Mastodon - Crack The Skye

Ο outshined τα ειπε ολα. Συμφωνω ακομα και με τα σημεια στιξης. (λογικο αν εχεις αβαταρ muse (η με ξεγελουν τα ματια μου?). Η μαλλον διαφωνω μονο σε κατι : Το divinations ειναι highlight,και το τραγουδι που με εκανε να αγορασω το cd :stuck_out_tongue: !!!

σε γελούν τα μάτια σου για το avatar.

μην παρεκτρέπεσαι και πες για όποια μπάντα γουστάρεις.
το μην παρεκτρέπεσαι είναι για τους χαρακτηρισμούς. ένας βαθμός δε λέει τπτ ξαναλέω. μπορεί να είναι και το feeling της στιγμής. μην κολλάτε.

εχεις δικιο,δυστυχως το συνηθιζω… Απλα με ειχε πιασει μια φρικη με οσα ειχα διαβασει στις προηγουμενες σελιδες.:lol:

Moυ ηρθε σημερα απο το play η εκδοση με το DVD και εχει κανονικο booklet 14 σελιδων με στιχους/πολλα artworks. Σε αντιθεση με την απλη εκδοση που οντως εχει ενα μικρο booklet που ξεδιπλωνει και εχει στριμωγμενους τους στιχους και ελαχιστο artwork

καλη φαση,κ εγω το παραγγειλα απο το play με dvd!!!

μετα απο αυτη την αναλυση,θα ξαναμπει στο mp3 ο δισκος να ξανακουστει ξεψαχνηστει πιο αναλυτικα και φυσικα με ακροασεις…

απλα σαν εντυπωση(που πολλες φορες ειναι εσφαλμενη-η κατι τετοιο- λογο των λιγων ακροασεων)
ειναι οτι δεν ειχα ορεξη ορισμενα τραγουδια να τους δωσω χρονο να τα ακουσω συνεχωμενα…

και πιεστηκα να τα ακουσω…

θελω να τσεκαρω αν αυτο με εκανε να μην μου αφηνουν καλη εντυπωση-οτι μιλαμε για δισκο της χρονιας(οπως αφηνουν να φανει απο τα περιοδικα) κλπ- ορισμενα κομματια ,ασχετος αν σε σημεια τους εβγαζα το καπελο(ειτε λογο τεχνικης η εμπνευσης και λοιπα…

ΥΣ.δεν εχω ξεχασει ποτε εκεινα τα δυο σιντι που χες γραψει …και σου λεγα μην χωσεις μεταλιες…μονο Μποντζοβιες…:smiley:

και απο τοτε …εχω φτασει να μπορω να σταθω μια κουβεντα οπως αυτη,εκει που ημουνα κουφαδι!

βοηθησες και συ εστω αυτο το λιγο…

ενα δημοσιο ευχαριστω!8)

μια μικρη παρατηρηση

το οτι χαρακτηριζεται ενα αλμπουμ ως δισκος της χρονιας

δεν σημαινει απολυτως τιποτα

και ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να μας αρεσει είτε λιγο είτε πολυ είτε καθολου.

δηλαδη

ενα παραδειγμα

αν το 1988 τα μιντια χαρακτηριζανε ως αλμπουμ της χρονιας ενα απο τα παρακατω

metallica - and justice for all
queensryche - operation mindcrime
iron maiden - seventh son of the seventh son
manowar - kings of metal
king diamond - them
slayer - south of heaven

και εσενα δεν σου αρεσε ολοκληρο
δεν σημαινει και κατι

αναλογα με τα του γουστα του ο καθενας
θα εβγαζε διαφορετικο αλμπουμ
και αυτα τα γουστα μπορει σε 1-2-3 χρονια να ειχαν διαμορφωθει αλλιως
και αν ξαναεμπαινε στη διαδικασια να επιλεξει να επελεγε κατι αλλο

οπωτε μην τρελαινομαστε. :slight_smile:

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει εδω μεσα, αλλα στο documentary της Special Edition του Crack The Skye εχει καποια αποσπασματα απο συναυλιες τους, μεταξυ των οποιων την εμφανιση τους στο Rockwave του 2007! (Τη μερα και εκεινη:D)

Οριστε μερικα screenshots

(δεν έχει κάποιο νόημα το σχόλιο αλλά:)
Το είχα δει πριν αρκετό καιρό αυτό το βίντεο που έχει αποσπάσματα απο Ελλάδα.

