάλλουμε ελάχιστα αλλά είναι διασκεδαστικό να βλέπεις διάφορούς δήθεν τύπους να ενοχλούνται. και αν προσβάλλεται κάποιος απο την άποψή μου, ε. ξέρεις.
Εχω “πιασει” την ενσταση και την καταλαβαινω.
Αλλα σχωρα με,δουλευα το πρωι και γυρναω και βλεπω κατι κατεβατα ολοκληρα.
ο Γιώργος άκουσε τον δίσκο κανονικά ! γι’αυτό κ έγραψε ριβιού, το οποίο κ περάσαμε !
δεν πήγαινε σε σένα ωρέ. στον αποπάνω σου.
Mα ειναι προφανες οτι καποιοι θα απογοητευτουν… Και εγω τους ξερω απο το Remission αλλα μ αρεσει…
Ειναι προφανως , σε καποιους θ αρεσει σε καποιους αλλους οχι. Πολυ δεν το κουρασαμε παντως???
ε τωρα ομως γινεσαι προκλητικος και ουτε αυτο ειναι σωστο
αλλα να εκφερεις τη γνωμη σου (δεν μαρεσει γιατι αυτο, γιατι εκεινο)
και αλλο να μηδενιζεις εντελως ενα δισκο απλως για να ενοχλησεις ορισμενους
και την εννοια του ξεπουληματος που λες την εχω καταλαβει
απλα δεν συμφωνω
γιατι δηλαδη δεν αξιζει τωρα να προβληθουνε?
και αξιζανε στο leviathan?
γιατι λες εσυ οτι τοτε ακομα προκαλουσαν αναστατωση με τη μουσικη τους
και τωρα ποιος μπορει να κρινει οτι η μουσικη τους δεν ειναι ιδιου ποιοτητας με τα προηγουμενα?
και σου ξαναλεω
πρωτον πες μου ποια ειναι τα στοιχεια που θεωρεις οτι εκαναν τους mastodon καινοτομους
δευτερον πες μου ορισμενες μπαντες που να παιζουν σαν το crack the sky σημερα?