1η φορα χθες αξιωθηκα να το ακουσω, τον λιωνω απο χθες και πραγματικα προκειται πιστευω περι απιστευτου δισκου
Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α δηλαδης
Λοιπον ας κανω για πρωτη φορα review (μιας που τις περισσοτερες φορες βαριεμαι ακομα και να ποσταρω στα θρεντς των κυκλοφοριων που μαρεσουν, οχι να κανω review :lol:)
Oblivion αριστουργημα, ανοιγει το αλμπουμ με ενα τρομερα κολλητικο ρεφραιν…
Divinations, quintessence ειναι η πιο αργη εξελιξη του blood mountain, ειδικα το solo του hinds στο πρωτο (που επισης εχει πολυ κολλητικο ρεφραιν) ειναι εντελως ΜΕΤΑΛ . Ειναι τα πιο χιεβι τραγουδια του αλμπουμ
The czar: μυστικιστικη εισαγωγη σε στελνει στην τσαρικη ρωσσια (με απ ευθειας πτηση μεσω wormhole?:p) οπως και ολο το μερος του usurper. Και εκει μπαινει το 2ο μερος, το escape, με ενα καταιγισμο απο ριφς για πολυ headbanging. Και παλι παμε στα ψυχεδελικα τελευταια μερη martyr και spiral που αυτη τη φορα σε στελνουν στο διαστημα παλι, με ενα εντελως southern solo. Το αγαπημενο μου μαζι με το last baron!
Ghost of karelia: περα απο το ψυχεδελικο intro ,τα ψυχεδελικα πρωτα verses που επαναλαμβανονται και στο κλεισιμο και το υπεροχο αρχικο ριφ, το τραγουδι το απογειωνει η μπασογραμμη του sanders (που γενικα σε ολο το δισκο εχει δωσει αυτο το κατι παραπανω και κανει την καλυτερη δουλεια του μεχρι σημερα για μενα, ισως και επειδη η ‘προγκρεσιβιλα’ του cts να απαιτουσε τοσο καλο μπασο) και τα απιστευτα πληκτρα, που δεν εχω ιδεα ποιος τα κανει!!
Crack the skye: ΕΠΙΚΗ εισαγωγη και βεβαιως βεβαιως scott kelly (o τυπος εχει το αγγιγμα του μιδα λεμε , με o,τι εχει ασχοληθει το εχει κανει αριστουργημα). Δεν ειναι τυχαιο πιστευω που ζητησαν απο τον kelly να κανει φωνητικα στο συγκεκριμενο μιας που συνδυαζει εντελως νιουροσικα verses (που τραγουδιουνται απο τον kelly βεβαιως) με ενα μελωδικο ρεφραιν.Αλλο ενα mastodon classic!
The last baron: I’d guess they would say we could set this world ablaze…υπεροχο απλα οπως και ολο το πρωτο μερος του που περιεχει και ενα εκπληκτικο lead!!. To 2o μερος ειναι πιο χιεβι, το ιδανικο θα ηταν να επαλαμβανεται λιγοτερο, αλλα και παλι σου φευγει το κεφαλι!. Και εκει στο τελος στο 8ο λεπτο σκαει ΤΟ ΡΙΦ 8O. Μιλαμε για το καλυτερο ριφ που εχουν γραψει τα παιδια…Ασταματητο headbanging ε (ισως επειδη ανυπονω να φτασω ΣΤΟ ΡΙΦνα μου φαινεται επαναληπτικο το 2ο μερος!!). Και τελειωμα ομοιο με το ξεκινημα , μονο που εδω εχει επιπλεον ενα εκπληκτικο solo (πανω απο εκεινο το lead που λεγαμε 8)) και κλεινει ιδανικα αυτη τη δισκαρα
Τι να πω εχω μεινει εκπληκτος…Και το θεμα ειναι πως ολοι οσοι γκρινιαζουν δεν μπορουν να καταλαβουν πως το αλπμουμ ειναι οσο mastodon ειναι και τα αλλα (παλι τα γνωστα κοψιματα, οι αποτομες αλλαγες στο ρυθμο, η southernιλα, τα φαλτσα του hinds :lol:)
Για μενα η καλυτερη κυκλοφορια του 2009 (μεχρι τωρα, αν και ειναι απιθανο να ακουσω κατι καλυτερο)
Πραγματικα θελω τα ακουσω live ,αλλα οπως ειπε και ο dude θελουν μαθηματα ορθοφωνιας τα παιδια!!
edit: και πρωτοτυπο concept ε! πραγματικα αξιζει να το προσεξεις απο την αρχη
:lol3: θεικη στιχομυθια!!! εχω λιωσει…As a child molester i take offense to that :lol3: θεος οπως και απο πανω του (ive seen better lookin molesters :lol:)