Mastodon- Emperor of Sand

  1. Sultan’s Curse
  2. Show Yourself
  3. Precious Stones
  4. Steambreather
  5. Roots Remain
  6. Word To The Wise
  7. Ancient Kingdom
  8. Clandestiny
  9. Andromeda
  10. Scorpion Breath
  11. Jaguar God

31/3

Πρώτο δείγμα:

https://mixstep.co/7nw0jmuw37hn

Εξωφυλλάρα + παλιό logo + πολύ καλό πρώτο δείγμα. I’m officially hyped.

Αρκετά ενδιαφέρον το πρώτο δείγμα, θα μπορουσε να είναι b-side του crack the skye (με την καλή έννοια) . Ο Brent εχει βελτιωθεί αρκετά στα φωνητικά αλλά ο Brann εξακολουθεί να με ξενερώνει όταν τραγουδάει. Γενικά πάντως είναι θετικό το πρόσημο.

τα δυο τελευταία δεν με είχαν τρελάνει, ούτε όμως δε μου άρεσαν-είχαν κάποιες κομματάρες και κάποια που ήταν καλά αλλά οχι κάτι ανάλογο με κομματάρες όπως στα crack the sky και blood mountain -leviathan ουτε καν-… γενικά είχα χάσει λίγο το ενδιαφέρον μου για δαύτους, τώρα με το δείγμα παραπάνω + το όλο artwork ψήθηκα…

ωραίο κομμάτι . Για να δούμε …

Crack the skye vibe, κατι που μονο καλο μπορει να ειναι…το κομμάτι γαμεί!

Απο τα πιο βαρετα riffs και ανουσια φωνητικα. Ride the hype train. Αντικειμενικα μετριοτατο.
Αυτη η μπαντα εχει καποιες κορυφες θεορατες, αλλα μετα το crack the skye, ολες οι κυκλοφοριες εχουν μεσα 4 παπαριες τουλαχιστον. Χωρις συναισθημα, χωρις punch, ολα εντελως μετεωρα.

Καλό είναι το κομμάτι. δεν σκίζουμε και το καλσόν μας , όμως το δείγμα είναι θετικό.

Σαν πρώτο single το High Road μου άρεσε περισσότερο. Μια χαρά κομμάτι είναι αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι στα καλύτερα του δίσκου.

Δεύτερο δείγμα από τον δίσκο. Εντελώς διαφοερτικό από το Sultan’s Curse με ένα QOTSA vibe.

2 Likes

Μου αρέσει αυτή η σιγουριά για το “αντικειμενικά μετριοτατο”.

Γελάει ο κόσμος.

Αφου ειναι. Δεν ξερει που παταει και που βρισκεται. Φωνητικα οπου να ναι, Απο αποψη riff, αδιαφορο. Το δευτερο που βγηκε ας πουμε εχει φωνητικα με κατευθυνση. Πολυ καλυτερο. Δεν σημαινει οτι επειδη εβγαλαν κατι οι mastodon πρεπει να το εκθειασουμε. Και το συγκεκριμενο κομματι ειναι κακο/συνταγογραφημενο με οτι μπορει να σε εκνευριζει στους mastodon.

Aυτό που μπερδεύεις είναι ότι αυτό που λες, είναι η αποψή σου και όχι η αντικειμενική αλήθεια. Το “αντικειμενικά” σχολιάζω.

1 Like

Πάρα πολύ μου άρεσε αυτό ! Και ας θυμίζει QOTSA .

Καλύτερα να θυμίζει QOTSA ρε.

Το εχω λιωσει σημερα το τραγουδι παντως!

1 Like

Mαλακία το δεύτερο, αλλά από την άλλη δεν είμαι ιδιαιτερα φαν της μετά crack the sky δισκογραφίας τους, οπότε έπρεπε να το περιμένω…

Εγώ μόνο μαλακία δεν το βρήκα πάντως .

Δεν τραγουδάει στο κομμάτι μόνο ο Sanders, σωστά ;

Σωστά. Στα “κουπλέ” τραγουδάει ο Dailor

E ναι, προφανως, ξαναλεω οτι ΔΕΝ ειμαι φαν της μετα crack περιοδου, το πρωτο με αρεσε λιγο γτ θυμιζαν καποια ριφακια κρακ και μπλαντ μαουντεν, αυτο οχι

ναι μωρέ . Ξέρεις πως είναι αυτά τώρα. Μια κουβέντα παραπάνω και μπορεί να εχουμε παρεξηγησεις. Δεν θέλει και πολύ εδώ μέσα.

Καταλαβα πως το ειπες. Και σιγουρα το Show Yourself δεν εχει και πολυ σχεση με την πρωτη περιοδο της μπαντας.

Απλά εμένα δεν με νοιαζουν αυτά αρκεί να μου αρέσει το κομμάτι . Και επειδή γενικά μου αρέσουν οι Mastodon αλλά και το όλο το στυλ των QOTSA βρήκα το δεύτερο πιο του γούστου μου. Το πρώτο το βρήκα πιο του σωρού χωρίς να σημαίνει ότι δεν μου άρεσε.

Ο δίσκος με αυτά τα δείγματα με προϊδεάζει θετικά !

1 Like