Mastodon - The Hunter

Μου θυμίζει το πρώτο Queens of the Stone Age.

Πολύ ωραίο με μια πρώτη ακρόαση.

εχεις γινει πιο γραφικος κ απο εμενα λεμε (αλλα εγω ημουν γραφικος για πραγματικα γαμιστερα πραγματα βλεπε miles davis :p)

σιγα μωρε το κομματι -κ ναι ισχυει οτι ειπε ο αμειζινγκ , σαν να ακους qotsa - s/t 13 χρονια μετα

(να σου κανω δωρο το αλμπουμ ? και μετα κατσε ακου το [B]Give The Mule What He Wants [/B] μηπως σου θυμιζει κατι ? μηπως ? )

εμενα μου φανηκε ανεμπνευστο - αλλα εγω ξερω γω καιγομαι με Remain In Light τωρα οποτε που να πιασω το μεγαλειο των mastodon

Big Fuckin Deal.

ps : ας διδαξει καποιος στον ντραμερ τους τον ορο ‘οικονομια στο παιξιμο μου’ :wink:

Καλό είναι, όχι τόσο όσο το Black Tongue αλλά καλό, και ναι, δείχνει πως ο δίσκος θα έχει τραγούδια που θα διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.

ωραιο ειναι

:dizzy::vibrate:

Μαγκα μου τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ειναι ΑΥΤΟ!Τι ταξιδι,τι ριφφαρες τι φωνητικα :bye:

Kαι ο Brann παιζει τα αγαπημενα μου drums.

γαμωτο δεν μ αρεσει να ακουω κομματια ενα ενα πολυ πριν βγει το cd…:stuck_out_tongue: αντε βγαλτε το να τελειωνουμε να το ακουσουμε σαν συνολο

Τέτοιο άθλο σύγκρισης ούτε ο Ηρακλής.

Αυτό είναι και το video του Curl Of The Burl (δεν είδα να το έχει βάλει κανείς)

http://www.youtube.com/watch?v=f3LLX9ThXjI&feature=player_embedded

Σαν κομμάτι είναι καλό αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Το black tongue μου φάνηκε καλύτερο. Πάντως γενικά δείχνουν πως θα έχουν πιο στρωτές συνθέσεις και πιο… πιασάρικα κομμάτια και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ωραίο είναι αρκετά πιασάρικο. Το άλλο μου άρεσε περισσότερο όμως. Ωραίος ήχος.

καταπληκτικο το curl of the burl ,σε αντιθεση με black tongue που το βρισκω πολυ μετριο…ριφς, φωνητικα, ηχος γενικοτερα σε πολυ υψηλα επιπεδα

ροκαρει τρελα ρε.:!:καπου στο 2:17ουαααα

fappity fap fap το κομματι

Το ριφφ στο ρεφρέν μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Ομορφιές.

Κι ακούς υποτίθεται και jazz/prog πανάθεμά σε.

http://www.youtube.com/watch?v=f3LLX9ThXjI&feature=player_embedded

Μια βολτα στο δασος λοιπον!

Κλασσικό τουμπικό σχόλιο incoming:

Σε όποιον δεν αρέσει μάλλον τα curls έχουν τρυπώσει στα αυτιά του.

ΚΡΟΥ ΩΤΟΝ ΚΩΔΟΝΑΤΟΥΚΥΝΔΙΝΟΥ.,

Ενώ το κομμάτι δεν με τρέλανε και το άκουσα μόλις 2 φορές, για κάποιο λόγο έχει κολλήσει στο κεφάλι μου και δεν λέει να ξεκολλήσει.

Είναι το ριφφ στο ρεφραίν λέμε ρε, τα πάντα όλα. :smiley:

Περίπου λέμε…και το video clip ψιλοχοντροάθλιο ε;

Δεν το λες και βίντεοκλιπ. Περισσότερο κάτι το συνοδευτικό για το youtube.

Αυτό που λέει ο Hellboy. Και ντάξει, στην τελική στ’ αρχίδια μας για το βίντεο.