Αυτό έβλεπα και σκεφτόμουν κ εγώ…
(κ ειδικά ό,τι είχες γράψει αρχικά)
Αυτό έβλεπα και σκεφτόμουν κ εγώ…
(κ ειδικά ό,τι είχες γράψει αρχικά)
Mastodon στον Jimmy Kimmel, πολυ μπροστα. Νομιζω η αναλογια θα ηταν εδω να βγαινανε οι Planet of Zeus στον Λαζοπουλο
Το νέο βίντεο των M-ASS-TODON για το Motherload
Πολλή σαπίλα βρε αδερφέ, λίγα “κομμάτια” αξίζουν. Την κάνανε που την κάνανε την πατατιά, ας το κάνανε σωστά τουλάχιστον.
Εγώ πέθανα στο γέλιο με το βιντεο!
Once More’ Round the Twerk…
Πιάσαμε πάτο παιδιά.
Το video για το The Motherload υποτιθεται οτι ειναι αστειο και κανει εναν χιουμοριστικο κοινωνικο σχολιασμο για το τι πουλαει αυτον τον καιρο στην pop κουλτουρα οπου στα video clip ειναι “η εποχη του κωλου” και του twerking… Οποια και να ηταν η προθεση ομως καταληγει να ειναι και αυτο αλλο ενα video clip της εποχης του με κωλους και twerking… I miss your point here dear Mastodon…
εσύ το έχασες. μια χαρά είναι εκεί. το πιο απλό πράγμα, και κράζει η μισή υφήλιος
Δεν ξερω εμενα στο μυαλο μου οι Mastodon δεν ειναι video clip με twerking. Και καλα εχει πλακα και κολλαει με το ιδιαιτερο χιουμορ τους. Εγω αυτο που βλεπω ειναι ενας τροπος διαφημισης και να γινει σουσουρο γυρω απο το ονομα τους. Δεκτο και καλα κανουν να επιζητουν παραπανω views και likes, αλλα οχι δεν μου αρεσει αυτο για video clip των Mastodon.
Είδαμε και τα αποτελέσματα του 100% μέταλ βίντεοκλίπ του Hordes of Chaos τόσο καλαίσθητο που ήταν. Και δε νομίζω τέτοιες κινήσεις από πλευράς μιας μπάντας τύπου Μάστοντον να αποσκοπούν σε πλασάρισμα εικόνας (ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ; ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ PACKAGING ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ, εκτός και αν μιλήσουμε για τα βιντεοκλίπ του Leviathan, που κι αυτό είχε το χαβαλέ του Blood And Thunder -το ξεχάσαμε αυτό;- ή κάνα ψυχεδελοτέτοιο, βαρετό και πεπατημένο), καθώς είναι πολύ ουδέτεροι στυλιστικά -όχι όμως μουσικά- για να κάνουν κάτι συγκεκριμένο στα κλιπάκια τους. Και στο κάτω-κάτω, χίλιες φορές χαβαλές και αμόλα καλούμπα στα βίντεοκλίπ γενικά παρά τραγιά, φλεγόμενες πεντάλφες, πανοπλίες και καλειδοσκόπια να περιστρέφονται, τα 'χουμε χιλιοδεί.
Δεν νομιζω οτι ζητησε ποτε κανεις απο τους Mastodon να πουλησουν true-ιλα.Δηλαδη οι επιλογες ειναι ή τραγια, πενταλφες, πανοπλιες κτλ ή κωλοι και twerking? Οι Mastodon μεχρι τωρα ειχαν ωραια ως επι το πλειστον video clips, του Blood And Thunder που ανεφερες ηταν χαβαλεδιαρικο αλλα ωραιο χαβαλεδιαρικο, τωρα που ακριβως ειναι ο χαβαλες στο video του The Motherload?
Στο εντελώς ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ μεταξύ μουσικής και βίντεο. Για τη φιλοσοφία της μπάντας δε μπορούμε να μιλήσουμε, καθώς κάτι τέτοιες επιλογές τις έκαναν μέχρι τώρα (τι σχέση έχει επίσης η thanksgiving μπλούζα με τη μουσική τους, για να σε πάω αλλού-καμία, απλά για το χαβαλέ). Μπες λίγο και στη νοοτροπία τους για να βρεις το χαβαλέ. Κάθισαν και συμπεριέλαβαν ανάμεσα στις ΣΟΒΑΡΕΣ ιδέες τα κινούμενα κωλιά σαν εναλλακτική; Και αν είναι να περιμένουμε το βίντεοκλίπ να αναδείξει το κομμάτι, εν έτει 2014 τουλάχιστον που έχει αρχίσει και νεκρώνει σχετικά σαν τέχνη πλην ελάχιστων λαμπρών παραδειγμάτων, σωθήκαμε.
Και προφανώς δεν είναι και τίποτα διαννοούμενοι με ενδοκαλλιτεχνικούς διαλόγους με την haute culture για να κάνουν τίποτα ψαγμενίστικα αστεία, αμερικανάκια του κερατά είναι. Οπότε ως αστειάκι, 5 κώλοι δε μου κάνουν εντύπωση.
ρε σεις αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα εβγαζαν και ενα ep τελος χρονιας?
η θυμαμαι λαθος?:?
Νέο γατοβίντεο κλιπ!
Θελει μαστουρα για να το εκτιμησεις μου φαινεται…