Mastodon - The Hunter

Ναι όντως αυτά που λέτε για το βίντεο ισχύουν, αλλά το κομμάτι είναι το κάτι άλλο. Τώρα μεγαλύτερη ακόμα ανυπομονησία!

εχει concept το κλιπ. curl of the burl, η εικονα έχει αυτο το curl, είναι ανάμεσα στα δαση κατι πηγε να γινει.

εγω το γουσταρα γιατι κολλας στην οθονη ετσι τρεχαμενο που ειναι

κομμάταρος λέμε!!!

Κοντά πέφτεις αλλά το κονσεπτ δεν έχει να κάνει με τον τίτλο του κομματιού. Συνδέεται με τον τίτλο του δίσκου για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ωραια στονεροχιεβιμεταλλια,καλυτερο απο το προηγουμενο κομματι,καρδουλες

[SPOILER]

[/SPOILER]

αγαπαμε

oi oi oi oi blair witch project

O ηχος γλυκαινει το αυτι και γαληνευει ψυχες τι να λεμε τωρα…:!:

[SIZE=“4”][B][U]I killed a man, cause he killed my goat
I put my hands around his throat

Been out here for days, running through these trees
I’m using my hands, cutting through the disease
[/U][/B][/SIZE]

και δεν περνάνε οι μέρες.!!

*αυτός ο μήνας θα μας πηδήξει στην μουσική.!!
**τελικά και το Curl Of The Burl που μου ξένιζε λόγο του 90ς φιλινγκ που έβγαζε, μου αρέσει πολύ.!!

Επιστροφη απο δοιακοπες και ακουσα και το Curl Of The Burl. Θα συμφωνησω 100% με οποιους το εγραψαν οτι θυμιζει απιστευτα Queen Of The Stone Age. Καλο αλλα ως εκει. Δεν με τρελανε με τιποτα, το Black Tongue μου φανηκε σκαλες ανωτερο. Και ηταν και πιο Mastodon, αυτο θα μπορουσε να ειναι γραμμενο και απο αλλη μπαντα.

Πολύ ενδιαφέρον έχει αυτός ο διαγωνισμός: http://contest.mastodonrocks.com/

“Add either your own lead guitar or drums to their new song “Curl Of The Burl.” Do your best or your worst and upload the results for all to hear.”

Παιδες την τριτη βγαινει καινουριο κομματι!Ετοιμαστειτε.

Και ναι 3ο κανονικο κομματι οχι καμια 10αρια Snippets. :stuck_out_tongue:

κομμάτι κομμάτι θα τον βγάλουν τον δίσκο; λύγισα και άκουσα το black tongue, τα άλλα δεν τα ακούω όμως, λίγες μέρες έμειναν.

ποιό θα βγεί;

Δεν ξερω στο Facebook ειπαν αυτο :" Check out the site on Tuesday morning for a new track from “The Hunter” - coming for you on September 27th! "

Ανεμενουμε.

Αναμένουμε με ανοιχτά τα αυτιά και με πολύ πολύ υπομονή!! :D:D:D

03 - Blasteroid

04 - Stargasm

05 - Octopus Has No Friends

06 - All The Heavy Lifting

07 - The Hunter

08 - Dry Bone Valley

09 - Thickening

10 - Creature Lives

11 - Spectrelight

12 - Bedazzled Fingernails

13 - The Sparrow

14 - The Ruiner (limited edition)

Για παμε τα στοιχηματα! Το πιο πιθανο κατα τη γνωμη μου ειναι το Blasteroids αφου τα πανε με τη σειρα.

ή το έξι ή το εφτά απο εμένα 8)

μας εχουν βγαλει την ψυχη ενα ενα[-X

Mastodon: The Hunter reviewed

Now playing on iTunes: Grand Magus - Beyond Good And Evil
via FoxyTunes

[B]7. The Hunter[/B]

Chiming guitars yield to a crushing wall of churning rhythms, a variation on Metallica’s Nothing Else Matters that reveals its own sonic wonders, highlighted by layered, hallucinogenic vocals and a David Gilmouresque guitar solo. [B]This is one big-time achievement, a song that will become a staple of Mastodon’s live shows for years to come. [/B]