Mastodon - Crack The Skye

νταξει, ίσως και να ανεβαίνει κάνα δυο επίπεδα, αλλά… μπαααα. αφού στα κάνει όλα για σένα ο δίσκος μωρέ. σε καθίζει, στο βάζει στο στόμα, στο ανάβει και σε ταξιδεύει :!: τελευταία λόγια από μένα, πολύ γραφικούλης έγινα.

:lol:

ρε εγουεηκ, τι πα να βγεις κι από πάνω, έλεος. 8 στα 10 για σένα? οκ. 10 στα 10 για μένα? πάλι οκ. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις πια. δεν είμαι κάνα δεκάχρονο παιδάκι να μη μπορώ να καταλάβω άμα μου αρέσει ένας δίσκος, πω.

rly? :-s
μέχρι και βίντεο από το λαηβ στο γκαγκαριν με ψήνει πιο πολύ. η συγκεκριμένη εμφάνιση όσο περνάει ο καιρός ξεθωριάζει στο μυαλό μου, φλερτάρει με τη βαρεμάρα τολμώ να πω :stuck_out_tongue:

κακός χαμός στο quintessence βέβαια

Κόφτε το αυτό με τα 8άρια, 9άρια, 10άρια.

Όχι, είναι το δικό τους Atom Heart Mother. :wink:

πω, είμαι γραφικός. μπήκα κι αναρωτήθηκα γιατί είναι όλα τα τραγούδια στο πολλ με ιταλικς. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.

Βλεπω οτι πολλοι εκτιμανε αυτη την[SIZE=“3”] ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE] και χαιρομαι πολυ… Και αφηστε τις σκεψεις για το αν ειναι στα καλυτερα 20 αλμπουμ των 00’s, [SIZE=“3”]ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ[/SIZE] νομοτελειακα να ειναι μεσα στην 3αδα το πολυ ολων σας… (ενταξει fanboy, αλλα τι να κανουμε…):stuck_out_tongue:

έπειτα από λαϊκή απαίτηση γίνεται αυτό το τιτάνιο bump.
το ερώτημα όμως παραμένει σύντροφοι ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ.

σώθηκε τελικά το ΜΕΤΑΛ μας ή όχι;
περιμένω εμπεριστατωμένη άποψη φίλου στρουμφοπαουερά συμφορουμίτη.

πείτε.

εδιτ, τώρα είδα τον ανγκους από πάνω

η ωριμανση ηρθε σταδιακα, προπερσυ οι ενφορσερ και τωρα οι νταρκθρον. και τσινουσε οταν τον ελεγαν, καποιοι ΠΙΟ ΚΑΚΟΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟΡ ανθρωποι, παιδι του χαμμερ.

Χαχα, καλο, με ψοφησες στο γελιο παλι. Επειδη οι Darkthrone μου αρεσουν περισσοτερο απο τις υπολοιπες μπαντες ενος ιδιωματος με το οποιο δεν εχω και πολυ επαφη λογω του οτι παντα ειχαν στοιχεια στην μουσικη τους απο ιδιωματα που ακουω, ειμαι παιδι του Hammer? OK, οπως το θες, no problem.

Οσο για το Crack The Skye, παραμενει στις 3-4 καλυτερες κυκλοφοριες της δεκαετιας, για να μην γαμαμε και το thread.

αν το κρακ δε σκυε ηταν φωτογραφικο καρε, θα ηταν η παθιασμενη βουτια του Μιτς Μπιουκαναν με το πορτοκαλι πραμα να ανεμιζει λιγο πανω απ την ωμοπλατη του