Mastodon: Old skool vs New Skool

οκ, κατόπιν ενδοσυννενόησης με μπλουτουθ και λοιπά υπερσύγχρονα μέσα με τους αξιότιμους χρήστες bilzoras & nomisteraki, αυτό είναι ένα πολλ διαφορετικό από τ’άλλα.

Αυτό είναι ένα καθαρά προβοκατόρικο πολλ που σκοπό έχει να μαλλιοτραβηχτούμε, να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε, να τραβήξουμε τις βυζότριχές μας, να γίνει τζέρτζελο κι ομορφιές δλδ.
Όποιος θέλει να μιλήσει εγκυκλοπαιδικά περί μαστοδόντων να πάει στα υπόλοιπα αξιόλογα τόπικς περί Mastodon. Here is war ρε!

Συγκρίνουμε τις περιόδους των Μάστοντον. Aπό τη μία οι underground μέρες (Lifesblood, Remission, Leviathan και τα συναφή) της καφρίλας και των μικρών περιοδειών ως το 2005, και από την άλλη η εποχή της αναγνώρισης (Blood Mountain, Crack the Skye) των σταδίων, του prog, των πειραματισμών και δε συμμαζεύεται.

Φλούφλικες απαντήσεις τύπου “όλα καλά είναι”, “μεγάλη μπάντα έτσι κι αλλιώς” κλπ απορρίπτονται εκ προοιμίου. Τσουζ γιορ σάιντ μπίατς!
Παρόλα αυτά, προστίθεται και μια τρίτη επιλογή στο πολλ για τους αναποφάσιστους.

Σπιν δατ σιτ μπίτσεζ!

Μην απαντήσει κανείς.

Πυροσβέστης? :stuck_out_tongue:

Θεωρω τους Mastodon τεραστια μπαντα μεχρι και το Leviathan. Απο εκει και μετα μετονομαστηκαν σε High on Fire.

Το πήρες λάθος. Οι Mastodon Side Project των High On Fire είναι και μετα το Leviathan δώσαν το όνομα σε άλλα μέλη.

και με side-project ονόματι Burst. :smiley:

Ακόυγοντας το Crack The Skye πριν δυο μέρες μετά από κάμποσο καιρό, έμεινα με την ίδια εντύπωση που είχα εξ αρχής. Δηλαδή ΟΚ τρώγεται αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας. Θεωρώ το Blood Mountain χρυσή μετριότητα για να μην πω ότι χειρότερο έχουν βγάλει, οπότε είναι εύκολο να καταλάβετε τι ψήφισα…:wink:

remission ρε απιστοι :lol::lol:.Σοβαρα τωρα old skool φουτουγου,το κρακ τεχ σκαι ειναι για μαστουροκαταστασεις :stuck_out_tongue:

Όπως τα έθεσε ο ψηλός, δηλαδή μικρές περιοδείες μέχρι το 2003 (το 2004 ήταν ήδη στην Unholy alliance, που τους είδα για πρώτη φορά), και την παγκόσμια αναγνώριση, εγώ έχω να πω το εξής: αν ζούσα στην Αμερική, θα έλεγα φυσικά την 1η περίδο. Επειδή ζω όμως στην άλλη άκρη του κόσμου, και οι Μάστοντον πρέπει να βγάζουν καθολικά αποδεκτό εξαγώγιμο προϊόν για να έρθουν να παίξουν εδώ πέρα, σαφώς και προτιμώ τη δεύτερη περίοδο.

Υπάρχει όμως και το εξής: όπως καταλαβαίνετε όμως οι περίοδοι, δεν έχουν χωριστεί σωστά, λόγω αυτού που είπα στην αρχή. Η underground περίοδος είναι σαφώς αυτή του Lifesblood-Remission, και η άλλη της αναγνώρισης είναι αυτή των Leviathan-Blood Mountain-Crack the skye. Και πάλι λοιπόν δεύτερη περίοδος.

Α, και επειδή ζητήθηκαν να βγουν τα μαχαίρια, θεωρώ όποιον θάβει το CTS μουσικά άμπαλο.

