θεΐλα.-
8O αμαν
Δεν μπορούν να κάνουν ενα remaster τα παλιά album με τα καινούρια φωνητικά?
Eνω μουσικά ηταν παντα ενδιαφεροντες πιστευω το αδυνατο σημειο τους ειναι τα φωνητικά…Ok ειναι love or hate them φαση αλλα πιστευω οτι με αλλον τραγουδιστη ισως εφταναν ακομα ψηλοτερα…Τωρα για το crack the skye δεν εχω ακουσει ακομα νοτα οποτε επιφυλασσομαι…
Ωραίο το βιντεάκι!
Ε, το κομμάτι ακόμα δεν με ενθουσιάζει αλλά θα περιμένω να ακούσω όλο το δίσκο για να πω την άποψη μου.
χαχα,εκλ@σα στα γελια με το βιντεο,γαματο,τρελο γελιο…το τραγουδι γ@μ@ει και αντε επιτελους να βγει να το λιωσουμε οπως πρεπει…
Το σιντι ειναι γαματο αναμενουμε να πιασουμε το αυθεντικο με φουλ αρτγουορκ μεσα να καραγουσταρουμε…
Η αληθεια ειναι οτι προτιμουσα πιο καφρικα φωνητικα αλλα αφου και παλι ειναι γαματα τα τραγουδια δεν πειραζει:D
re paidia xtes eida to divinations video,alla to tragoudi den mou ekane kamia entypwsh.
o diskos ti leei???sto idio yfos einai ola?
γιεπ.
Άουτς.
Πολύ αδιάφορο μου φάνηκε το κομμάτι…
το Οblivion είναι μεγάλη κομματάρα και τo refrain του απλά εκλπηκτικό.
Tελικα μετα απο απειρο λιωσιμο και μενα μου αρεσει και oblivion και divinations…Καρελια και αγιος ο θεος ομως…
Kαρέλιας με τσάρο τρελό ντέρμπυ.
Τσάρος παιδιά, τσάρος…!
Έχει “βγει” το The Last Baron,ή θα κάνουμε υπομονή ακόμα 10 μέρες για να το αγοράσουμε?
Now playing: Breaking Benjamin - Simple Design
via FoxyTunes
Τέτοιο σόλο, αξίζει λίγη ακόμα υπομονή…
το είδα το review αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ!
:lightsabre::lightsabre::evil::evil:x=P~=P~
Είναι μερικά συναισθήματα που βγαίνουν τώρα.
Now playing: Cruachan - The Middle Kingdom
via FoxyTunes
Έτσι όπως το περιγράφεις, αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να 'ναι ότι καλύτερο έχουν συνθέσει…Αναμένουμε…