Oχι οτι ενδιαφερει και κανεναν αλλα τελικα το αλμπουμ μ’αρεσει.
Ναι μεν ειναι διαφορετικο απο τα προηγουμενα αλλα δεν παυει να ειναι δουλεμενο και καλοφτιαγμενο.
Δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο τους αλλα ειναι αρκετα καλο !

ηρθε το πακετο,ετοιμος για λιωσιμο!!!vamosssssssss

A film adaptation of Mastodon’s latest album, “Crack The Skye,” is well within the realm of possibility - albeit not in production yet.

Drummer and lyricist Brann Dailor tells Billboard.com that the heavy rocking Atlanta quartet sat down with a film director, who he declines to name, and “wrote out a screenplay that reads from song to song. We didn’t storyboard it, but we wrote a screenplay.” Three different directors, he adds, have expressed interest in taking on the project.

“That’d be killer if it actually happens,” Dailor says. “That’s something that’s cool about making concept records, that opportunity for more to be done, artistically. If you just had an album with a bunch of songs that didn’t have anything to do with each other and there was no common thread, that aspect of the art wouldn’t be there. But with (‘Crack the Skye’), we have that possibility.”

“Crack The Skye’s” seven songs, produced by Brendan O’Brien, weave together a conceptual story involving a quadriplegic, astral travel, Stephen Hawking’s theories on wormholes and the philosophies of Russian mystic Grigori Rasputin. “I think it’s definitely the closest we’ve come to a fully cohesive story from start to finish,” Dailor says.

The primary challenge to turning it into a film, he says, will likely be financing.

λωλς.

Λοιπόν για μένα ο δίσκος είναι πάρα πολύ καλός. Καλύτερος από το Blood Mountain (ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι πήραν τη μουσική κατεύθυνση που εγώ προσωπικά θα προτιμούσα).

Αλλά σίγουρα δε φτάνει το Leviathan.

Στα τοπ της χρονιάς, αν και δεν έχω ακούσει και τόσο πολλούς δίσκους από το 2009.

Oι Mastodon περιοδευουν σε μικρα κλαμπ στην Αμερικη και παιζουν ολοκληρο το καινουργιο αλμπουμ.
Στο λινκ μπορειτε να δειτε λαηβ το Oblivion.Παιζουν και τρελα βιντεακια στην οθονη πισω τους.

Όπως λέει και το πρώτο σχόλιο στο λινκ, τα οπτικά εφέ είναι του Josh Graham. Καταλαβαίνεις λοιπόν για τι μιλάμε.

Γαμωτο 3η φορα support θα τους δω… φανταζομαι πως το visual show τους θα ειναι και εδω, αν και υπο το φως του ηλιου θα χανει…

Για ριχτε μια ματια σε αυτο

Limited Edition full ‘Crack the Skye’ album on 1-LP regular weight RED and GOLD vinyl disc, housed in a single pocket jacket VERY limited amount made. Only available at Mastodonrocks.com

$18.98

Το κανονικο βινυλιο κανει 2 δολλαρια λιγοτερο μονο! Και γενικα οι Mastodon οταν λενε limited ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝΕ!

Παρηγγειλα τις προαλλες το πακετακι του Oblivion που ηταν το CD-Single συν μια φοβερη μπλουζα με 20 ευρω. Ενω στην αρχη ελεγε πως ειχαν μεινει μονο 10 πακετα και οτι δεχτηκαν την παραγγελια μου, μετα απο μερικες μερες μου εστειλαν mail οτι δεν προλαβα τελικα και μου επεστρεψαν τα λεφτα

Με 50 λεπτά διάρκεια πιστεύω οτι είναι λίγο ένα 12"
θα μπορούσαν να είναι αν όχι 2 12" τότε 2 10" που μαρέσουν και πολύ.

Rip έχεις δίκιο. Γιαυτό το βγάζουνι και σε διπλό με πολύ πιο ακριβή τιμή όμως, με τη διασκευή σε ΖΖ ΤΟΠ. Ακόμα δε

Καλύτερη γεύση απ’ αυτό που πόσταρε ο Γιάννης.

Ομορφα ειναι αλλα δεν εχουμε λεφτακια !

Επισης : MASTODON Performs On ‘The Late Show With David Letterman’; Video Available

Επισης : MASTODON Performs On ‘The Late Show With David Letterman’; Video Available

Ψιλοαπογοητευση αυτο…

Εκτος του οτι πετσοκοψαν το κομματι λογω του τηλεοπτικου χρονου, απεδειξαν αλλη μια φορα οτι οσο καλοι συνθετες/εκτελεστες και αν ειναι, οι φωνες τους live ειναι απαραδεκτες…