Old school…

Άλλο feeling. :wink:

Σκοπός του τόπικ είναι να διοχετευθούν οι -συχνοι- τσακωμοί εδώ μέσα, και να αφήσουν ελεύθερα τα υπόλοιπα θρεντς, έρχεται και το λάιβ, οπότε πάλι τσακωμός βλέπω να’ρχεται.
Είναι κάτι σαν τις εξτρά λωρίδες στην Αθηνών-Λαμίας την Καθαρά Δευτέρα ένα πράμα. 8)

Ρε οι μαστοδον ειναι μεγαλοι παιχτες.Δεν προκειται να βγαλουν κακο αλμπουμ ετσι και αλλιως και δεν νομιζω κανενας να το θαβει μουσικα,απλως ειναι θεμα προτιμησεων.

Αυτό δεν εξηγεί γιατί ψήφισες new school :lol:

Καλή η φιλολογία, γιατί όμως η 3η επιλογή του πολ δεν είναι “τσέχες και λοκ”?[-X

Τη γνώμη σου την ξέρω. Προφανώς δεν έχω εσένα στο νου μου:D

Ναι το καταλαβα αλλα ελα να ριξουμε λιγο λαδι στη φωτια :lightsabre::lightsabre::smiley:

Εγω ειμαι φλωρος και δε μπορω τα καφροφωνητικα…:stuck_out_tongue:
Σοβαρα τωρα την underground περιοδο δεν την εχω λιωσει με εξαιρεση φυσικα Leviathan που με την αναγνωριση που πηρε,δεν θα το ελεγα και πολυ underground και μεμονομενα κομματια απο remission.
Γουσταρω πολυ τα προαναφερθεντα αλλα προσκυνω ταπεινα Blood mountain και Crack the skye,ισως και να οφειλεται και στα αλλα ακουσματα μου,καθως δεν ειμαι και μεγαλος φαν της “καφρικης” σχολης…
Αρα η ψηφος μου στην 2η επιλογη ΔΥΝΑΜΙΚΑ!8)

Ελεγα να βαλω και justin αλλα ξενερωσα που καποιοι τον αναφερουν ως διαδοχο του Jackson,και επισης μου τη σπαει η φατσα του…:slight_smile:

Γιατί όλοι θα ψήφιζαν Τσέχες και το θρεντάκι θα κλειδωνόταν. :frowning:

Τώρα που μου το θύμισες, πάω να ποστάρω στο “πιο όμορφη” για να’χουμε καλό σ/κ…8)

Το Lifesblood δεν το χω ακούσει καλά.
Στους Mastodon πέρα από τις riffares λατρεύω τα γεμίσματα με τα σολίδια τους, κάτι που κορυφώνεται στο Blood Mountain.
Από την μια οι ριφάρες και από την άλλη οι συνθέσεις.
Στα Leviathan - Blood Mountain υπάρχουν και από τα 2 σε βαθμό τελειότητας, στο 1ο είνι ας πούμε 51-49 και στο άλλο 45-55.
Σόρυ δεν μπορώ να ψηφίσω.

πρώτη περίοδο ψιλοάνετα για μένα.

το blood mountain είναι το μόνο μάστοδον που βαριέμαι ενίοτε. το κρακ δε σκυε σφύζει από έμπευση, αλλά με ενοχλάει πολύ η αίσθηση του τύπου “έχομεν αλυσοδέσει το χτήνος κι εσύ σα λακαμάς περιμένεις να το κάνομεν unleash, αλλά δεν. οχο, βλάκα” που λαμβάνω.

γενικά με βρίσκω περισσότερο στα “αγουρα” χρόνια τέτοιων σχημάτων, αλλά άμα φτιάξουνε τα καθαρά λάηβ φωνητικά τους, δε θα κάτσω να διυλίσω τον κώνωπα.

σωστός ο κυριος

ο μπλιντιν βαζει οτι τον βολευει μου φαινεται…

απαιτω αναδιαμορφωση του πολ!!!

Για μενα ολα ειναι γαματα! Αν η ερωτηση ηταν ομως τι θα προτιμουσα να ακουσω λαιβ θα απαντουσα ανετα καφριλες Remission k Leviathan.
Η ψηφος παει 1η περιοδο!:wink:
Υ.Γ για οσους δεν το ξερουν οι πιθανοτητες να ακουσουμε ολοκληρο το CTS την τριτη ειναι πολλες!