τον ακούω τώρα επιτέλους!!! θα είναι το κόλλημα μ για πολλές μέρες κ νύχτες…με πολλές μπύρες παρέα…
ανώτερος από leviathan( άποψη προσωπική)
8)
Τον έχω ακούσει μερικές φορές και έχω φτάσει στα εξής συμπεράσματα:
Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με προηγούμενους μιας και έχω ακούσει μόνο το Blood Mountain και αυτό μόνο μερικά κομμάτια.
Σαν δίσκος είναι αρκετά καλός.Μέχρι στιγμής από τους στίχους που έχω διαβάσει πρέπει να μιλάει για τον θάνατο.Αν πράγματι μιλάει για τον θάνατο η μουσική που συνοδεύει τους στίχους πραγματικά με μεταφέρει σε μία παρόμοια κατάσταση.Είναι πολύ αληθινός ήχος και σχετικά απόκοσμος (πχ εισαγωγή του Czar).Tα κομμάτια είναι όλα στο ίδιο χαλαρό σχετικά ύφος.Εχουν βελτιωθεί σαν παίχτες,και μου φαίνεται τα drums είναι πιο απλά απότι στο Βlood Mountain και πιο ωραία.Τώρα για περαιτέρω ανάλυση θα επανέρθω μετά από μερικές ακόμα ακροάσεις και αναγνώσεις στίχων
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58673491
παρτε και καινουριο κλιπ για το oblivion…
επος.-
[B][SIZE=5]ΑΡΜΕΓΟΓΕΛΑΔΩΝ.
[/SIZE][/B]Εντάξει, έχουν πολύ πλάκα οι φάτσες τους. Ωραίο βίντεο.
Κ γαμω τα βιντεα…πο ρε π@@στη μου,τι γ@ματη μπαντα…
ωραίο βιντεάκι.Κολλάει και με τους στίχους ψιλό
Πολυ γαματο βιντεο … δεν την παλευουν μια , τα παιδια …
Πρεπει να πεφτει το γελιο της αρκουδας στα γυρισματα…
Ειδικα ρε στα πλανα που τραγουδα ο ντραμμερ μεσα απο το παραθυρο, πολυ βοσκοπουλος
Η πορνοσταρικη 70s μουστακα κλεβει πλεον μονιμως την παρασταση
Το αγαπημένο μου άσμα από τον δίσκο! Καλό και το βιντεάκι.
ΣΚΙΖΕΙ το βίντεο.
#Δεν ειχα ακουσει τιποτα αλλο απο Mastodon οταν πρωτοακουσα το δισκο, τους ειχα απλα στο μυαλο σαν μια γνωστη μπαντα…
#Με την πρωτη ακροαση δεν καταλαβα και πολλα πραγματα, ειχα και μια θολουρα απο τον ηχο τη παραγωγη και τα φωνιτηκα γενικα… Ειπα οτι ηταν ενας σχεδον αδιαφορος δισκος.
#Καθε φορα ομως τα ιδια, ε οταν μια δισκαρα την ακουω για πρωτη φορα ποτε δεν μου αρεσει με τη μια, ποτε μα ΠΟΤΕ, νομος. (Τα ιδια επαθα και με το Black Clouds & Silver Linings)
#Πριν απο δυο μερες αποφασιζω να ξαναδωσω μια ευκαιρια στο δισκο, και ενω ειμαι στην 2-3 ακροαση εκει καταλαβαινω με τη μια οτι δεν προκειτε ολη τη βδομαδα να ξαναπαιξει τιποτα αλλο το winamp:p
#Δισκαρα ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ απο τις λιγες…8O:bow2:=D>
Λογικό οι Mastodon θα γίνουν τεράστιο όνομα όχι μόνο στο metalικό κοινό αλλά γενικότερα:!:
παιδια μπορει καποιος να postαρει κανενα link με τους στιχους του δισκου…?
οπου τους τσεκαρω ειναι με παρα πολλα λαθη…:?
Το ακουσα κι εγω επιτελους,αλλα οχι πολυ.Το Oblivion δεν μπορω να πω οτι με τρελανε,νομιζω με χαλανε τα φωνητικα στο ρεφραιν.
Το ομωνυμο βασικα μου αρεσε περισσοτερο εξαρχης και αυτο εχω ακουσει περισσοτερες φορες.
Ντάξει στο Oblivion σε μία φάση που γράφει στην οθόνη FAIL :lol::lol:
Μεγάλο δίσκο έβγαλαν πάλι οι τύποι…
Σε 12 μέρες και κάτι ώρες ΜΑΣΤΟΥΡΑ
Γαμω, ουτε στους φιλους μου δεν μιλαω ετσι στο τηλεφωνο.
Γαματη συναντευξη μεσιε Ποτ.
Σωστός ο προλαλήσαντας.
το δισκο τον εχω λιωσει,ειναι τρελοι οι τυποι!!!καθε φορα κ κατι διαφορετικο,με εκπλησουν ευχαριστα παντα!!